Afrika hírek

Nagyvilág › Afrika

NB I: arra nincsenek szavak, ami Debrecenben történt

19.02.17 17:01

Ollózások több felvonásban (a DVSC számára az újonc Zsóri Dániel fantasztikus mozdulata győzelmet ért a Fradi ellen), elszánt Király Gábor, mosolygós Huszti, Juhász, Torghelle trió, ünneplő debreceni és diósgyőri szurkolók – a labdarúgó NB…

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

19.02.17 16:25

Az olasz hatóságok rájöttek, hogy a nigériai maffia behálózta az országukat. A bűnszervezet nőket csábított Olaszországba, akiket vudu rituáléval és fenyegetéssel szexrabszolgaságra kényszerítettek.

Soltész szerint a külföldi munka: hivatalos emberkereskedelem

19.02.16 17:37

A KDNP-s politikus szerint afrikai anyáktól veszik el a gyerekeiket, hogy pótolják az európai gyermekhiányt.

Meghalt több tucat illegális bányász Zimbabwében

19.02.14 13:46

Egy zimbabwei bányában bekövetkezett baleset során meghalt legkevesebb 23 illegális aranybányász – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.

Migrációkutató: Észak-Afrika stabil pontja Marokkó

19.02.13 15:40

Észak-Afrikában a politikai káosz, az illegális migráció, illetve a fegyver- és embercsempészet mindennapos kihívást jelent – tették hozzá.

A(z) "Afrika" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Európán kívülre terjeszkedik a magyar légitársaság

Ez lesz az első Európán kívüli leányvállalata a légitársaságnak, a hosszú távok közé beleillik, később az indiai szubkontinens, a Közel-Kelet és Afrika felé terjeszkedne.

Életmód

Hargita megyét is utolérhette a sertéspestis

Hargita megyében is felmerült az afrikai sertéspestis megjelenésének gyanúja, miután elhullott vaddisznó tetemére bukkantak a Homoródszentmárton községhez tartozó Gyepes település térségében levő egyik vadászterületen.

Közélet

Bakondi György: A belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult

Pintér Sándor vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik – mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

 

Kategória ajánló