Agrárminisztérium hírek

Gazdaság › Agrárminisztérium

Élelmiszergazdasági konferenciát hirdet az Agrárminisztérium

19.10.12 12:09

Az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztálya és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. ezúton tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform 2019-ben induló két új munkacsoportjához való…

Akár 130 százalékkal nagyobb forrást is kaphatnak a gazdák erdőtelepítésre

19.10.11 09:16

Megjelent a Vidékfejlesztési Program „Erdősítés támogatása” című felhívásának módosítása, mely megemelt támogatással és további jelentős kedvezményekkel kívánja ösztönözni a gazdálkodók erdőtelepítési beruházásait.

Az élelmiszeripar a magyar gazdaság egyik húzóágazata

19.10.10 07:49

Az ágazat a támogatások nélkül nem lenne nyereséges, ezért a jövedelmezőség szempontjából fontos szerepük van a hazai és uniós forrásoknak – szögezte le Farkas Sándor államtitkár.

Agrárminisztérium: Eredményes volt az őszi betakarítás

19.10.09 19:07

A gazdálkodók idén jó terméshozamokat értek el – közölte Tarpataki Tamás, az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára.

Tejfeldolgozót adtak át Csabacsűdön

19.10.09 16:40

Az élelmiszeripar a magyar gazdaság egyik húzóágazata, amelyben 4500 vállalkozás 86 ezer embernek ad munkát és megélhetést - jelentette ki az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Békés megyei Csabacsűdön, mielőtt átadta a…

Erősödő mezőgazdasági ágazat

19.10.09 13:19

Az Agrárminisztérium és partnerei között létrejött együttműködési és stratégiai megállapodások ünnepélyes átadását október 7-én a Herman Ottó Intézet konferenciatermében tartották meg.

Nagyszabású erdősítés indul: minden eddiginél jelentősebb fásítási program kezdődik

19.10.07 17:07

Minden eddiginél jelentősebb programokkal folytatja az erdő- és faültetéseket az Agrárminisztérium (AM), és mindenki számára lehetővé teszi a részvételt Magyarország zöldítésében - közölte a tárcavezető Budapesten, a minisztérium sajtórendezvényén.

600 milliót ad a kormány a gazdáknak a viharkárok miatt

19.10.07 08:37

Az elmúlt hónapok viharai súlyos, sok esetben a gazdálkodás folytatását ellehetetlenítő károkat okoztak a mezőgazdasági termelőeszközökben - ültetvényekben, épületekben, berendezésekben -, amely nehéz helyzet elé állítja az érintett termelőket.

A(z) "Agrárminisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Fontos a magyar sajtkultúra fejlesztése és a különlegességek bemutatása

A kormány és a sajtkészítők közös feladata a magyar sajtkultúra fejlesztése, a magyar sajtkülönlegességek bemutatása. „A magyar sajt közös ügyünk” – mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára a VII.…

Gazdaság

Fontos a magyar sajtkultúra fejlesztése és a különlegességek bemutatása

A kormány és a sajtkészítők közös feladata a magyar sajtkultúra fejlesztése, a magyar sajtkülönlegességek bemutatása. „A magyar sajt közös ügyünk” – mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára a VII.…

Politikus

Nagy István: Jövő szerdán indul az agrártámogatások előlegfizetése

A mezőgazdasági termelőknek nyújtott agrártámogatások előlegfizetése idén 240 milliárd forintot tesz ki – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter.

Életmód

Borban az igazság: Günzer Tamás kapta az idei Év Pincészete díjat

magyar borászatban irány- és mértékadó pincészetek munkájának értékelésére és elismerésére a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége 2002-ben megalapította „Az Év…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló