Áder János hírek

Politikus › Áder János

Kitüntetést kapott a megyei főépítész

Ma 15:13

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetésben részesült Földesi István, a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal főépítésze. A kitüntetést a köztársasági elnök megbízásából Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át…

Podcast műsort indít Áder János

20.10.24 21:58

Kék bolygó címmel rendszeresen jelentkező podcast műsort indít Áder János köztársasági elnök, az egyes epizódok hétfőtől kéthetente jelennek meg - adta hírül az MTI. Az első részben, hétfőn a világ legnagyobb károsanyag-kibocsátójáról, Kínáról…

Podcast műsort indít Áder János

20.10.24 21:04

Kék bolygó címmel rendszeresen jelentkező podcast műsort indít Áder János köztársasági elnök, az egyes epizódok hétfőtől kéthetente jelennek meg.

Tábornokká nevezték ki a Vas megyei katasztrófavédelmi igazgatót

20.10.21 15:13

Dr. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából – a belügyminiszter előterjesztésére – kinevezte tűzoltó dandártábornokká dr. Bognár Balázs Lajos tűzoltó ezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi…

Átadta megbízólevelét az új brit nagykövet, majd a Hősök terén koszorúzott - itt vannak az első fotók

20.10.16 13:07

A Brit Nagykövetség hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy az új nagykövet, Paul Fox ma átadta megbízólevelét Áder János köztársasági elnöknek, majd az ilyenkor szokásos módon megkoszorúzta a Hősök terén az Ismeretlen Katona síremlékét.

Az egészségügyi szakdolgozók közel harmada elhagyná a pályát az új törvény miatt

20.10.14 17:03

A szakdolgozók közel egyharmada elhagyná az egészségügyet az október 6-án megszavazott egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény miatt - ez derül ki egy online kérdőívből, amit a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara készített.

A(z) "Áder János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Áder János kitüntette a majsai Kozma Hubát

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából Áder János a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adományozta Kozma Huba muzeológusnak.

Közélet

Újabb kilenc évre kinevezték Péterfalvi Attilát a NAIH elnökének

Újabb kilenc évre nevezte ki Áder János köztársasági elnök Péterfalvi Attilát a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökének. Péterfalvi Attila a január elsejétől hatályos kinevezését szerdán a…

Tudomány

Beperelte a svájci kormányt a klímaváltozás miatt az Idős Nők az Éghajlat Védelméért nevű szervezet

A panaszt a svájci bíróságok elutasították, most az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak a nyugdíjasok.

Politikus

Fidesz Budapest: Sajnáljuk, hogy Karácsony Gergely kicsit sem bízik a szakmai munkában és a demokráciában

A főpolgármester ugyanis úgy érezte, hogy a vírushelyzet miatt házi karanténban lévő, baloldali polgármesterek nélkül nem tudja a többségét biztosítani.

 

Kategória ajánló