A munka ünnepe hírek

Esemény › A munka ünnepe

Nemzetközi felmérés indult a járvány lelki hatásairól

20.05.09 12:07

75 ország, 200 kutató és több nemzetközi és nemzeti szervezet vesz részt abban a projektben, amely a koronavírus és a járványhelyzet testi-lelki jólétre gyakorolt hatásait kutatja.

Nagy Ervin: Ballik

20.05.08 07:32

Május elsején Jakab Péter Szanyi Tibor – egyébként hitelesebb – stílusát meghazudtolva aggódott a „magyar melósokért”, szemben a kapitalizmus termelte „bűnös tőkésekkel”.

A(z) "A munka ünnepe" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Ingázók dilemmája: hol történjen az oltás?

Számos magyar ingázót foglalkoztat a kérdés: Ausztriában vagy Magyarországon adassa be magának a koronavírus elleni védőoltást. Magyarországon egyelőre csak az részesülhet az oltáshoz járó engedményekből, aki Magyarországon…

Közélet

Lesd meg, mitől nem ragad bele a sajt a reszelődbe

A reszelt sajt sokféle ételt feldobhat, de a megfelelő mennyiséget lereszelni nem mindig akadálymentes feladat. Hogy többé ne ragadjanak a kis sajtdarabkák a reszelő fogai közé, vesd be ezt a trükköt!

Ország

Kína-USA háború 2025-ben - lehetséges? Egy politikai fikció forgatókönyve

2030 októberében az amerikai Hadügyminisztérium tanulmányban foglalta össze az 5 évvel korábbi kínai-amerikai háború előzményeit, menetét és tanulságait. A Pentagon szerint Kamala Harris elnök és Hszi Csin-ping elnök…

 

Kategória ajánló