Afrika hírek

Nagyvilág › Afrika

Összefogás az afrikai mezőgazdaságért

18.12.18 18:02

Van olyan térség, ahol szinte teljes egészében kézi munkára és állati erőre alapozott termelés folyik.

Egyre kínosabb! Nők támogatják az imbolygó Junckert

18.12.18 10:56

Nagyon úgy néz ki, nem gyógyítható Jean-Claude Juncker állítólagos betegsége. Az Európai Bizottság elnöke most az EU-Afrika Fórum résztvevőinek tiszteletére adott díszvacsorán szorult támogatásra.

Tüntetőkkel nézhet hamarosan farkasszemet Orbán Viktor

18.12.18 09:32

Bécsi látogatásán egy bejelentett tüntetés fogadja a magyar miniszterelnököt. Fotó: Máthé Zoltán/MTI A hazai demonstrálókkal egyelőre elkerülte a konfrontációt, Bécsben viszont muszáj lesz az ellene tünetők szemébe néznie Orbán Viktornak. A Népszava…

Dél-Afrika lehetetlenné teszi az uniós baromfitermékek bejutását az ottani piacra

18.12.14 14:13

Arányos ellenintézkedésekkel kellene sújtania az Európai Uniónak a Dél-Afrikai Köztársaságot amiatt, hogy jelentős vámot léptetett életbe az EU-ból származó baromfitermékekre. Japánba viszont megindulhat az EU exportja.

A(z) "Afrika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Európán kívülre terjeszkedik a magyar légitársaság

Ez lesz az első Európán kívüli leányvállalata a légitársaságnak, a hosszú távok közé beleillik, később az indiai szubkontinens, a Közel-Kelet és Afrika felé terjeszkedne.

Életmód

Hargita megyét is utolérhette a sertéspestis

Hargita megyében is felmerült az afrikai sertéspestis megjelenésének gyanúja, miután elhullott vaddisznó tetemére bukkantak a Homoródszentmárton községhez tartozó Gyepes település térségében levő egyik vadászterületen.

Közélet

Kiakarják utasítani egy magyar család gyermekét Kanadából hova tűnt a családegyesítési törvény?

Magyarországra akarják toloncolni a hatóságok egy kanadai magyar házaspár nevelt lányát Kanadából, írja Globalnews.ca alapján. Rádi László és felesége tíz éve a törvényes gyámja a 16 éves Toris Kittinek, aki Magyarországon született,…

Közélet

Harminc határsértőt fogtak el Csongrád megyében

A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Kategória ajánló