Adomány hírek

Gazdaság › Adomány

Adománygyűjtő Cica-napot tartanak a Szegedi Cicamentők

Tegnap 07:10

Adománygyűjtő Cica-napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete augusztus 19-én. Csordás Csilla masszőr ajánlotta fel a lehetőséget, hogy segíti a szervezetet.

Németország után Norvégia is felfüggesztette az erdővédelmi segélyek folyósítását Brazíliának

19.08.16 12:37

Németország után Norvégia, az Amazonas Alap fő finanszírozója is bejelentette, hogy felfüggeszti az esőerdők és az élővilág sokszínűségének védelmét szolgáló projektek támogatását Brazíliában, mert az ottani kormány semmit sem tesz a világ tüdeje, az…

Idén több mint 600 tonna búzaadományra számítanak a Magyarok Kenyere programban

19.08.12 19:34

Eddig mintegy négyszáz tonna búza gyűlt össze Magyarországon a Magyarok Kenyere nevű Kárpát-medencei program keretében, amelyet a gazdák rászoruló gyermekek részére adományoztak; és a szervezők idén a 600 tonnát jelentősen meghaladó…

Gyűlik a búza a Magyarok kenyeréhez

19.08.11 15:18

A 19 megyéből és 12 határon túli régióból gyűjtött adomány több mint 80 ezer anyaországi, valamint határon túl élő rászoruló gyermek egészséges táplálását biztosítja majd.

Jótékony célért futottak

19.08.07 07:30

Nem mindennapi panoráma, elszánt futóközösség és jótékony adománygyűjtő futás várta a fővárosban megrendezett Generali Night Run résztvevőit.

Segítséget nyújtanak az egyszülős családoknak a beiskolázáshoz

19.08.06 16:06

Mintegy 300 ezer olyan magyar család van, ahol az édesanya vagy az édesapa hiányzik, legalább felük anyagi problémákkal küzd. Éppen ezért adománygyűjtő kampányt indít az Egyszülős Központ és a Bonami webáruház a beiskolázás támogatására.

A(z) "Adomány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Hadházyt igencsak kiakasztotta, ahogy Tiborcz életmentő készüléket adományoz a SOTE-nak

A független képviselő szerint "kevés lehangolóbb dolog van", mint hogy a Semmelweis Egyetem közleményben köszöni meg a miniszterelnök képen mosolygó vejének az adományt. A szövegben Tiborcz nevét meg sem említik.

Közélet

Bangladesi sziámi ikrek: imádkoznak Rukiáért

Még mindig életveszélyben van a szétválasztott sziámi ikrek egyike, Rukia. A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány és orvosaik azt kérik, minél többen imádkozzanak a kislányokért. Mint arról a Ripost beszámolt, Rabia már…

Gazdaság

Németország után Norvégia is felfüggesztette az erdővédelmi segélyek folyósítását Brazíliának

Németország után Norvégia, az Amazonas Alap fő finanszírozója is bejelentette,

Közélet

Paul Lendvai: Mélylélektani okai vannak a Soros elleni kampánynak

Ha valaki sokat köszönhet az üzletembernek, akkor az éppen a miniszterelnök és jó pár munkatársa – hangsúlyozta a Bécsben élő, magyar származású újságíró.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló