Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Több ezer Airbnb-lakás tűnt el Budapestről

20.12.12 07:55

Igaz, az angolok és az írek már újra nagy számban foglalnak tavaszra. A hazai szabályozás még nem tiszta, a lakáskiadók arra számítanak, jelentősen csökkenhet a kivehető ingatlanok száma.

140%-os ugrással debütált a tőzsdén az Airbnb

20.12.11 16:48

Ma lehetett először kereskedni a Nasdaqon az Airbnb részvényeivel. Az IPO olyan jól indult, hogy a cég papírjai 146 dolláron nyitottak, ami több mint duplája a tegnap meghatározott 68 dolláros bevezetési árfolyamnak.

Megőrültek a tőzsdén az Airbnb miatt

20.12.11 16:13

Valószínűleg az alapítók legvadabb álmaiban sem szerepeltek azok a számok, amelyeket a szállásfoglalási platformjáról ismert cég részvényei az első tőzsdei napjukon produkáltak.

A járvány a jelek szerint nagyon jót tesz az Airbnbnek, megeszi a szállodaipart

20.12.11 10:49

Már az első tőzsdei napjukon dupláztak az Airbnb részvényei tőzsdén, a szálláshely közvetítő oldal értéke így nem csak a négy legnagyobb hotelláncnál ér többet a cég, hanem a booking.com-nál is. A befektetők díjazták a járványra adott gyors válaszokat.

Egy nap alatt 10-szeresére nőtt az árfolyama ennek a kis gyógyszeripari cégnek

20.12.10 20:35

Hatalmas emelkedést produkált tegnap a Greenwich LifeSciences, egy kisebb amerikai gyógyszeripari cég, amelynek a részvényárfolyama több mint 10-szeresére nőtt egyetlen nap alatt a Nasdaqon. Az emelkedés ma is folytatódott, és már megint…

Itt az év legnagyobb amerikai tőzsdére lépése, mindent letarol az Airbnb

20.12.10 19:04

A várakozások szerint ma debütál a tőzsdén a lakásbérléssel és turisztikai élményekkel foglalkozó Airbnb, a részvényekkel a Nasdaqon lehet majd kereskedni. A kibocsátásra kerülő papírok ára folyamatosan emelkedett az elmúlt hetekben, a mostani árazás…

Jó drágán lehet csak Airbnb-t venni

20.12.10 15:46

Az eredetileg tervezett ársávnál drágábban sikerült eladni az első nyilvános kibocsátás során az Airbnb részvényeit. Ezzel a cég valójában nem ért kevesebbet, mint akár egy évvel ezelőtt.

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Szigorításmentes jövőben reménykednek az Airbnb szálláskiadók

A világjárvány túlhaladottá tette az airbnb-zés szigorításának és időbeli korlátozásának kérdését, állítja az érintett szálláskiadók érdekvédelmi szervezete.

Gazdaság

Sokat bukhat, aki rövid határidővel köt ingatlan adásvételi szerződést

Az újabb szigorítások miatt számos részletre érdemes figyelmet fordítani az ügyintézések során.

Tudomány

Vicsek: Március 8. és 12. között minden középfokú intézmény áttér a távoktatásra

Az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlesztési Minisztérium az imént küldött értesítést a középiskoláknak, mely szerint a válságtörzs javaslata alapján, a rosszabbodó járványügyi helyzet miatt, minden

Közélet

„Összeomlott az oltási terv” - Karácsonyék levelet írtak Orbánnak és Káslernek

A Budapesti Önkormányzatok Szövetségének elnöke, Karácsony Gergely és Soproni Tamás társelnök levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kásler Miklós EMMI-miniszternek az oltási terv kapcsán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló