Találatok: 22 hír

Munkáját kockáztatta a pizzafutár, hogy megmentsen egy kóborló kutyát

Steven Donovan egy egyszerű srác, pizzafutárként dolgozik, de amit egy kutyussal tett, az egészen rendkívüli. Bizonyította, hogy aranyból van a szíve, mikor önzetlenül segített egy elveszett kutyának.

Víz Világnap és megújult látványetetések a Miskolci Állatkertben

ZooZoo  Tegnap 12:14 Állatvilág 

2017. március 25-én, szombaton a Miskolci Állatkert és Kultúrpark hagyományosan megrendezi a Víz Világnapját, melyen a Bükk-térség Fenntartható Vízkészletgazdálkodásért Közalapítvánnyal közösen változatos programokkal és megújult látványetetésekkel várja a miskolci állatkertbe látogatókat, akik akár „testközelből” is megismerkedhetnek az…

Kutyának hiszi magát és úgy is viselkedik az árva, megmentett boci

Moonpie egy miniatűr megmentett tehén, aki jelenleg 12 kutyussal él együtt és meg van győződve róla, hogy ő is közéjük tartozik. Az állatra egy aukción bukkant rá Janice Wolf, a Rocky Ridge Refuge Sanctuary álapítója.

31 bolyhos kölyökkutya, aki túl cuki, hogy igaz legyen

ZooZoo  Tegnap 09:25 Állatvilág 

Drága kis kedvenceink, a kutyák évezredek óta hűségesen követnek bennünket. Az ember legjobb barátját minden nap érdemes megünnepelni, de március 23-án hivatalosan a kölyökkutyákat ünnepeljük. Ennek örömére hoztunk nektek egy csokorra való imádnivaló ebet, hogy felvidítson titeket!

Fogadjunk, hogy ő a legcukibb nyuszi, akit valaha láttál!

ZooZoo  Tegnap 07:39 Állatvilág 

Az angóranyúl a világ egyik legrégebbi nyúlfajtája, melyet hosszú, gyapjúszerű szőre miatt tenyésztettek ki. Az eredetileg Törökországból származó állat a 18. századi Franciaországban tett népszerűségre, a század végére egész Európában kedvelt háziállattá vált.

Ez a gyönyörű papagáj éppen úgy élvezi a hasvakargatást, akár egy kutyus

ZooZoo  17.03.23 17:50 Állatvilág 

Gondoltad volna, hogy egy papagáj éppen olyan játékos is lehet, akár egy kutya? Ez a csodaszép sárga-kék ara, aki a Roku nevet viseli teljesen odáig van gazdájáért.

23 bizonyíték, hogy a macskákból tökéletes titkosügynököt lehetne faragni

ZooZoo  17.03.23 11:12 Állatvilág 

Akinek van cicája, pontosan tudja, hogy ezek a kis kedvencek néha úgy el tudnak bújni, hogy az ember órákig keresheti őket, akkor sem bukkan rájuk. Ilyenkor segíthet, ha megzörgetjük a tálkájukban lévő finomságot, de ha még ez sem ugrasztja ki őket kényelmes vackukból, akkor semmi.

Megmentette a kóbor kutyust, most együtt járják be az egész világot

ZooZoo  17.03.23 10:42 Állatvilág 

Naila szenvedélye egyértelműen az állatok és az utazás, ezért nem is volt kérdés, hogy miután a menhelyről örökbe fogadott egy ebet, őt is magával viszi minden egyes kalandjára.

Az árva denevérbébi, aki életében először kóstol gyümölcsöt

ZooZoo  17.03.23 09:16 Állatvilág 

Eláruljuk: imádja! Asha, a hat hónapos fekete repülőkutya akkor került új gazdájához, mikor az állat árván maradt. Az egyik ausztrál menhelyen van most, gondozója, Meg Churches pedig úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy megkóstolja a gyümölcsöket. Édes körtével kezdtek, a siker pedig nem maradt el. Nézzétek, milyen aranyos!

Elaltatták a megbetegedett budapesti koalát

ZooZoo  17.03.22 21:28 Állatvilág  2 hír a témában

Szerda délutáni közleményükben a gondozók még bizakodtak, néhány órával később azonban nem volt mit tenni, el kellett búcsúzniuk Nur-Nuru-Bintől. Hiába küzdöttek az életéért, a súlyos betegségből nem tudott felépülni.

Nem javul Nur-Nuru-Bin állapota

ZooZoo  17.03.22 13:26 Állatvilág  Állatkert

Újabb információkat osztott meg a Fővárosi Állat- és Növénykert a betegeskedő koaláról. Sajnos nem szolgálhattak jó hírekkel, az állandó ápolás mellett sem kezdett el jobban lenni Nur-Nuru-Bin.

Jóképű srácok, cuki cicákkal – Ennél tökéletesebb Instagram még nem született

ZooZoo  17.03.22 12:29 Állatvilág  Instagram

De tényleg, el tudtok képzelni bármit, ami ennél jobb lenne? A Hot Dudes With Kittens nevű Instagram-profilon csak dögös pasikat és imádnivaló macskákat láthattok, hogy véletlenül se maradjon senki, aki el ne olvadna a látványtól.

Új testvérük van az egymást ölelgető, világhírű kutyusoknak

ZooZoo  17.03.22 10:39 Állatvilág 

Envy és Zain, az imádnivaló duó új taggal gyarapodott, itt az ideje, hogy a világ is megismerje őt! Az ölelkező kutyusok gazdája úgy döntött, itt az ideje bővítenie a csapatot, így került a képbe Trek.

Kiskecske sokadalom a Budakeszi Vadasparkban

ZooZoo  17.03.22 09:18 Állatvilág 

Virgonc kis vadmalacok, fekete és fehér kisbárány – a Budakeszi Vadasparkban hozzájuk csatlakozott most vidám mekegés közepette hét darab kiskecske is.

Ezzel a masszív kakassal sem szívesen futnánk össze az éjszakában

ZooZoo  17.03.21 11:23 Állatvilág 

Most már egészen biztosak vagyunk benne, hogy a csirkék a T-rex leszármazottjai. Napok óta terjed ez a lehetetlen videó, melynek a főszereplője egy nagyjából embernagyságú kakas, aki lazán kapirgál az udvaron.