Találatok: 340 hír

Színes Balaton

Veol  Ma 12:17 Megyei 

Balatonfüred – Több, mint 80 pályamunka érkezett a Balatonfüredi YachtClub általános iskolásoknak kiírt rajzpályázatára. A feladat a balatoni vitorlázás feldolgozása volt, a műveket korcsoportonként bírálták.

Kecskeköröm ünnep Tihanyban

Veol  Ma 12:12 Megyei 

A félsziget hagyományos szezonnyitó rendezvényére a borús, hideg idő miatt idén kevesebb turista jött, a rendezvényt jövőre a tervek szerint májusban tartják.

Jó és rossz stressz az életünkben

Veol  Ma 12:00 Egészség 

A nemesvámosi Egyed Viktória masszőr, preventív gerinctréner számolt be a stressz fogalmáról, hatásairól és kezelési lehetőségeiről.

Egy nap alatt elfogták a lepsényi tolvajokat

Veol  Ma 11:43 Megyei 

Balatonfőkajár – Április 21-én pénteken 18 óra után tett bejelentést egy sértett, hogy Balatonfőkajáron egy helyi presszóban, a pultra helyezett pénztárcáját ismeretlen személyek ellopták a benne lévő több tízezer forint készpénzével és személyes irataival együtt.

Rendben megy az időközi polgármester-választás

Veol  Ma 11:42 Megyei  Polgármester

Pápasalamon – Mint arról már hírt adtunk, április 23-án választanak új polgármestert a december 31-ével lemondott Bánki Mihály Pálné helyére.

A körforgalomban ütköztek Veszprémben

Veol  Ma 11:40 Megyei 

Veszprém – Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap 11 óra és 11 óra 30 perc között a Tüzér utca és a Házgyári út találkozásánál található körforgalomban – közölte Kucsera Katalin rendőr zászlós, a Veszprémi Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Állampolgári esküt tettek Olaszfalun

Veol  Ma 11:20 Megyei 

Bensőséges esemény színhelye volt a kis bakonyi település közösségi háza, Székely Zsófia Zita és fia, Székely István sepsiszentgyörgyi lakosok tettek állampolgári esküt.

Megye I: Hatot vágott az Úrkút

Veol  Ma 10:41 Sport 

Megyei körkép– Az előző hetek gyengélkedése után hat gólos, fölényes sikerrel jelezte az Úrkút, hogy újra harcba száll a dobogó harmadik fokáért.

Kétszáz cserkész gyűlt össze a Veszprémvölgyben

Veol  Ma 10:21 Megyei 

Veszprém – A tettre kész fiatalok közösségtudatáról, kreativitásáról és társadalmi felelősségvállalásáról beszélt Ovádi Péter önkormányzati képviselő a szombati kerületi cserkésznapon.

A felsőcsatári gyerekek voltak idén a legügyesebbek

Veol  Ma 10:00 Megyei 

Szombathely - Ma kerékpárral, holnap autóval - ezt a címet viseli már évek óta a Reményik iskola versenye, amely már túlnőtt a közlekedési témákon.

Staféta Tóthné Stupián Anikóval

Veol  Ma 10:00 Megyei 

Balczár Lajos azt kérdezi Tóthné Stupián Anikó atléta szakedzőtől, hogy a szorongásos betegségekre milyen gyógyító hatása van a testmozgásnak.

Elképesztő izgalmakat hozhat a francia elnökválasztás (frissítve)

Veol  Ma 09:13 Megyei  Európai Unió

Megkezdődött a voksolás az első fordulóban.

Komoly haszon a közmunkából - A falu jövőjéért egyesület házat vásárolt

Veol  Ma 09:00 Gazdaság 

Adorjánháza - Mezőgazdasági termelést folytat a közmunkaprogramban Adorjánháza önkormányzata. Marton Dezső polgármester elmondta, a málnaültetvény 5 éves, már komoly hasznot hozott, a homoktövis jövőre fordul termőre. Az önkormányzat több beruházást tervez, hogy több embernek adhasson helyben munkát.

Páratlan sikereket ér el a csabrendeki jiu jitsus

Veol  Ma 09:00 Sport 

A Kisfaludy gimnázium negyedéves csabrendeki tanulója, Horváth Ferenc a ZR Team Farkasok brazil jiu jitsu csoport tagjaként hazánkban egyedülálló eredményeket ér el korosztályában.

Dél-amerikai magyarok - Két kultúrában érzik otthon magukat

Veol  Ma 08:00 Kultúra 

Kiscsősz - Szilágysági és bakonyi táncokat gyakoroltak Kovács Norbert Cimbi pajtájában a dél-amerikai magyarok. A csoport 60 tagjai Uruguayból, Brazíliából és Argentínából érkezett április 8-án.