Ábel Anita hírek

Ismert személy › Ábel Anita

Megindító: ezt kívánja a lányának Ábel Anita

19.12.27 19:52

A népszerű műsorvezető előre eltervezte a 2020-as évét, és kívánságait is megfogalmazta, amely kérések tárgya egyértelműen a csodás lánya.

A Szomszédok színészei már rég kimondták, mit gondolnak a folytatásról

19.12.19 09:07

Néhány napja kapott szárnya a hír, hogy folytatják az ország kedvenc teleregényét, a Szomszédokat, ám Ábel Anita nélkül.

Pásztor Erzsi szerint álhír, hogy újraindul a Szomszédok, de a rendező állítja, hogy megkezdődtek az előkészületek

19.12.18 11:49

Néhány napja kapott szárnya a hír, hogy folytatják a Szomszédok című klasszikus teleregényt, ámde Ábel Anita nélkül. A Hiteles hírek az egyik leghitelesebb forrást, Pásztor Erzsit kérdezte a sorozat folytatásáról, aki szerint semmi alapja nincs a…

Ábel Anita nélkül folytatódhat az Szomszédok

19.12.13 03:46

Húsz év után újra beköltözhetnek otthonunkba a Szomszédok. Bujtás János rendező ugyanis a nagy sikerű teleregény folytatására készül. Az egykori szereplők szívesen folytatnák a sikersorozatot, kivéve Ábel Anitát.

A(z) "Ábel Anita" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Badacsonyi Borvidék - Tíz éve együtt Budapesten is a New York palotában

Február 29-én ismét "Badacsony New Yorkban". A jubileumi borvidéki bemutatkozásra idén is a patinás New York Palota Róma termében kerül sor, ahol a borvidék borászatai mellett bemutatkoznak a települések, a…

Ismert személy

Hoppá, kiderült, hol térhet vissza Bochkor Gábor

Könnyen lehet, hogy a műsorvezető hangját hamarosan újra hallhatják az éterben, így pedig komoly riválisa akadhat Balázséknak.

Ismert személy

Zsidró Tamás megtörte a csendet: Ezért szakítottak Dobó Katával

A sztárfodrász őszintén mesélt kapcsolatuk hibáiról.

 

Kategória ajánló