ABB hírek

Márka › ABB

Már ötéves az ABB kétkarú, együttműködő robotja

20.06.22 20:02

YuMi®, az ABB kétkarú, együttműködő robotja ebben az évben már az ötödik születésnapját ünnepli.

Műszaki mentorprogram nőknek

20.06.15 11:52

Az ABB hatodik éve meghirdetett mentorprogram célja a nők szakmai részvételének és elfogadásának erősítése a műszaki pályákon. 

Az Abb és a Hpe együttműködik a szuperszámítógépek energiafogyasztásának csökkentése érdekében

20.06.14 16:46

AZ ABB és a Hewlett Packard Enterprise (HSE) által közösen kifejlesztett technológia jelentősen csökkenti a nagy teljesítményű szuperszámítógépek energiafogyasztását, és növeli ezek számítási teljesítményét és megbízhatóságát.   A társadalmak előtt…

Csökken a szuperszámítógépek energiafelhasználása

20.06.12 11:34

Egy újonnan kifejlesztett technológia jelentősen csökkenti a nagy teljesítményű szuperszámítógépek energiafogyasztását, és növeli ezek számítási teljesítményét és megbízhatóságát.

1400 futballpálya nagyságú intelligens ipari park

20.06.02 11:55

Sanghaj nemzetközi hajózási és kereskedelemi központjában található ipari parkban óriási kihívást okozott a villamosenergia-elosztás vezérlés megoldása.

Az ABB bemutatja a „Kőbe zárt zene” című gondolatébresztő építészeti videósorozatát

20.05.25 19:28

A videósorozat innovatív épületeket és az azokat megálmodó építészeket mutat be a világ különböző tájairól. Az egyes részekben megvizsgálják az épület tervezését az elhelyezkedés, környezeti hatás, funkció és az új technológiák alkalmazása…

Partnerkapcsolati központ a közös értékteremtésért

20.05.19 18:46

Az ABB Electrification új, dinamikus, online platformot indított, ahol ügyfelei közvetlen kapcsolatba léphetnek kulcsfontosságú szakemberekkel és közvetlenül hozzáférhetnek az ABB digitális megoldásaihoz.

Az Abb nagyfeszültségű töltőket szállít a Volvo Lights projekthez

20.05.05 19:01

Az ipari technológiák és a villamosítási megoldások terén globális vezető ABB bejelentette, hogy nagyfeszültségű töltést* biztosító töltők szállítójaként részt vesz a Volvo LIGHTS projekt megvalósításában.  Az ABB töltési rendszerei bármely…

A(z) "ABB" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Az ABB elektromos járműtöltőket gyártó üzemet létesít a globális igények kiszolgálására

Az ABB megkezdte az olaszországi San Giovanni Valdarnóba tervezett, új, elektromos járművek töltési infrastruktúrájára szakosodott létesítményének építését, amely globális kompetenciaközpontként és gyártóüzemként működik…

Tudomány

11 ezer párkapcsolatot nézett át a mesterséges intelligencia – íme az eredmény

Több mint 11 ezer pártól szerzett adatokat dolgoztatták fel mesterséges intelligenciával kanadai szakemberek, hogy kiderüljön, mi és mennyire számít egy párkapcsolatban.

Magyar település

Unokázós csalókat fogtak el a borsodi rendőrök

Három ózdi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, és vettek őrizetbe a miskolci nyomozók.

Autós

Hyundai Kona a MOL Limo flottában

A MOL Limo flotta harmada már elektromos. A teljes anyag Hyundai Kona a MOL Limo flottában címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló