Air France hírek

Márka › Air France

Az Air France is ajánlatot tett a csődeljárás alá került Aigle Azur légitársaságra

19.09.10 04:08

Több potenciális érdeklődő, köztük az Air France is ajánlott tett a csődeljárás alá került második legnagyobb francia légitársaság, az Aigle Azur teljes vagy részleges átvételére.

A francia állam segítene a csődeljárás alá került Aigle Azur légitársaság külföldön rekedt utasainak hazajutásában

19.09.06 15:02

A francia állam az Air France-KLM és más légitársaságok segítségével keresi a megoldást a csődeljárás alá került második legnagyobb francia légitársaság, az Aigle Azur külföldön rekedt, több ezer utasának hazaszállítására – jelentette be pénteken…

Air France-katasztrófa: A francia vizsgálóbíróság megszüntette az eljárást

19.09.06 00:22

Az Air France légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó járata 2009. június 1-jén zuhant az Atlanti-óceánba 228 emberrel, köztük 5 magyarral a fedélzetén.

Az Air France sztrájkja rontott a cégcsoport eredményén

19.07.31 17:00

Romlott az Air France-KLM csoport pénzügyi eredménye az első fél évben az előző évihez képest, a veszteségek egy részéért az Air France sztrájkja tehető felelőssé - írja az MTI a cég honlapján közzétett eredmény-kimutatásból.

A bíróság előtt felelhet az Air France a 10 évvel ezelőtti repülőgépkatasztrófáért

19.07.18 07:42

A bíróság elé állhat az Air France a 2009-es repülőgépkatasztrófája miatt, ami akkor 228 ember halálát okozta a brazil partoknál - írja a The Guardian. Francia ügyészek szerint perbe kellene fogni az Air France légitársaságot emberölés...

Saját biztosítás az Air France-tól a két órát meghaladó késésekre

19.07.15 17:24

Az Air France és az Allianz együttműködése olyan biztosítást kínál a légitársaság utasainak, amely a két órát meghaladó késések esetén 50 eurót fizet.

Kitüntetésben részesült az Air France

19.07.09 17:03

A 2019-es SkyTrax díjátadón az Air France három díjat is bezsebelhetett a La Première kabinok szolgáltatásaiért.

A(z) "Air France" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Az Air France 100%-ban semlegesíti francia járatainak széndioxid-kibocsátását

Az Air France hosszú évek óta elkötelezett ökológiai lábnyomának csökkentésében, és komoly lépéseket tesz azért, hogy az utasok fenntartható módon repüljenek.

Közélet

Elhalasztják a szociális sztrájkot

Elhalasztják a csütörtökre meghirdetett munkabeszüntetést a Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók valamint a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezete, mert a kormány megakadályozta, hogy a mai…

Tudomány

A győriek szerint Borkai nyer, és rögtön megbukik

Győrben eddig is keringtek szexpletykák a polgármesterről, de a repülőkről nem tudtak. Most mindenki azt várja, hogy Borkai győz, de sokan biztosak benne, hogy a választás után valamiképp távozik.

Nagyvilág

A győriek szerint Borkai nyer, és rögtön megbukik

Győrben eddig is keringtek szexpletykák a polgármesterről, de a repülőkről nem tudtak. Most mindenki azt várja, hogy Borkai győz, de sokan biztosak benne, hogy a választás után valamiképp távozik.

 

Kategória ajánló