Áder János hírek

Politikus › Áder János

Áder: Olyan otthont kell berendeznünk, amiből "kitessékeljük az idegen, barbár eszméket"

Tegnap 08:58

Az augusztus 20-ai ünnepségen tavalyhoz hasonlóan ismét piros színű, keresztet ábrázoló zászlókat vontak fel az Országházra.

Óriási érdeklődés az augusztus 20-i programokon

19.08.20 15:58

Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte az államtitkár.

Áder: még nem teljesült be minden álmunk

19.08.20 09:10

Harminc év után ma joggal lehetünk büszkék mindarra, amit 1989-ben elvégeztünk - jelentette ki a köztársasági elnök az augusztus 20-ai tisztavatáson mondott beszédében Budapesten.

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

19.08.20 08:46

Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, kedd reggel Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.

22 milliós tartozása van az új államtitkárnak

19.08.19 11:34

Július második felében derült ki, hogy az Igazságügyi Minisztérium addigi helyettes államtitkára egy szinttel feljebb léphet, az új miniszter államtitkár posztra javasolja, amit meg is kapott Steiner Attila.

Arany Érdemkeresztet vehetett át Reigel Béláné Dorog vezető védőnője

19.08.19 02:19

Több évtizedes, elkötelezett munkássága révén megérdemelten vehette át az Arany Érdemkeresztet a dorogi védőnő Áder János Köztársasági Elnöktől.

Dombóvári, paksi és szekszárdi kitüntetettek az ünnep alkalmából

19.08.17 15:28

Az államalapítás ünnepe alkalmából – Áder János köztársasági elnök megbízásából – Rétvári Bence kitüntetéseket és díjakat adott át a Pesti Vigadó épületében.

Áder János kitüntette Érd buzizó és a kormánypártok mellett kampányoló polgármesterét

19.08.16 17:48

T. Mészáros András, Érd fideszes polgármestere Facebook-oldalán jelentette be, hogy megtisztelő elismerésben részesült az államalapítás ünnepének alkalmából. Orbán Viktor miniszterelnök felterjesztette őt az egyik legmagasabb állami kitüntetésre, a…

A(z) "Áder János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Áder János: A magyarok joggal büszkék

Harminc évvel a rendszerváltás után a magyarok joggal büszkék az elért eredményekre - erről beszélt augusztus 20-a alkalmából Áder János. A köztársasági elnök a Kossuth téren tartott állami ünnepségen azt mondta:…

Közélet

Merkel a Kuciak-gyilkosság ügyében folyó nyomozásról kérdezte Čaputovát

Zuzana Čaputová szlovák köztársasági elnök szerdán Berlinben találkozott Angela Merkellel. A német kancellár a szlovák politikai helyzet mellett a Ján Kuciak újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolásának…

Közélet

Alaptalan támadás Maróth Miklós ellen

Szisztematikus, politikai motivációktól sem mentes támadás indult Maróth Miklós ellen, miután elfogadta az egykori akadémiai kutatóhálózatot irányító új testület vezetői posztját. Az ellenzéki sajtóban a professzor CEU-n tanító régi…

Politikus

A Rádió 88 is Fidesz-közelbe kerülhet?

Állítólag a helyi Fidesz, ezen belül a Szegeden újabban különösen aktív Kubatov Gábor pártigazgatóhoz köthető erők próbálják a Médiatanács által szorongatott helyi rádiót megszerezni a tulajdonostól, a korábban egy NER-lovaggal és…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló