Adony hírek

Magyar település › Adony

Egyre több szabadtéri tűzhöz riasztják a nógrádi tűzoltókat

20.03.26 18:55

Idén már több mint 70 szabadtéri tűzhöz riasztották megyénk tűzoltóit. Országos szinten pedig több mint 800 hektáron pusztítottak már a lángok január eleje óta.

Teljes útzár a 6-os főúton

20.03.09 17:40

Adony belterületén egy tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött.

Kamion és gépkocsi karambolozott a 6-os főúton

20.03.09 16:58

A baleset a főút Adony és Kulcs közötti szakaszán történt. A 6-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A szőlőhegytől a Duna partjáig terjed Adony városának gazdasága

20.02.11 16:06

A víz és a bor, a Duna és a Szőlőhegy: Adonyt természeti értékeinek gazdagsága kiemeli a környező települések sorából.

Két jármű karambolozott az M6-oson Adony és Kulcs között

20.02.08 18:22

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az M6-os autópálya 53-as kilométerszelvényénél, Adony és Kulcs között, a főváros felé vezető irányban. Az egyik jármű utánfutót vontatott, amely felborult. A dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos…

Tűz volt egy Bezsilla Nándor utcai épület pincéjében

20.01.25 09:49

Körülbelül egy köbméter szemét égett egy üzemen kívüli vendéglátóhely pincéjében a Bezsilla Nándor utcában pénteken késő délután. A tűzhöz a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd…

Az adonyi Duna menti Szent Orbán Borrend tagjai kitettek magukért

20.01.22 07:37

Január 22-e Vince napja, amely igencsak jeles nap a borászok és borkedvelők számára, ugyanis ezen a napon jósolják meg az őszi termés minőségét.

Járható az új elkerülő út Csíkszeredában

19.11.29 06:42

Megnyitották péntek délután a forgalom előtt az új csíkszeredai elkerülő utat, amely a vasúti felüljárótól a Rét utcai vasúti átjáróig vezet, és kiegészíti a már tavaly elkészült elkerülő útvonalakat.

A(z) "Adony" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Ég egy erdő Nyírmihálydiban

Kigyulladt egy nyárfaerdő aljnövényzete, az avar és a gaz Nyírmihálydiban, a Sport utca közelében. Mintegy négy hektárt érint a tűz. Az adonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. A nyíregyházi és a nyírbátori…

Magyar település

Szigorítások lépnek életbe az ercsi rendelőben is

Az Ercsi Járóbeteg Szakellátó Központban is komoly szigorításokat vezettek be a járványhelyzetre való tekintettel. Emellett az Ercsiben tevékenykedő háziorvosok is új rend szerint dolgoznak. Akinek recept kell, e-mailen jelentkezhet az…

Magyar település

Kamion és személyautó ütközött a 4-es főúton, Abony közelében

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton a 4-es főút 83-as kilométerénél, Abony közelében.

Életmód

Lángokban állt a nádas Gödöllőn, a Harmat utca végén

A helyi tűzoltók kiérkezésekor közel ezerötszáz négyzetméteren égett már az aljnövényzet. Április 3-án tűzgyújtási tilalom lépett életbe!

 

Kategória ajánló