Vitorlás és hajós hírek

Új-zélandi siker az Amerika Kupán

M4 Sport
-
20:18

A verseny történetének legifjabb győztes kormányosával.

Felkerültek a hétvégi Ripka László Emlékverseny eredményei

Compass
-
16:11

Felkerültek a hétvégi Ripka László Emlékverseny eredményei

Felkerültek a hétvégi F.W.Raiffeisen ODT eredményei

Compass
-
15:42

Felkerültek a hétvégi F.W.Raiffeisen ODT eredményei

Luxusjachtokat rendelt a The Ritz-Carlton hotellánc

Hajózás
-
15:18

A hajók 190 méter hosszúak, 149 lakosztály áll a legfeljebb 298 utas rendelkezésére, melyek mindegyike saját erkéllyel rendelkezik.

Bemelegítés a Kékszalag előtt

Négy nappal Európa legnagyobb tókerülő versenye előtt, július 2-án, rendezik hagyományos Horváth Boldizsár-emlékverseny a Balatonfüredi Yacht Club szervezésében. Ez az utolsó alkalom a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj előtt a…

Eladó egy 290-el száguldó Lamborghini motorcsónak

A normál benzinnel 1350 lóerős, versenybenzinnel pedig nem kevesebb mint 1550 lóerős vízijármű maximális sebessége 290 km/h.

Kalóztámadás – 1,5 millió liter üzemanyagot loptak el

A hat kalóz foglyul ejtette a hajó kapitányát és a 16 fős legénységét, elvette értéktárgyait, megsemmisítette a hajó távközlési berendezéseit.

Ma eldőlhet az Amerika Kupa sorsa

A kihívó Emirates Team New Zealand öt sikerrel előzi meg a címvédő Oracle Team USA egységét a 35. vitorlázó Amerika-kupa döntőjében, és ezzel 6-1-re vezet a hét győzelemig tartó döntőben. Az új-zélandi csapat nyolc futamot követően…

Így készítsük fel hajónkat a Kékszalagra!

Porthole
-
11:39

Kevesebb, mint a két hét van a Kékszalag rajtjáig, így ha azt tervezzük, hogy nekivágunk a több mint 150 kilométeres távnak, ideje alaposan felkészíteni hajónkat, legénységünket és saját magunkat is!

Hajóval szállítják a nézőket a vizes vébére napi 22 millió forintért

A Mahart Passnave Kft. együttműködési megállapodás értelmében hajókkal szállítja a verseny helyszíneire a nézőket.

Sparis optimistes siker a Gardán, a D'Argento Cup-on: Jeney Máté nyert!

Ahogy idén is, 2015-ben is az EB-VB felkészülési program része volt, a D’Argento Cup Torbole-ban. Akkor, DeJonghe Arthur remek formában nyerte meg a versenyt, most Jeney Máté hozta el a győztesnek járó trófeát. A gardai…

America's Cup döntő: negyedik nap

Porthole
-
10:21

Az első rajt előtt az amerikai csapat támadta az ETNZ-t, akik alulról sikeresen védték meg a szél alatti startpozíciójukat. Az ORACLE még beletolt egy élesedést a rajt előtt, ami kicsit zavarba ejtő volt, mert simán korábban megindulhattak volna.…

Érdi Mária hetedik lett Kielben

AQUA
-
08:33 Olimpia

A Laser Radial hajóosztályban érdekelt Érdi Mária a hetedik helyen végzett a Kielben rendezett vitorlázóversenyen. A Kieler Woche elnevezésű rangos regattán az éremfutamban hatodikként zárt Érdi Mária, aki így érdemelte ki az összetett…

Elsüllyedt egy túristákat szállító hajó Kolumbiában (videó)

A BBC beszámolója szerint legalább hatan vesztették életüket, és 133 embert mentettek ki. Több mint 20 embert kórházba vittek.

A RAN nyerte az Audi Sailing Week - et

Compass
-
22:21

TP52 Superseries Audi Sailing Week

Az Artemis nyerte az Ügyvéd Kupát, dr. Száva Tamás lett a legjobb ügyvéd kormányos!

Compass
-
21:31

A Litkey Farkas kormányozta D35-ös katamarán az Artemis nyerte a XII. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj elnevezésű regattát dr. Bertha Péter ügyvédi irodájának színeiben versenyezve.

Jeney Máté győzött a Garda tavon!

Compass
-
21:13

Jeney Máté győzött a Garda tavon!

Wifizz ingyen BAHART vitorláskikötőiben!

Porthole
-
12:12

Az ide nyártól nem csak a vitorláskikötői bérlőinek nyújt ingyenes szolgáltatást a Bahart, hanem minden hajón és közforgalmi kikötőkben ingyen wifit használhatnak az utasok és a kikötőkbe látogatók. Várjuk tőletek a…

America's Cup döntő: harmadik nap

Porthole
-
12:00

A verseny a harmadik napon arról szólt leginkább hogy elég volt e öt nap arra hogy a cimvédő magára talajon. A válasz röviden: igen.

Futamot nyert a címvédő Oracle tegnap

Hajózás
-
10:45

Az amerikai szupermérnökök hada által felügyelt és fejlesztett Oracle katamarános csapatnál, valószínűleg hatalmas munka zajlott az elmúlt pár napban.

Horváth Boldizsár Emlékverseny a Kékszalag előtt

Hajózás
-
09:57

Négy nappal a Kékszalag előtt, 2017. július 2-án, vasárnap kerül lebonyolításra a hagyományos Horváth Boldizsár Emlékverseny a BYC szervezésében.

20 éve hunyt el Cousteau kapitány

Egész életét a tengerek titkai felderítésének, az óceánok védelmének szentelte, filmjein és könyvein nemzedékek nőttek fel.

Olimpia éjszakája – Sárkányhajók a Dunán

Péntek este, az olimpia nemzetközi napján megérkezett Budapestre a július 23-án kezdődő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja.

Roland Gaebler a Black Jack kormányánál a 49. Kékszalagon

Hajózás
-
12:16

Ha az időjárás csak egy picit is kedveskedik a csapatnak és gyenge szél lesz, minden lehetőségük adott lesz egy dobogós szereplésre.

Vízbe esőket kellett menteni a versenyen

AQUA
-
14:33 Svájc Genf

Több mint nyolc órán át vezetett a Raffica a Bol’d Or tókerülő versenyen, ám egy hatalmas hullám megakadályozta, hogy negyedszer is diadalt arasson az egytestű hajók között. Az idén is fontos állomása volt a Raffica éves versenysorozatának a…

Toplista