Találatok: 287 hír

Egyszerű: ha nincs tiszta víz, nincs élet

Zaol  Tegnap 21:11 Megyei  ENSZ

AZ ENSZ már negyedszázada március 22-ét jelölte ki a víz világnapjának, melynek célja, hogy mindennapi gondolkodásunk középpontjába kerüljön ez a természeti kincs.

Végh Gábor: a stadion a szurkolóké, ami legyen igazi oroszlánbarlang!

Zaol  Tegnap 20:45 Sport 

Zalaegerszeg - Szombaton a felújított ZTE-stadion ünnepélyes átadásával egy régi vágya teljesül nemcsak a ZTE FC-nek, hanem a városnak is. Ennek apropóján Végh Gáborral, a ZTE FC többségi tulajdonosával beszélgettünk eddigi szerepvállalásáról, valamint arról, hogy szeretné, ha a csapat és a szurkolók igazi otthona lenne az új aréna.

Az ajtón pecsét, a lakók az utcán - 2013 óta az adósság 860 ezer forint fölé nőtt

Zaol  Tegnap 20:25 Megyei 

Zalaegerszeg - Kilakoltattak egy családot csütörtökön egy Széchenyi téri önkormányzati lakásból, de máshová is megy majd a végrehajtó.

A Szan-Dia FSC huszonhét formációja utazik a vb-re

Zaol  Tegnap 20:00 Sport 

Nagykanizsa - A látványtáncos Dance Star vb-kvalifikáció keretében Nagykanizsán 27 egyesület 600 táncosa mérhette össze tudását a horvátországi Porecben sorra kerülő világbajnokság jegyében.

Végső döntés Pakson - A ZTE KK a felsőház kapuját vasárnap lépheti át

Zaol  Tegnap 20:00 Sport  Pest Kézilabda

Zalaegerszeg- Minden a terveknek, az esélyeknek megfelelően alakult, akinek győznie "kellett", az győzött a férfi kosárlabda NB I A-csoport csütörtöki játéknapján. Vasárnap zárul az alapszakasz, a Zalakerámia-ZTE KK 18 órától a Paks vendége lesz.

A ZTE NKK szombaton Miskolcon lép pályára

Zaol  Tegnap 19:35 Sport  Magyar foci Kecskemét

Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos női kosárlabda-bajnokságban is az alapszakasz utolsó fordulója következik, melyben a ZTE NKK szombaton 18 órától a DVTK-Miskolc vendége lesz.

Versek a Hóvirág fesztivál végén

Zaol  Tegnap 19:20 Megyei 

Letenye - A könyvtárban tegnap délután rendezték meg a József Attila Versmondó Verseny területi döntőjét.

A húsvét előtti jótékonysági vásár nemes célt támogat

Zaol  Tegnap 19:05 Megyei 

Nagykanizsa - A Sarlós Boldogasszony Katolikus Karitász idén is megszervezte húsvét előtti karitatív akcióját, mellyel a nehéz sorsú embereket támogatják.

Az autizmussal élők már nagyobb figyelmet kapnak Kanizsán

Zaol  Tegnap 19:05 Megyei 

Nagykanizsa- Pár hónapja nyílt meg a dél-zalai városban az Autisták Országos Szövetségének információs pontja, amely több, érdemi előrelépést is megvalósított helyi szinten az autizmussal érintettek életkörülményeinek jobbításáért.

Félt az exétől - Szakítás után zaklatás, fenyegetés

Zaol  Tegnap 19:03 Megyei 

Zalaegerszeg - Nem tudott beletörődni a szakításba az a harmincas éveiben járó zalaegerszegi férfi, aki volt párját rendszeresen telefonon hívogatta és többször meg is fenyegette.

Hungarikum lett a Bakonyi-életmű

Zaol  Tegnap 18:43 Megyei 

Keszthely – Keszthely Kincse címet és erről szóló oklevelet kaptak mindazon értékek, melyek a városi értéktárban szerepelnek.

Játékos módon is fejlesztik a gyerekeket

Zaol  Tegnap 18:21 Megyei 

Keszthely –Képességek és szociális készségek fejlesztését is célul tűzték ki abban a programban, melyet a Zöldmező utcai általános iskola az Értelmi Fogyatékos Gyermekekért Alapítvánnyal együttműködve valósít meg.

Tantalics Béla helytörténész könyvét mutatták be

Zaol  Tegnap 16:56 Megyei 

Lenti – A városi művelődési központban mutatták be Tantalics Béla helytörténész Az át- és kitelepített politikai üldözöttek sorsa Zala megyében és a határ mentén 1950-53 című új könyvét.

Hajdani nagyságát és szépségét nyeri vissza a keszthelyi kastélypark

Zaol  Tegnap 15:43 Megyei  Zala

Keszthely – Az egykori honvédségi terület ismét parkká alakításával, a hajdani fejőház felújításával, a Vadászati Múzeum bővítésével újabb látványosságokkal bővül a Helikon kastélymúzeum. Két pályázat támogatásával összesen 5,5 milliárd forint értékű fejlesztés kezdődik meg.

Portyára készülnek - Bárki csatlakozhat a 27 kilométeres túrához

Zaol  Tegnap 14:36 Megyei 

Nagykanizsa – A Thúry Vitézlő Oskola az idén hetedik alkalommal hirdeti meg a Thúry Portyát. A kétnapos rendezvény fő erőpróbája a Kanizsától Orosztonyig tartó 27 kilométeres túra.