Találatok: 76 hír

Ferge Zsuzsa szerint reménytelen a kormány elleni küzdelem, de tartoznak annyival a gyerekeiknek, hogy megpróbálták

Zsúrpubi
-
  Ma 11:45 Belföld 

"A magyar civil társadalom tudja, hogy reménytelen a küzdelme, de önmagának és a gyerekeinek tartozik azzal, hogy elmondhassa: legalább megpróbáltuk. Tudja ugyanis, hogy ilyen romboló, minden autonómiát, minden értelmes gondolatot, tudást, művészetet – azaz a jövőt – elpusztító időszak, mint most.

Orbán áll a szélsőségesek mögött?

Zsúrpubi
-
  Ma 11:00 Belföld 

Ugye emlékszünk arra, hogy a Fidesz hogyan „rasszistázta”, „antiszemitázta” a Jobbikot. Amikor a Jobbik Horthy-szobrot állíttatott és támadták, a kormány sunyított. A Fidesz-KDNP a Magyar Gárdát egyenesen be akarta tiltani, ehhez kitalálta az egyenruhás bűnözés fogalmát.

Hallgatag fideszes a Parlamentben

Zsúrpubi
-
  Ma 09:36 Belföld 

Ki ne szeretne hallgatással és semmittevéssel pénzt keresni?

Matolcsy csicskái, vagy pénzügyi zsenik szállták meg Kecskemétet? – interjú a város független polgármesterjelöltjével

Zsúrpubi
-
  Ma 08:00 Vélemény 

Úgy tűnik, hogy Kecskemét Matolcsy György jegybankelnök és rokonsága, a Szemerey-klán fővárosává vált. A Gyurcsány-kormány által Kecskemétre helyezett Mercedes-gyár dolgozói, illetve az ott lakók nem igazán hálálták meg a baloldalnak a nagyvonalú „ajándékot”. A jegybankelnök által megálmodott Pallasz Athéné Egyetem, amely…

Kétharmadot vizionál a kormánypropaganda

A sírjunk vagy nevessünk a kormánysajtón kérdés dilemmájában aki a nevetés mellett döntött, annak tegnap is szórakoztató tartalommal kedveskedett a Magyar Idők.

Nyálomálomhá Handabandanda: Tv2-t megvetem Hazaküldtek ott engem

Zsúrpubi
-
  Tegnap 19:45 Vélemény  Pápai Joci

Irigy Hónaljmirigy: Pápai Joci, Origo paródia. Szerintünk jobb, mint az eredeti!

Ti akarjátok megállítani Brüsszelt? Belőle éltek!

Zsúrpubi
-
  Tegnap 19:00 Belföld  Belgium Brüsszel

A Magyar Nemzet információkat közölt arról, hogy a fideszes politikusok és köreik több tízmilliós támogatási összegeket kaptak a plakátokon és üres szólamokban támadott Brüsszeltől.

Kié akkor Márai Sándor?

Zsúrpubi
-
  Tegnap 16:00 Kultúra 

Ötvös Anna kassai Márai-kutató és levéltáros-történész Lola könyve című kötete az Ünnepi Könyvhéten került a kezembe. A szerző Márai Sándor családtörténetét és az író bizonyos műveit is érintve mutatja be rendkívüli alapossággal Matzner Lola és Márai Sándor házasságát is.

Hétmilliárdot költ autókra a Külügyminisztérium

Zsúrpubi
-
  Tegnap 14:36 Belföld 

A Magyar Nemzet vette észre a Közbeszerzési Értesítőben, hogy három szerződési tételben, összesen 7,2 milliárd forintnyi nettó értékben rendelt új szolgálati autókat a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Napi vicc: biztonságos a 3-as metró

Zsúrpubi
-
  Tegnap 12:18 Belföld  Közlekedés Metró

Ha, akar egy jót nevetni, ezt a cikket mindenféleképpen olvassa el:A BKV-vezérigazgatója szerint semmi komoly gond nincs a 3-as metróval.Bolla Tibor úgy véli, a 3-as metró biztonságos, a felújított metrószerelvények meghibásodásainak nagy része nem veszélyezteti az utasok biztonságát. Nem jól van beállítva egy-két dolog, jellemzően az ajtó, de…

Kósa Lajos mutatja az utat a tehetséges fidelitasosoknak

Zsúrpubi
-
  Tegnap 11:06 Belföld 

Alákérdezős interjút közölt a Magyar Hírlap a kommunikációban erősnek éppen nem nevezhető Böröcz Lászlóval, a Fidelitas elnökével, ami apró kivétellel nem szólt másról, mint önmaguk és a kormány fényezéséről.

A lex csicska a beadóiról kaphatta a nevét

Zsúrpubi
-
  Tegnap 10:00 Belföld 

A Fidesz javaslatát múlt héten fogadta el a Fidesz a Parlamentben. Fantasztikus meglepetés: a saját javaslat megszavazása a saját többségünkkel mindig különleges dolog a közéletben. De kik is ezek az emberek - úgynevezett képviselők -, akik senki mást, kizárólag a vajdájukat képviselik Magyarországon?

Hatalmi ágak szétválasztása nélkül irányít Orbán "vajda" Viktor

Zsúrpubi
-
  Tegnap 06:30 Vélemény 

A kormányt egyértelműen Orbán „vajda” Viktor egyedül irányítja, Németh „rezsi” Szilárd, Kósa „agysebész” Lajos, Rogán „helikopter” Tóni csak a csicskásai. Mindenben a gazda intésére várnak: ha kuss van, akkor kuss van, ha a papagájként kell ismételni a vezér szavait, akkor azt teszik, ha tapsolni kell a vajdának, akkor tapsolnak, mint egykor Rákosi

A konzervatív értelmiség jelenléte még mindig nem érzékelhető

Zsúrpubi
-
  17.06.25 19:00 Vélemény 

Magyarországon a tudományos világban még mindig nem a teljesítmény számít, hanem az, hogy ki mennyi ideje van a pályán. Ezek után azon sem lehet csodálkozni, ha egy fiatal, ambiciózus értelmiségi nem akar hosszú évekig segédmunkatársként vagy tanársegédként várni a szakmai és anyagi elismerésre, hanem inkább külföldön próbál…