Áder János hírek

Politikus › Áder János

Karácsony előtt még egyszer összeül a parlament?

19.12.10 14:34

A kormányoldalon azt valószínűsítik, hogy nem a mai lesz az utolsó parlamenti ülés, karácsony előtt még egy rövid tanácskozásra összehívhatják a parlamentet - a bírák és ügyészek fizetésemeléséről szóló tegnapi szavazáson több fideszes is rossz gombot…

Orbán 3 millára emeli Áder csicska fizetését

19.12.10 11:57

Úgy tűnik, januártól ismét emelkedni fog Áder János köztársasági elnök fizetése, sőt több különleges jogállású szerv vezetője is hasonlóakra számíthat. Megint zenghet a bajszos szar Budapest utcáin!

Senyei György Barna lett az Obh elnöke

19.12.10 07:34

Senyei György Barnát, a Fővárosi Ítélőtábla polgári-gazdasági ügyszakos megbízott tanácselnökét Áder János köztársasági elnök javasolta az Országgyűlésnek Handó Tünde utódjául...

Áder János: sorsdöntő évek előtt állunk

19.12.07 13:31

Soha nem állt olyan sorsdöntő húsz-harminc év előttünk, mint ami ránk, különösen a mai fiatalokra vár. Ezek az évtizedek ugyanis meghatározzák a következő száz, de lehet, hogy ezer éveket is – hangoztatta Áder János köztársasági elnök szombaton a győri…

Magyar állami kitüntetéseket adtak át Varsóban

19.12.06 15:58

Hét lengyel állampolgár, köztük a Nemzeti Emlékezet Intézetének (Ipn) elnöke, Jaroslaw Szarek vette át pénteken a varsói magyar nagykövetségen az Áder János köztársasági elnök által a magyar-lengyel kapcsolatok ápolásáért adományozott…

Gulyás Gergely: Az ellenzék tegye nyilvánossá, hogy betartotta-e ígéretét

19.12.05 14:22

Az Országgyűlés elé benyújtott, a köztársasági elnök illetményemelését is tartalmazó javaslat kapcsán az elmúlt napokban ellenzéki képviselők részéről az államfő személyét sértő, megalapozatlan állítások hangzottak el.

A(z) "Áder János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

„Áder János néhány körülményt nem közölt a pápával"

Meghívta Magyarországra Ferenc pápát Áder János. Az államfő a Vatikánban találkozott a katolikus egyház vezetőjével, s mint mondta, azért utazott oda, hogy meggyőzze Ferenc pápát arról, milyen jó volna, ha elfogadná a meghívást.

Közélet

Franciaország nagy természetvédelmi akcióba kezdett a Mont Blanc hegycsúcsnál

Új természetvédelmi övezetet hoz létre a Mont Blanc hegycsúcsnál Franciaország. A bejelentést azután tették, hogy a francia köztársasági elnök látogatást tett Nyugat-Európa legmagasabb hegycsúcsának lábánál.

Tudomány

A méhek és az öntözés is fontos szerepet kap a kormány új tervében

Orbán Viktor tegnap vázolta a klímavédelmi akcióterv egyes részleteit, az Agrárminiszter ma mondott néhány konkrétumot arról, hogy pontosan mire is lehet majd számítani.

 

Kategória ajánló