A Dal hírek

Kultúra és szórakozás › A Dal

Megérkezett az Ocho Macho legújabb dala: elemi erővel száműzi a rosszkedvet

21.03.18 17:54

Kirobbanó energiával érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara. Az Ocho Macho ismét nagyot alkotott, hiszen az „Úgy tombol" ízig-vérig egy táncra hívó dal lett, ami azonnal felráz. 

50 éves a Queen – különleges videósorozattal ünnepel a zenekar

21.03.16 14:38

Queen - The Greatest címmel indul széria a YouTube-on, ahol hetente egy élő felvételt tölt fel a banda a saját csatornájára.

Túlfűtött erotika a Grammy-díjátadón: Cardi B és Megan Thee Stallion akciójáról még sokáig beszélni fognak

21.03.16 10:32

Cardi B és Megan Thee Stallion alaposan feltüzelte a hangulatot a Grammy-gálán. A páros a WAP című közös slágerüket énekelte el egy meglehetősen erotikus előadás keretében, dögös szettekben.

Politikával próbálkozott A Dal győztese

21.03.15 19:20

Március 13-án győztest hirdettek A Dalban, a 2021-es versenyt a Kaukázus nyerte. Megnéztük, mire keresnek a legtöbben velük kapcsolatban. Politika, gyerekdalok, miegymás.

„A forradalom kiütött. Magyarhon dicsősége napjait kezdi élni”

21.03.14 14:37

A budai Vár is fontos helyszíne volt az 1848-as forradalom kitörésének, hiszen az emberek március 15-én az Úri utcában található Helytartótanács épületéhez vonultak, majd a közeli József-kaszárnyából szabadították ki az ott raboskodó Táncsics Mihályt.…

A Kaukázus nyerte A Dal 2021-et

21.03.14 08:10

Eldőlt, a Kaukázus dala lett az év magyar slágere.

A Dal 2021 győztesei: Ezt nem szabad elherdálnunk, jól szeretnénk bánni az emberek szeretetével

21.03.14 06:34

"Az Egyetlen szó tábortűzi hangulatban született és fantasztikus, hogy érzelmeket váltottunk ki a nézőkből" - a Kaukázus nyerte A Dal döntőjét. A Dal Akusztik verseny fődíját Andelic Jonathan vehette át Áldom című daláért.

A(z) "A Dal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Beck Zoli, Krúbi, Lovasi Orfűn – Dalszövegíró tábor lesz júliusban

Talán akkor, amikor a koncertek, fesztiválok a maximumon pörögtek, senki sem állt meg eltűnődni azon, hogyan születik meg egy dal... Úgy vesszük észre, hogy az elmúlt hónapokban sokkal nagyobb figyelmet kapnak a dalszerzők – és ez…

Kultúra és szórakozás

Alaposan átbeszélünk mindent, amit az RTX kártyákról tudni érdemes

Immár Hardver Talk Show-val is várunk mindenkit a GameStar YouTube-csatornáján, a Game Pass Online Fesztivál keretein belül.

Közélet

Nagy bejelentést tett az MTVA, ennek sokan fognak örülni

Jeruzsálem napja alkalmából a Duna Televízió az ábrahámi vallások szent városát bemutató hitéleti műsorokkal készül. Vasárnap délelőtt a közmédia csatornája a világ egyik legősibb és legizgalmasabb településével, annak…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló