Adókedvezmény hírek

Gazdaság › Adókedvezmény

A magyar cégek fizetik meg a multiknak adott adókedvezményt

20.09.15 10:59

Magyarországon a külföldi tulajdonú cégek arányosan csaknem másfélszer annyi adókedvezményt kapnak, mint a magyar tulajdonban lévők - számolt ki a G7.

A Fidesz különbejáratú luxusszigetet csinálna a Tihanyi-félszigetből

20.08.13 06:46

Hol milliárdos állami támogatással, hol adókedvezményt jelentő rozsdaövezeti besorolással segíti a hatalom a Tihanyi-félsziget értékes területeinek beépítését. Az ország egyik legszebb tája elkerített luxuslakóparkká válhat.

Íme egy adókedvezmény, amelyről csak kevesen tudnak

20.07.29 13:01

Azok a vállalkozások, amelyek szakképzetlen embereket alkalmaznak, évek óta jól járhatnának, ha tudnának róla: a jelenleg 15,5 százalékos szociális hozzájárulási adó (szocho) helyett a minimálbér összegéig, csak annak felét kell megfizetniük a…

Kiderült, hol építi következő gyárát a Tesla

20.07.23 12:42

Ugyan sokan nagy összegben mertek volna fogadni, hogy a Tesla következő gyárát is Európába hozza majd, de a mai bejelentésből kiderült, hogy a Texas állambeli Austinban építi meg második amerikai gyárát Elon Musk, ahol mintegy 5 ezer embert…

Kincs: Előremutató a magyar családi adókedvezmény-rendszer

20.06.02 21:46

Az elmúlt években duplájára emelkedett a kétgyermekesek családi adókedvezménye – fogalmazott az elnökhelyettes.

A(z) "Adókedvezmény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A magyar cégek fizetik meg a multiknak adott adókedvezményt

Magyarországon a külföldi tulajdonú cégek arányosan csaknem másfélszer annyi adókedvezményt kapnak, mint a magyar tulajdonban lévők - számolt ki a G7.

Gazdaság

Így mentené meg a KATA-t a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

A BKIK szerint a főállású katásoknak is járnia kéne családi adókedvezménynek, és vissza kéne vonni a 3 millió forintos szabályt.

Gazdaság

Nincs értelme európai szintű nyugdíjakra számítani Ukrajnában – Zelenszkij

Nincs értelme annak, hogy Ukrajna állampolgárai európai szintű szociális ellátást várjanak el, mindazonáltal bizonyos emelés be van ütemezve a jövő évi költségvetésbe.

Gazdaság

Pm: a cégek fele már beadta adóbevallását

   A beszámoló és az ahhoz kapcsolódó éves bevallások benyújtására és az adó megfizetésére nyitva álló határidőt a kormány négy hónappal meghosszabbította - emlékeztetett az államtitkár.     A kormány…

 

Kategória ajánló