Agrárminisztérium hírek

Gazdaság › Agrárminisztérium

Folytatódik a Nébih élelmiszerpazarlás elleni programja, a Maradék nélkül

21.03.01 16:19

2021. február 25-én, online zárókonferencián összegezte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának legfontosabb eredményeit.

Már igényelhető támogatás az amerikai szőlőkabóca elleni védekezéshez

21.03.01 11:38

Az Agrárminisztérium korábbi évekhez hasonlóan idén is vissza nem térítendő támogatást nyújt a szőlőültetvények megvédéséhez. A 240 millió forint éves keretösszegű támogatás március 1. és március 31. között kérelmezhető.

Vigyázat! Vaddisznóveszély a túrákon

21.02.28 13:17

Óvatosságra inti a túrázókat az Agrárminisztérium (AM) a vaddisznók ellési időszaka miatt.

Madárodúkat kapnak óvodák a Zöld Dunakanyar Program részeként

21.02.26 11:40

Az odúk csütörtöki váci átadásán Nagy István agrárminiszter hangsúlyozta, hogy a természet- és környezetvédelem területén nem lehet elég korán elkezdeni a szemléletformálást. Az óvodások az odúknak köszönhetően megtapasztalhatják,…

Támogatás érkezik az amerikai szőlőkabóca elleni védekezéshez

21.02.26 11:40

Az Agrárminisztérium korábbi évekhez hasonlóan idén is vissza nem térítendő támogatást nyújt a szőlőültetvények megvédéséhez. A 240 millió forint éves keretösszegű támogatás március 1. és március 31. között kérelmezhető.

Új alapokon a magyar-iraki agrárkapcsolatok

21.02.19 12:20

Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese hivatalában fogadta Ali Hadi Al-Bayati iraki nagykövetet, akinek jelezte: Magyarország kész megosztani eddig megszerzett élelmezésbiztonsági és termelési tapasztalatait Irakkal.

Az Agrárminisztérium április 20-án hirdeti meg az új ültetvénytelepítési pályázatot

21.02.18 11:02

A folyamatosan bővülő piaci igények kielégítéséhez elengedhetetlen a korszerű termesztéstechnológiák alkalmazása, a fajtaválaszték korszerűsítése, a termésátlagok és a minőség javítása, valamint az öntözött ültetvények területének növelése -…

A(z) "Agrárminisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A városi életminőség javítására hívja fel a figyelmet az agrárminiszter

A videóban az Agrárminisztérium erkélyén gyümölcsfákat helyeztek el.

Gazdaság

Mégsem adja el Újbuda az iskolaudvart és a saroktelket

László Imre polgármester érvénytelenítette a pályázatokat.

Politikus

Dr. Süli Endre tagja lett a brit Királyi Természettudományos Társaságnak

Dr. Süli Endre Az 1660-ban alapított Royal Society a világ legrégibb és egyik legpatinásabb tudományos társulata, amelynek korábban Isaac Newton, Charles Darwin, Albert Einstein és Stephen Hawking is tagja volt. Süli Endre…

Nagyvilág

A japánok kétharmada nem akar idén olimpiát

A legfrissebb közvéleménykutatások szerint a koronavírus-járvány miatt a japánok kétharmada nem szeretné, ha idén nyáron megrendeznék a tavalyról elhalasztott tokiói olimpiát.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló