Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Bécs az Airbnb szabályozását szorgalmazza az EU-nál

19.10.22 15:31

Állásfoglalást nyújtott be a Régiók Európai Bizottságához az osztrák főváros kezdeményezésére több európai nagyváros a digitális gazdaság átfogó jogi szabályozását követelve. A kezdeményezés érinti az internetes lakáskiadást is.

Mégsem az Airbnb vágta gajra a fővárosi albérletpiacot

19.10.21 18:25

Válságos állapotúnak is nevezhető a budapesti albérletpiac – állapította meg a GKI Gazdaságkutató friss tanulmánya. Mi segíthetne a helyzeten? Több önkormányzati lakás kellene? Kevesebb Airbnb? Mennyit számít a csok bevezetése és a…

Ez most a világ legnépszerűbb AirBnB szállása

19.09.22 14:52

Egy menő penthouse New Yorkban, vagy egy kis kuckó egy privát szigeten? Egyik sem.

Megindult a leszámolás a lakáskiadókkal

19.09.21 11:45

Komolyan szigorítottak Bécsben a turisztikai célú lakáskiadások szabályozásán, s most már a hatóságok elkezdtek büntetni is. Ha szigorúan betartatják a szabályokat, Bécs belvárosában vége az apartmanok kiadásának.

Tőzsdére megy az Airbnb!

19.09.20 12:38

Csütörtökön az Airbnb egy szűkszavú, egymondatos közleményben jelentette be: tőzsdére mennek 2020-ban.

Tőzsdére lép az Airbnb

19.09.20 11:55

2020-ban léphet tőzsdére az Airbnb, vagyis a világ legnagyobb online szállásfoglaló felülete.

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Megtörnék az Airbnb és a Booking uralmát a franciák

A franciáknak elegük van az Airbnb és a Booking.com egyeduralmából: saját online platformot alakítanak ki teljes idegenforgalmi ágazatukhoz - írja a Turizmus Online.

Gazdaság

Hatvanmilliárdos fejlesztési pályázat indult a kisebb szálláshelyeknek

A Kisfaludy-program támogatási programjában minden olyan szereplő részt vehet, aki legfeljebb nyolcszobás szállást működtet.

Gazdaság

Az Indotek országszerte számos ingatlant kínál a KKV-knak

A hazai ingatlanpiac újbóli fellendülését is segítheti az MNB által meghirdetett NHP Hajrá! program, amelynek keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások ingatlanok vásárlására is fordíthatják a hitelösszeget. Az Indotek Group több…

Ország

Arnold Schwarzenegger – út a csillagokig

Arnold Alois Schwarzenegger Golden Globe-díjas osztrák származású amerikai színész, testépítő, üzletember és politikus. Lássuk, mit mutat a horoszkópja Ipacs Andrea asztrológus szerint!

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló