Találatok: 16 hír

Ő itt Matilda, a hangyászsün, aki allergiás a hangyákra

ZooZoo  17.04.28 13:44 Állatvilág 

Amie Hindson, az ausztál Victoria államban található Healesville Sanctuary egyik gondozója mesélt arról, hogyan zajlanak ennek a különös kis állatnak a mindennapjai.

20 bébielefántos fotó, amitől kiakad a cukiságmérőd

ZooZoo  17.04.28 13:26 Állatvilág 

Az elefántok éppen olyan hatalmasok, amekkora szívük van. Így van ez a bébielefántoknál is, csak ők egy kisebb méretben jelképezik a gondoskodást és a bölcsességet. Róluk hoztunk most egy fotós válogatást, annak reményében, hogy elmosolyodsz tőlük!

Vasárnap méhek napja, hétfőn Állatkerti Majális Miskolcon

ZooZoo  17.04.28 12:33 Állatvilág 

A hosszú hétvégén is mindenkit sok szeretettel várnak az állatkert munkatársai.

Országos cimborák és egyben az internet legcukibb párosa is ez a cica és kutya

ZooZoo  17.04.28 12:23 Állatvilág 

Paddington és Butler az első naptól kezdve elválaszthatatlanok. Mikor a két tüneményes állat először találkozott, azonnal kialakult köztük valami, ami talán még az állatvilágban is ritkaságnak mondható.

Menhelyre vitték a macikutyát, mert nem volt “tökéletes”, de most boldogabb, mint valaha

ZooZoo  17.04.27 11:19 Állatvilág 

Bert, a pomerániai törpespicc éppen úgy fest, mint egy plüssmackó, mégis nehezen indult az élete. Amikor még csak 5 hónapos volt, a szaporító, akinél született magára hagyta egy menhelyen, mert úgy gondolta, nem volt eléggé szép ahhoz, hogy pénzért meg tudjon válni tőle.

Vadászati Kulturális Nap a Budakeszi Vadasparkban

ZooZoo  17.04.27 11:01 Állatvilág  Szökőév Budakeszi

A Budakeszi Vadaspark április 29-én, szombaton, a Vadászati Kulturális Egyesülettel karöltve mutatja be az érdeklődőknek vadászat és ember évezredekre visszanyúló kapcsolatát, az irodalmi hagyományokkal, valamint a magyar kutyafajták és a solymászat legérdekesebb titkaival együtt.

Menhelyen hagyták a 20 éves kutyust, csak mert túl öreg volt

ZooZoo  17.04.27 09:45 Állatvilág 

Íme Sonoma. A kutyus már elmúlt húsz éves, alig lát és alig hall, ezért gazdái, akikkel két évtizedet élt együtt úgy döntöttek, hogy megszabadulnak tőle.

Sokkolta a netezőket, hogy milyen hosszú lába van valójában egy bagolynak

ZooZoo  17.04.27 08:06 Állatvilág 

Sok olyan sztorit hallottunk már arról, hogy a celebek privát, olykor elég polgárpukkasztó személyes fotóit egy elszánt hackernek sikerül eltulajdonítania... na valami hasonló történhetett ezzel a bagollyal is, ugyanis mi például nem tudtuk, hogy ilyen kecses lábakat rejt a hatalmas tollazatuk.

Lehetetlen a küldetés, de ez a gazdi mégis megpróbálja sorba rendezni a kiscicákat

ZooZoo  17.04.26 10:10 Állatvilág 

Tíz aprócska főszereplője van ennek a videónak, no meg a gazdijuk, aki csak egy csoportképet szeretne a gyönyörű brit rövidszőrű cicusokról. Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy gondolnánk, ugyanis ezek a szőrpamacsok egy másodpercig sem hajlandóak egy helyben maradni!

Ő itt Maru, a világ legboldogabb huskyja

ZooZoo  17.04.26 09:52 Állatvilág 

Szerintünk viszont egy pandára is hasonlít, imádnivaló foltjaival és puha bundájával! Úgy tűnik, ez a kutyus folyamatosan mosolyog, ami miatt joggal neveztük ki a világ legboldogabb huskyjának.

Megkönnyezed a videót, amiben nem ismeri fel gazdáját a kutyus, csak mikor közelebb merészkedik

ZooZoo  17.04.26 09:35 Állatvilág 

Shane Godfrey a tavalyi év elején talált egy magára hagyott kiskutyát a tornácán. Azóta elválaszthatatlanok, a férfi Willie-nek nevezte el új barátját. Sajnos mégis úgy alakult, hogy több mint egy hónapot külön kell tölteniük, a gazdi ugyanis megbetegedett.

Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban

Törpevíziló (Choeropsis liberiensis) született a Nyíregyházi Állatparkban, az utódot kedden mutatták be a nyírségi megyeszékhely látványosságában.

Őrültnek tartják, de ennek a srácnak az az életcélja, hogy a világ összes rászoruló kutyusán segítsen

ZooZoo  17.04.25 10:52 Állatvilág 

Ryan Anderson egy ausztrál srác, aki a világ legnagyobb kutyarajongójának tartja magát - és a szenvedélyének él minden áldott nap.

Makikölykök születtek a Miskolci Állatkertben

ZooZoo  17.04.25 10:10 Állatvilág  Miskolc

Harmadszor születtek gyűrűsfarkú maki ikrek a Miskolci Állatkertben. Bár a makikölykök születése nem annyira különleges esemény az állatkertek világában, ám közkedveltségükből adódóan mindig nagyon népszerűek.

Ha elkapod a tekintetét, sosem szabadulsz többé ennek a cicának a cukiságától

ZooZoo  17.04.25 09:57 Állatvilág 

Ő itt Pam Pam, egy igazán különleges macska. A szemei annyira megbabonázzák az embert, hogy lehetetlen elfelejteni a tekintetét, sőt, arra is garanciát vállalunk, hogy a képek láttán azonnal megölelgetnéd ezt a csöppséget!