Áder János hírek

Politikus › Áder János

Áder János megtekinti a magyar régészeti ásatásokat Egyiptomban

19.11.27 10:10

Áder János államfő csütörtöktől vasárnapig tartó négynapos hivatalos látogatásra Egyiptomba utazik – tájékoztatta az MTI-t a Köztársasági Elnöki Hivatal szerdán.

Áder János részvétét fejezte ki az albániai földrengés érintettjeinek

19.11.26 13:28

Az államfő levélben fejezte ki résztévét Magyarország és a saját nevében a keddi, albániai földrengésben hozzátartozójukat elvesztőknek, valamint együttérzését a sérülteknek.

Orbánék megmagyarázták, miért fontos Áder János alapítványa

19.11.21 11:31

Bár kiemelten kezeli a kormány a klímahelyzetet és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány munkáját, mégis a jövő évi költségvetés vesztesei lettek Áderék. Az alapítvány rendezvényszervezőt már talált, most médiaügynökséget keresnek.

Áder János: A tudomány ma is közös építmény

19.11.20 19:26

A tudományban a legkülönfélébb nemzetek kutatói ugyanannak az igazságnak a megismerésén, megértésén munkálkodnak – mondta a köztársasági elnök a Tudomány Világfóruma szerdai megnyitóján.

Válasz helyett kioktatást kapott a képviselő Áder alapítványáról

19.11.20 16:59

Bár kiemelten kezeli a kormány a klímahelyzetet és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány munkáját, mégis a jövő évi költségvetés vesztesei lettek Áderék. Az alapítvány rendezvényszervezőt már talált, most médiaügynökséget keresnek.…

Levélben fordult a PSZ Áderhez, ezt kérte az államfőtől

19.11.20 13:28

Ne írja alá az új szakképzési törvényt Áder János – legalábbis ezt szeretné elérni a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), ezért levélben fordultak az államfőhöz.

Áder: Magyarország 2050-re klímasemlegessé válhat, részben a paksi bővítés miatt

19.11.19 20:55

A köztársasági elnök szerint ebben fontos szerepet játszik a paksi atomerőművi új blokkjának felépítése, a közlekedés zöldítése, az ipari termelés átalakítása és a folyamatos erdőtelepítés is.

A miniszterelnököt kérdezték a parlamentben

19.11.19 18:35

Az MSZP-s Harangozó Tamás a köztársasági elnök fizetésének megemelését kérte számon.

A(z) "Áder János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Áder János részvétét fejezte ki a törökországi földrengés érintettjeinek

Levélben fejezte ki részvétét a pénteki törökországi földrengésben hozzátartozójukat elvesztőknek Áder János köztársasági elnök. A Recep Tayyip Erdogan török államfőnek címzett levelet szombaton juttatta el az MTI-hez a…

Közélet

Áder János részvétét fejezte ki a törökországi földrengés érintettjeinek

Levélben fejezte ki részvétét a pénteki törökországi földrengésben hozzátartozójukat elvesztőknek Áder János köztársasági elnök. A Recep Tayyip Erdogan török államfőnek címzett levelet szombaton juttatta el az MTI-hez a…

Politikus

A győri Fidesz-jelölt mellett állt ki Lovasi András

Ha a párt minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi András Csaba, akkor ő Fidesz-szavazó lenne – mondta.

 

Kategória ajánló