Adony hírek

Magyar település › Adony

A ráadásban lett oda az adonyiak győzelme

19.09.03 21:49

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság másod­osztályának déli csoportjában a hét végi fordulóban a címvédő Vajta alaposan kitömte a DUFK csapatát.

Adony valóban zöld város

19.08.17 14:13

Pénteken délelőtt ünnepélyes keretek között adták át a Zichy-kastély parkjában elkészült sétányt, játszóteret és az új piacteret.

A tervek szerint szombattól már nem kell kerülni Pusztaszabolcson

19.07.17 08:42

Dunaújvárostól Pusztaszabolcsig több települést is érint az átmenő és a helyi forgalom időleges elterelése a pusztaszabolcsi Adonyi úti vasúti átjáróból.

Ismét illegálisan telepítettek át a Dunából egy méretes pontyot

19.07.02 09:53

A Duna Adonyi-mellékágából egy 20 kg-nál nagyobb tömegű ponty került az egyik Fejér megyei horgásztóba. Nébih Állami Halőri Szolgálatának vizsgálata során bebizonyosodott az illegális áttelepítés, így a hatóság zár alá vette a méretes…

Halálos karambol Adonynál

19.06.29 12:50

A baleset miatt lezárták a 6-os utat, a forgalmat Perkáta felé terelik. Összeütközött három autó a 6-os út 52-es kilométerénél, Adony térségében, ezért lezárták az utat – írta a katasztrófavédelem szombat délelőtt a honlapján. A rendőrség azt közölte,…

Figyelem! Teljes útzár ezen a szakaszon, baleset történt

19.06.29 09:51

Két ember megsérült, amikor két autó összeütközött a 71-es főúton Balatonszepezden; az utat teljesen lezárták - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Koccintás az adonyi szőlőhegyen

19.06.20 11:08

A program országos, de a részvétel a fontos, ami viszont nem lehet országos, csak helyi: magyarán ott kell lenni!

Egy autó csúszott a Dunába

19.06.03 04:46

Az Adonyi-mellékágnál történt az eset, személyi sérülésről nem szól a Katasztrófavédelem közleménye.

Köszönés helyett térden rúgta szomszédját

19.05.09 01:04

A Dombóvári Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak egy kaposszekcsői férfival szemben.

A(z) "Adony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A ráadásban lett oda az adonyiak győzelme

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság másod­osztályának déli csoportjában a hét végi fordulóban a címvédő Vajta alaposan kitömte a DUFK csapatát.

Magyar település

Pályázatot írt ki a művelődési ház Ercsi híres szülöttének tiszteletére

Idén ünneplik a településen született író, Gozsdu Elek születésének 170.  évfordulóját, s megemlékeznek halálának 100. évfordulójáról is.

Magyar település

Major József nyerte az országos triatlon bajnokságot

A férfiaknál, az abonyi Fergeteg Triatlon SE kiválósága, Major József, a nőknél az újpesti Zelinka Gabriella bizonyult a legjobbnak a bajnokságon.

Magyar település

Az első tíz perc döntött

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

 

Kategória ajánló