Találatok: 320 hír

Hetedik helyen zárt a ZTE NKK

Zaol  Ma 20:45 Sport  Románia

Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos női kosárlabda-bajnokságban a ZTE NKK pénteken abban a tudatban utazott a fővárosba: ha nyer, véget ér a szezonja.

Cipők a téren a munkabalesetek áldozataiért

Zaol  Ma 20:29 Megyei 

A zalaegerszegi Dísz tér kövezetén pénteken 76 pár bakancs, mellettük pedig egy-egy szál orgona, és egy lapon monogrammal a név, és a baleset körülményeinek leírása hívta fel a járókelők figyelmét.

Okosút épül Zalaegerszeg és az autópálya között

Zaol  Ma 20:19 Megyei 

Amikor a modern közlekedésről beszélünk, olyan digitális és informatikai megoldásokra kell gondolnunk, amelyek révén egyre biztonságosabban, kényelmesebben és nem utolsósorban energiatakarékosabban tudunk közlekedni. Ezen megoldások kikísérletezésének és megvalósításának lesz a színhelye Zalaegerszeg. Olyan beruházások…

Pántlikás járművek a főutcán

Zaol  Ma 20:15 Megyei 

Várfölde - Dombokkal körülölelt völgyben elterülő, mindössze 170 fős kis falucska a miénk - írják a várföldei pályázók.

A legjobbak ünnepe - A térség fontos központja lehet

Zaol  Ma 20:00 Megyei 

Nagykanizsa - A Medgyaszay Házban megrendezett pénteki ünnepi díszközgyűléssel hivatalosan is elkezdődött a város napja.

Farsangi fánkok karneválja

Zaol  Ma 19:50 Megyei 

Zalaapátiban minden évszaknak, időszaknak van "egy hangja", azaz egy rendezvénye, amellyel a közeli és távoli településeket hívjuk egy közös ünneplésre.

Közbeszerzési konferencia

Zaol  Ma 19:45 Megyei  Polgármester Győr

Megállapodást írtak alá a KH és a kormányhivatal között.

Betörte az ajtót, mert nem szolgálták ki az italboltban

Zaol  Ma 19:44 Megyei 

Zalaszentgrót - Dühbe gurult a vendég, mert nem szolgálták ki, kiabálni kezdett, és távozáskor kiütötte a bejárati ajtó üvegét.

Smart Egerszeg - Jövő-üzemmódba kapcsol a város

Zaol  Ma 19:39 Megyei 

Ki gondolta volna évekkel, vagy évtizedekkel ezelőtt, hogy éppen az a magyar város lesz a jövő közlekedésfejlesztésének és járműipari újításainak egyik központja, amely mindig távol esett az ország főbb útvonalaitól? Zalaegerszeg a régióban betöltött szerepének újragondolása és tervezése után azonban mindez megváltozott. Olyan – Európában is…

Üdvözlet Káposztás kő tövéből

Zaol  Ma 19:16 Megyei 

Zalabér - A generációk napja, minden év május utolsó vasárnapján várja Zalabér lakóit, kis közösségeiket, csoportjait, és a Zalabérbe vissza-vissza térőket, egy egész napos jókedvű együttlétre.

Jövőre már jöhetnek a tesztelők a világon egyedülálló pályára

Zaol  Ma 18:55 Gazdaság 

Zalaegerszeg - A járműipari tesztpálya átalakítja a helyi szakképzést és felsőoktatást, munkahelyeket, továbbá számos lehetőséget teremt.

Már a kisbíró is kidobolta

Zaol  Ma 18:50 Megyei 

Zalaszentgyörgy - A község kreatív jelentkezői örömünkre versbe foglalták, rímekbe szedték bemutatkozásukat.

Zegasztár gála a színházban

Zaol  Ma 18:30 Kultúra 

A VI. Zegasztár Gálájára 2017. május 12-én (pénteken) 19 órakor kerül sor a Hevesi Sándor Színházban, a műsort a Zalaegerszegi Televízió élő adásban fogja közvetíteni.

Mindenért, amihez kezük ért!

Zaol  Ma 18:20 Megyei 

Zalavár - Községünk elmaradhatatlan és legmeghittebb eseménye az idősek napja. A rendezvény célja, hogy kifejezzük a hálánkat, tiszteletünket azok iránt, akik hosszú munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.

Jobbik: uniós bérszínvonalat

Zaol  Ma 18:16 Megyei 

Keszthely - A Jobbik szerint a magyar és közép-európai emberek többet érdemelnek annál, hogy választási lehetőségük mindössze a kiszolgáltatott bérrabszolgává válás, vagy a nyugatra távozás legyen.