Airbnb hírek

Márka › Airbnb

Hiába perelte be a párizsi ügyészség az Airbnb-t

19.04.30 11:45

Az Európai Bíróság szerint a cég tevékenysége információs társadalommal összefüggő szolgáltatásnak minősül, nem ingatlanközvetítői tevékenységnek.

Kamerát találtak a kivett lakásban, az Airbnb-t mit sem érdekelte a panasz

19.04.06 15:06

Egy új-zélandi család azt vette észre az Airbnb-s lakásban, hogy élő videót forgatnak róluk. Hiába jelentették a sokkoló élményt, az Airbnb ügyfélszolgálata többszöri hívásra sem cselekedett, csak azt ismételgette, hogy nem kapnak pénzvisszatérítést.

Mona Lisával éjszakázhat, és az üvegpiramisban alhat, ha elég szerencsés

19.04.04 12:14

Egy aperitif Mona Lisa mellett, majd vacsora a Milói Vénusz társaságában – ezt ígéri az Airbnb és a Louvre a közös játékuk nyereményeként. Egy szerencsés pár április 30-án eltölthet egy éjszakát a múzeumban.

Akár tízezrekkel is többe kerülhet egy belvárosi albérlet a lakáshotelek miatt

19.03.26 09:08

Továbbra is erős hatást gyakorol a fővárosi albérletpiacra a rövid távú lakáskiadás, annak ellenére, hogy jelentősen megnőtt a lakáshotelek kínálata - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

Felvásárolja a HotelTonight platformot az Airbnb

19.03.08 18:41

Az Airbnb elismerte, hogy felvásárlási ajánlatot tett a HotelTonight last minute szállodafoglalási platformra.

Airbnb: sorban szigorítanak a kerületek

19.01.20 12:18

Szinte pontosan egy éve vezetett be kötelező parkolóhely-megváltási díjat a fővárosi VI. kerület a rövid távú lakáskiadásra, hogy megfékezze az Airbnb korlátlan terjedését és a vele járó turistaáradatot. Az OTP Ingatlanpont már akkor jelezte, hogy a környező…

A szigorítás sem tántorítja el a befektetőket az Airbnb-től

19.01.17 11:03

Szinte pontosan egy éve vezetett be kötelező parkolóhely megváltási díjat a fővárosi VI. kerület a rövidtávú lakáskiadásra, hogy megfékezze az Airbnb korlátlan terjedését és a vele járó turista áradatot. Idén januárban a VII. kerület, Erzsébetváros is hasonló…

A(z) "Airbnb" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés