Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Józsefváros különadót vetne ki az Airbnb-s lakásokra

18.11.23 14:58

Négyzetméterenként 1820 forintot kell fizetni az Airbnb-n, vagy más szállásmegosztó portálokon keresztül kiadott lakások után évente, ha elfogadják az előterjesztést.

Megadóztatná a Józsefvárosi Önkormányzat az Airbnb-s lakásokat

18.11.23 14:55

Jövő héten dönthet a Józsefvárosi Önkormányzat a jelenlegi épületadóról szóló rendelet módosításáról, amely alapján az Airbnb-re használt, vagy más portálokon hirdetett rövid távra kiadott lakások tulajdonosainak négyzetméteralapú...

Az ingyen takarító családtagokon bukhat el az airbnb-zés

18.11.13 13:46

Közel egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek.

Bécs nem tárgyal tovább az Airbnb-vel

18.11.06 21:26

A lakásmegosztó cég nem hajlandó közölni a hatóságokkal, hogy pontosan hány lakása van az osztrák fővárosban, eljárás lehet a dolog vége.

Bécs megelégelte, hogy nem tartja be a jogszabályokat az Airbnb

18.11.06 15:29

Bécsnek nem sikerült dűlőre jutnia az Airbnb képviselőivel, ezért a város megszakította velük a tárgyalásokat. A legnagyobb szállásmegosztó portál sem az osztrák jogot, sem Bécs alapvető követeléseit nem hajlandó elfogadni.

Kriptopénz elfogadóhely kerestetik!

18.10.17 16:51

A Coinmap.org tanúsága szerint az első kriptopénz elfogadóhelyek Magyarországon 2013. augusztusában jelentek meg, Tatabányán és Budapesten. A Komárom-Esztergom megyei városban egy Airbnb-ről van szó, az akkor fellelhető…

Tudtuk, hogy megéri airbnb-ztetni a lakást, de azt nem, hogy ennyire

18.09.26 08:27

Tavaly a budapesti Airbnb szállásokon eltöltött vendégéjszakák száma megközelítette az 1,5 milliót, 35 százalékkal meghaladva az egy évvel korábbit – közölte a Colliers International az MTI-vel szerdán.

Az Airbnb lépéseket tesz, hogy megfeleljen a fogyasztóvédelmi szabályoknak

18.09.21 08:51

Az Európai Bizottság és az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok júliusi felhívását követően a szálláshelyek online piacterét üzemeltető Airbnb elkötelezte magát amellett, hogy módosítja szerződéses feltételeit és az árait átláthatóbban tünteti fel - közölte…

Meg akar felelni az Airbnb az uniós szabályoknak

18.09.20 14:57

Az Airbnb vállalta, hogy egyértelművé teszi, hogy az adott ajánlatot magánvendéglátó vagy szakember nyújtja-e.

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Tőzsdére megy az Airbnb

Az Airbnb szűkszavú közleményben jelentette be 2019. szeptember 19-én, hogy 2020-ban tőzsdére megy – értesült a portfolio.hu.

Gazdaság

Tőzsdére lép az Airbnb

2020-ban léphet tőzsdére az Airbnb, vagyis a világ legnagyobb online szállásfoglaló felülete.

Gazdaság

Ismerje meg a NAV cigarettakereső kutyáját, Pullót!

Eddigi legnagyobb fogása 35 ezer doboz csempészcigi.

Budapest

Pikó András: Pofon vágott bennünket a valóság

Az ellenzék józsefvárosi polgármesterjelöltje szerint azért kerülhettek célkeresztbe, mert a Fidesz olyan támogatottsági adatokat mért a kerületben, amelyek a kormánypártot is meglepték. Interjú.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló