Áfa hírek

Gazdaság › Áfa

Hazánk élen jár a feketegazdaság elleni küzdelemben

17.10.10 15:00

Magyarország élen jár a feketegazdaság elleni küzdelemben, éppen ezért megvédi az áfacsalókat eredményesen kiszűrő rendszerét, az ekáert – mondta Varga Mihály az Ecofin luxemburgi ülését követően.

Több mint egymilliárdos áfacsalás a műtrágyapiacon

17.10.06 11:26

Vádemelést javasolnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói egy műtrágyával üzletelő kecskeméti férfi és bűntársa ellen, akik összesen több mint 1,4 milliárd forint áfa megfizetése alól bújtak ki.

Kiakadt az NGM, hogy nekiment Brüsszel a magyar csodafegyvernek

17.10.04 17:35

Mivel a magyar elektronikus közúti árufuvarozási rendszer túlzott adminisztratív formaságokat vezetett be a határátlépések terén, ezért az Európai Bizottság ma az uniós áfa irányelv megsértésére hivatkozva kötelezettségszegési...

A Vatikánba hívta a fiatalokat Ferenc pápa

17.10.04 16:35

 Katolikus, más vallású és ateista fiatalokat is a Vatikánba hívott Ferenc pápa a szerdai általános audiencián. A világ különböző részeiből várt fiatalok 2018. március 19. és 24. között tanácskoznak a hitről és az őket övező világról.

Magyarország megvédi az áfacsalókat eredményesen kiszűrő ekáert

17.10.04 14:05

Egy hete az Európai Bizottság még az adóelkerülés csökkentésében játszott szerepe miatt emelte ki a magyar ekáert (az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszert), ma viszont kötelezettségszegési eljárást indított hazánk ellen éppen az…

Bezárja az áfa-kiskapukat az Európai Bizottság

17.10.04 13:39

Az Európai Bizottság az elmúlt huszonöt év legátfogóbb terveit mutatta be az EU áfaszabályainak reformjára szerdán.

Brüsszel bevihet egy-két ütést szerdán - mutatjuk, kinek

17.10.04 11:42

Szerdán Margrethe Vestager, a versenypolitikáért felelős biztos várhatóan az Apple-t és az Amazont érintő döntést, míg Pierre Moscovici a gazdaságért, valamint az adó- és vámügyért felelős biztos új adóreformot jelent be - értesült a Politico.

A(z) "Áfa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Adóellenőrök váltották a rendőröket a szcientológusok központjában

Budapest - Megerősítette a NAV, hogy a rendőrség mellett az ő embereik is megjelentek a Váci út 169. szám alatt.

Életmód

Olcsón végigjátszható a Mass Effect: Andromeda

Felkerült a havidíjas Origin Access és EA Access kínálatába a játék.

Gazdaság

Zárszámadási vita a Parlamentben

Megkezdte a 2016-os költségvetés végrehajtásáról szóló vitát az Országgyűlés. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának expozéja után, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke ismertette az ÁSZ ellenőrzésének…

Közélet

Vádemelés Rékasi Károly ügyében

Több mint két év után végre bíróság elé kerül Rékasi Károly motorbalesetének ügye. Súlyos vád a balesetet okozó férfivel szemben.

 

Kategória ajánló