Bulvár hírek

Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte fel férjét

Propeller
-
00:35

Szinetár Dóra 40. születésnapja alkalmából köszöntötte fel férjét, Makranczi Zalánt közösségi oldalán. A színésznő a fotómontázs mellé azt írta: Itt ugyan egy nap késéssel, (tegnap az utazás és az ünneplés után már nem tudtam), de itt is…

80 éves Batman

A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80. évfordulójának alkalmából tartott rendezvényen.

Bedrogozott aligátoroktól rettegnek

Infostart
-
21:35

Egy tennessee-i város rendőrei arra kérik a lakosságot a Facebookon, hogy ne húzzanak le metamfetamint a vécén, mert az a csatornarendszeren át az élővizekbe jut, és megőrjíti az alligátorokat és a többi vízi állatot.

Megható, amit volt feleségéért tesz Vitray Tamás

Life
-
20:30

30 éve váltak el, de a szeretet megmaradt.

Te is lehetsz II. Erzsébet királynő szakácsa

Ridikül
-
20:20

Internetes hirdetésben keres szakácsot a Buckingham palota. Azt ígérik az ideális jelentkező egy profi csapathoz fog csatlakozni, de cserébe elvárják tőle a legmagasabb szintű munkát.

Caramel kislánya betegségéről nyilatkozott

Life
-
19:30

Elmondta, mi most a helyzet.

Imádja az internet a kutyáikkal edző magyar rendőröket

Life
-
19:00

Több ezren látták már az imádnivaló videót.

A valóság: ők FaceApp nélkül öregedtek

NLC
-
16:32

Nagyban dúl a FaceApp-láz, öregítik magukat az emberek, mintha nem lenne holnap. Nem vitás, hogy szórakozásnak elmegy, de hogy ennek mennyi köze van a valósághoz, ez a jövő zenéje.

Tóth Gabi elárulta, hogyan viseli a terhességet

NLC
-
16:29

Jelenleg az anyaság az első az énekesnő számára.

Szeretője miatt végezte ki a családját, most fiatal nők látogatják a börtönben

Noizz
-
16:03

Shanann Watts a harmadik kisbabájával volt terhes, amikor férje, Chris Watts megfojtotta még tavaly augusztusban. Az esetet a házaspár kislányai is végignézték, ezért az apjuk őket is megölte – írja a DailyMail.

Hóágyúzással mentenék meg az Antarktiszt

Mesterséges hó ágyúzásával stabilizálni lehetne Nyugat-Antarktisz jégtakaróját a Potsdami Éghajlatkutató Intézet (PIK) tudósai szerint.

Mostantól akár pizzahéjat is rendelhetsz ebből a pizzériából

Noizz
-
15:33

Nem biztos azonban, hogy kiszállítják, mert sajnos még csak New Yorkban működik a dolog.

Claudia merész dekoltázsokkal dolgozott

NLC
-
15:32

Hamarosan, A tanár következő évadában láthatjuk majd Liptai Claudiát, aki ezzel a sorozattal tér vissza az RTL Klubra. Nosztalgiából megmutatták neki a régi RTL-es felvételeket, és még ő is elcsodálkozott némelyiken.

Lájkokért cserébe a tenyeréből etetett egy medvét egy kislány

Noizz
-
15:06

Egészen döbbenetes felvétel került elő egy kislányról, aki a tenyeréből etetett egy medvét a Romániában található Transzfogarason – írja a Maszol.ro.

Elárulta Erdélyi Mónika, miből él valójában

A legendás kibeszélőshow egykori háziasszonya, Erdélyi Mónika egy interjúban elárulta, miből él azóta, hogy véget ért a Mónika show. "A tévé csak tíz-húsz százaléka volt a munkámnak, három vállalkozásom volt mellette"...

Millie Bobby Brown a Stranger Things nyertese

24
-
14:29

Vajon a Stranger Things gyerekszínészeire is az vár, mint Fordékra a Csillagok háborúja után?

Láncfűrészes korban szültek a Habsburg nők

NLC
-
14:04

Hol szüljön, hogyan szüljön, mit csináljon és mit ne szülés előtt-alatt-után egy nő – ez a téma az elmúlt években sok vitát generált. Annak idején viszont, amikor a királyi családok terebélyesedtek, örültek a várandós hercegnők, ha a láncfűrészt…

Toplista