ABB hírek

Márka › ABB

Már ötéves az ABB kétkarú, együttműködő robotja

20.06.22 20:02

YuMi®, az ABB kétkarú, együttműködő robotja ebben az évben már az ötödik születésnapját ünnepli.

Ismét sikeres volt az Abb egyetemi női mentorprogramja

20.06.15 11:52

A vállalat legalább öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika, automatizálás, mechatronika területéről.

Az Abb és a Hpe együttműködik a szuperszámítógépek energiafogyasztásának csökkentése érdekében

20.06.14 16:46

AZ ABB és a Hewlett Packard Enterprise (HSE) által közösen kifejlesztett technológia jelentősen csökkenti a nagy teljesítményű szuperszámítógépek energiafogyasztását, és növeli ezek számítási teljesítményét és megbízhatóságát.   A társadalmak előtt…

Csökken a szuperszámítógépek energiafelhasználása

20.06.12 11:34

Egy újonnan kifejlesztett technológia jelentősen csökkenti a nagy teljesítményű szuperszámítógépek energiafogyasztását, és növeli ezek számítási teljesítményét és megbízhatóságát.

1400 futballpálya nagyságú intelligens ipari park

20.06.02 11:55

Sanghaj nemzetközi hajózási és kereskedelemi központjában található ipari parkban óriási kihívást okozott a villamosenergia-elosztás vezérlés megoldása.

Az ABB bemutatja a „Kőbe zárt zene” című gondolatébresztő építészeti videósorozatát

20.05.25 19:28

A videósorozat innovatív épületeket és az azokat megálmodó építészeket mutat be a világ különböző tájairól. Az egyes részekben megvizsgálják az épület tervezését az elhelyezkedés, környezeti hatás, funkció és az új technológiák alkalmazása…

Partnerkapcsolati központ a közös értékteremtésért

20.05.19 18:46

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel és közvetlenül hozzáférhetnek az ABB digitális megoldásaihoz.

Az Abb nagyfeszültségű töltőket szállít a Volvo Lights projekthez

20.05.05 19:01

Az ipari technológiák és a villamosítási megoldások terén globális vezető ABB bejelentette, hogy nagyfeszültségű töltést* biztosító töltők szállítójaként részt vesz a Volvo LIGHTS projekt megvalósításában.  Az ABB töltési rendszerei bármely…

A(z) "ABB" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Thaiföld ipar 4.0-s törekvéseit segíti az ABB és az Ericsson

Az ABB Thailand és az Ericsson Thailand bejelentette: a két vállalat az ázsiai csendes-óceániai térségben létrehozta az első partneri együttműködését, amelynek célja, hogy az Ericsson 5G megoldásaival támogassa Thaiföldön az…

Magyar település

Pincetűz volt Putnokon

Tűz keletkezett egy lakatlan házban, Putnokon az Andrássy Dénes úton. Összehordott hulladék égett a pincében. Az ózdi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és hozzáláttak az utómunkálatokhoz.

Autós

Már elérhető a Zöld busz program első járműbeszerzési pályázata

A kormány tíz éven át összesen 36 milliárd forinttal támogatja az elektromos autóbuszok beszerzését.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló