Életmód hírek

6 jel, amiből rájöttünk, hogy a Télapó nem létezik

Nosalty
-
22:39

Mindjárt érkezik a Télapó. Milyen emléketek van róla? Apu kollégája öltözött be, aki előtte legurított egy tütükét, vagy valódi, fehérszakállas Mikulás érkezett az óvodába?

Egy betegség, amin a masszázsmedence segíthet

Startlap
-
21:07

A masszázsmedencére még mindig elsősorban a pihenés és a kikapcsolódás eszközeként gondolunk, holott számtalan orvosi kutatás bizonyítja pozitív hatásait a testre.

Megosztó véleménnyel és útbaigazítással állt elő a Wizz Air

Erős, de jócskán megfontolandó tanácsot adott a Wizz Air a hagyományos légitársaságoknak, hogy valamelyest csökkentsék a szén-dioxid kibocsátásukat.

12 low-carb recept, ha kihagynád tésztát és a kenyeret

Joy
-
19:35

Ami azt illeti, ezek a receptek gondoskodnak arról, hogy ne kelljen minden étkezéskor kenyeret enned ahhoz, hogy jóllakj.

Hungarikum címre vágynak a székelykapuk

Három erdélyi értéket szeretnének felvetetni a Magyar Értéktárba.

Mit csinálj, ha nem szereted a sulit?

„Utálom az iskolát. Nem megyek vissza!” Érezted már valaha ezt az érzést? Szerintem igen, hisz nincs is olyan gyerek, aki ne érzett volna legalább egyszer hasonlót. Általában ez az állapot nem tart túl sokáig. De mi van akkor, ha te…

A radiátoron varázsolt hullámokat a hajába

NLC
-
19:19

A fiatal anya igazi hajápolási MacGyverként oldotta meg a helyzetet.

Hinni a Mikulásban!

Szimpatika
-
19:05

Természetesen létezik a Mikulás. Csak arról van szó, hogy senki sem tudja egyedül megcsinálni azt a munkát, ami rá hárul. Ezért van az, hogy mindenki Mikulás. Én is, te is.

Te mennyire vagy udvarias?

Napidoktor
-
17:30

Van fogalmunk a mindennapi etikettről? Vagy már elfeledtük, mit hogyan illene? Lássuk, mennyire vagyunk a toppon! Mi is így csináljuk?

Korog-e a Mikulás gyomra?

Remélem, már mindenki kitette az ablakba gyönyörűen kitisztított cipőjét, csizmáját! Ne aggódj, akkor sem kapsz több ajándékot, ha 43-as lábad van! Holnap reggelre kiderül, ki kap csokit, ki virgácsot, ki hagymát és krumplit,…

Berettyóújfalui fürdőfejlesztés: van egy jó és egy rossz hírünk

A jó hír az, hogy sikeres volt a fürdőfejlesztésre kiírt közbeszerzési eljárás. A rossz hír pedig az, hogy némileg költségesebbnek ígérkezik a berettyóújfalui fürdő bővítése a korábban tervezettnél.

„Elfogult rajongóm volt” – Máté Gábor mesél édesapjáról, Máté Lajosról

Nők Lapja
-
16:00

– Annak idején, a nyolcvanas évek vége felé nagy talányt jelentett számomra az egyéniséged. Barátságba keveredtünk ugyan, de nem tudtam mire vélni a

Amikor az Airbnb csóválja…

A globális turizmus állami szereplői felismerték, hogy nem hagyhatják figyelmen kívül a vendéglátás egyik mamutját, az Airbnb-t. A szállásadással foglalkozó vállalattal immár kormányzati szinten megy az együttműködés Ázsiában és…

Kiderült, mennyit szoktunk költeni karácsonykor

Így karácsonyoznak a magyar internetezők

Csorbató pénteken, Chopok szombaton nyit!

Síelők
-
14:46

A hétvégén Szlovákiában is megkezdődik a síszezon. Kissé lemaradva, rohamtempóban működnek a hóágyúk, így is kevés pályát lehet használni az első hétvégén.

Ezért érdemes télen is Egerbe látogatni

Egerben télen a két fürdő mellett két jégpálya, számos különleges múzeum, adventi vásár várja a turistákat. A kihagyhatatlan történelmi emlékek és a borospincék pedig ilyenkor is jó programot jelentenek.

A nagyvilág kis helyen – bohém polgári reggeliző a Bartókon. Megnyitott a Mitzi!

Még másfél éve sincs, hogy a Béla felpezsdítette az életet a gyönyörű, de kicsit alulreprezentált Bartókon. A hely instant kedvenc, pillanatok alatt telt házas lett, Szuhay Gergő, Sas Olivér és Fülöp Adrián tökéletesen eltalálták, hogy milyen…

Budapest egyre népszerűbb

Az EU-n belül Budapesten nőtt a második leggyorsabb ütemben a távolsági égi járatok foglaltsága a téli ünnepi időszakban. A magyar fővárost csak Helsinki előzte meg. A ForwardKeys utazási elemző cég a 2019. december 15. és 2020.…

Nem jó a kötelező munkaszombat a gyerekeknek

Decemberben a gyerekeknek a 17 tanítási napra mindössze két pihenőnap jut. Két egymást követő szombaton is iskolába kell menniük a gyerekeknek. A téli szünet napjait kell ledolgozniuk.

Toplista