Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Az e-cigi startup értékesebb, mint az Airbnb

18.12.21 11:11

A Malrboro cigaterrát is gyártó órisi dohány vállalat, az Altria 12,8 milliárd dollárért vásárolt 35% -os részesedést a Silicon Valley legnagyobb e-cigi startupjában, a Juul Labs-ben.

Véletlenül egy bordélyba foglalt szállást anyukájának Hamburgban

18.12.06 16:13

Egy dán család úgy döntött, Németországba megy egy hétvégére az anyuka 50. születésnapját megünnepelni. Eléggé benézték az AirBnB-t.

Antiszemitizmussal vádolják, perlik az Airbnb-t az USA-ban

18.11.29 06:13

A cég a levette kínálatából a megszállt Ciszjordániában található izraeli telepeken lévő kiadó lakásokat. Amerikai zsidók ezért vallási alapú diszkriminációval vádolják a lakásmegosztó portált.

Kisebb-nagyobb, de mind fontos: ezekről döntött most a képviselő-testület

18.11.23 16:16

Rengeteg, különböző dologról döntött a képviselő-testület legutóbbi ülésén. Olvassátok végig, mindenkit érint.Már nemcsak a Normafa, ez a különleges természeti adottságú hegyvidéki terület, hanem annak elnevezése is védelmet élvez. Az önkormányzat…

Józsefváros különadót vetne ki az Airbnb-s lakásokra

18.11.23 14:58

Négyzetméterenként 1820 forintot kell fizetni az Airbnb-n, vagy más szállásmegosztó portálokon keresztül kiadott lakások után évente, ha elfogadják az előterjesztést.

Megadóztatná a Józsefvárosi Önkormányzat az Airbnb-s lakásokat

18.11.23 14:55

Jövő héten dönthet a Józsefvárosi Önkormányzat a jelenlegi épületadóról szóló rendelet módosításáról, amely alapján az Airbnb-re használt, vagy más portálokon hirdetett rövid távra kiadott lakások tulajdonosainak négyzetméteralapú...

Az ingyen takarító családtagokon bukhat el az airbnb-zés

18.11.13 13:46

Közel egy évtizede tarol az Airbnb Magyarországon, Budapest belvárosában egyre többen adják ki ilyen célra lakásukat. De azok száma is nő, akik rossz tapasztalatokat szereztek.

Bécs nem tárgyal tovább az Airbnb-vel

18.11.06 21:26

A lakásmegosztó cég nem hajlandó közölni a hatóságokkal, hogy pontosan hány lakása van az osztrák fővárosban, eljárás lehet a dolog vége.

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Egyre nagyobbra hízik az Airbnb

Azt sejteni lehet, hogy az Airbnb bevételei folyamatosan emelkednek, a tőzsdére igyekvő cég profitjáról azonban továbbra sem sokat tudni.

Gazdaság

Több mint száztíz programot szerveznek az őszi Nyitott Balaton akcióban

Idén 284 szálláshely és 140 étterem, pincészet, büfé, cukrászda csatlakozott a Nyitott Balaton őszi akcióhoz, amelynek keretében november 10-ig több mint száztíz programot szerveznek.

Gazdaság

Új módszerrel csap le a NAV a csalókra

Az utóbbi években átalakult az adóhatóság ellenőrzési gyakorlata. Több kisebb vizsgálattal, a rendelkezésére álló adatok (online pénztárgép, EKÁER) felhasználásával "szondázza", vajon az adózók betartják-e a jogszabályokat.…

Budapest

Így tüntettek a rendőrség által vegzált józsefvárosi polgármesterjelölt mellett

A rendőrség szerda este házkutatást tartott Pikó András VIII. kerületi polgármesterjelölt kampányközpontjában:  a rendőrök Udvarhelyi Tessza kampányfőnököt hallgatták meg, a helyszínről...

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló