Adomány hírek

Gazdaság › Adomány

Koronavírus: a Cipruson ragadó Lang a távoktatásban segít

Tegnap 20:52

A Veszprémben született Lang Ádám szülővárosa mellett Győrben élő családoknak adományozott táblagépeket, így segítve a nehezebb sorsú gyermekek távoktatásba való bekapcsolódását.

Európai Örökség címet kapott Szentendre

20.04.01 09:02

Magyarországról korábban a Páneurópai Piknik Emlékpark, a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia és a Dohány utcai zsinagóga nyerte el a címet.

Több mint negyed millió forint értékű adományt kaptak a Blue Front Vásárhely’93-tól a vásárhelyi egészségügyi dolgozók

20.04.01 08:41

A csoport tagjai, ismerősei önzetlenül több mint 250.000 Ft értékben adakoztak, amiből többek között tisztítószereket, ásványvizet, teát, élelmiszereket, 4 db szaturációs mérőt vettek. Különböző tárgyi felajánlásokat is kaptak, amiket közösen kedden a helyi…

Egy húron pendül a tőzsdemilliárdossal az ellenzék

20.03.31 13:25

A Soros György által biztosított 18 milliárd dolláros anyagi háttérrel működő, a nyílt társadalom ideológiáját terjesztő alapítvány elítéli a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar törvényt.

Új natúrpark alakul az Őrjegben

20.03.31 12:45

Natúrpark címet adományozott az Őrjeg és szőlőhegyei térségnek Nagy István agrárminiszter, ezzel 16-ra emelkedett a Magyarországon működő natúrparkok száma - közölte az Agrárminisztérium (AM) kedden az MTI-vel.

A(z) "Adomány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Visszakerül az örökösökhöz egy Picasso-mű

Adományozás révén jutott a képhez 2001-ben a Washingtoni Nemzeti Galéria.

Közélet

Kék fényárban úszott a Sóstó csütörtök este

Nemcsak a széltől borzolt Sóstó tükre volt kék csütörtökön, tükrözve a tiszta eget a kivételesen néptelen part felé, hanem a sóstói stadion is, ugyanis a város is csatlakozott az Együtt az Autistákért Alapítvány országos kezdeményezéséhez.

Gazdaság

Reggeli elemzés: RC – US heti munkanélküliségi adat: 6,6 millió

US heti munkanélküliségi adat: 6,6 millió, ezzel 2 hét alatt közel 10 millióan járultak segélyért az Egyesült Államokban. Brutális szám. Egyébként nem voltak zárva a kormányablakok a hét második felében? Reggeli hírlevél Nemzetközi…

Magyar település

Keresik a Péterfia utcai pénztárcatolvajt

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Kategória ajánló