Találatok: 276 hír

Folytatta politikuselődei szellemiségét Horváth Balázs

Veol
-
  Ma 21:16 Megyei 

VESZPRÉM Horváth Balázs pályáját és közéleti tevékenységét idézték fel egykori munkatársai, barátai a néhai belügyminiszter tiszteletére tartott emlékülésen csütörtökön a városházán.

Gyermekkézilabda határon innen és túl

Veol
-
  Ma 21:00 Sport 

ALSÓÖRS Négy ország tíz csapata vesz részt a II. Kárpát-medencei Magyarok Nemzetközi Kézilabda Fiú Gyermekbajnokságon. Az eseményt csütörtökön ünnepélyes keretek között nyitották meg.

Fontos ütközet - Pénteken lép pályára a VLS Veszprém

Veol
-
  Ma 21:00 Sport 

VESZPRÉM A szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár a bennmaradásért harcoló veszprémi labdarúgó-csapatra a Videoton FC II vendégeként. A derbit a szokásostól eltérő időpontban, ezúttal pénteken 13 órai kezdettel rendezik meg.

A létbe zárva - TranzDanz A Tánc fesztiválján

Veol
-
  Ma 20:30 Kultúra 

Veszprém – Létezik-e kiút a kilátástalanságból, az ellehetetlenítő körülményekből? – ezekre a kérdésekre is keresi a választ Kovács Gerzson Péter / TranzDanz Déjá Vu című produkciója.

A katolikus iskola jubileumai

Veol
-
  Ma 20:20 Megyei 

PÁPA Kettős jubileumot ünnepel idén a Szent István Római Katolikus Általános Iskola. 125 esztendővel ezelőtt készült ela Fő téri iskolaépület, ebben működött a Katolikus Fiú Népiskola egészen az 1948-as államosításig. Egyúttal pedig 25 éves a régi épületben újraindított Szent István iskola.

Harcban a Veszprém az ezüstért

Veol
-
  Ma 20:20 Sport 

MEGYEI KÖRKÉP Az utánpótlás labdarúgó-bajnokságokban szinte minden korosztályban akad Veszprém megyei csapat, amely esélyes fellépni a dobogóra. Az U17-eseknél a VFC USE együttese hat ponttal vezet ellenfele előtt, de gyakorlatilag lehetetlennek tűnik, hogy letaszítsák a trónról.

Megye I - U19: Zirc kiütötte Devecser csapatát

Veol
-
  Ma 20:20 Sport  Fejér Magyar foci

MEGYEI KÖRKÉP Két forduló maradt, és bár a bajnoki címet már kiosztották a Várpalotai Bányász SK alakulatának, az ezüst- és bronzéremért még az Ugod, a Gyulafirátót és a Fűzfői Atlétikai Klub is csatázik az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály U19-es bajnokságában. Íme, a legutóbbi forduló eredményei.

A Noszlopy iskola fiúcsapatais bejutott az országos döntőbe

Veol
-
  Ma 19:30 Sport 

VESZPRÉM A bakonyi megyeszékhely adott otthont idén a Fair Play Cup középiskolás labdarúgótorna egyik régiós döntőjének.

Család nélkül, lakásotthonban

Veol
-
  Ma 19:30 Megyei  Veszprém

KISLŐD Különös gonddal kell kezelni azoknak a fiataloknak a sorsát, akik lakásotthonokban élnek - hangsúlyozta Péter Katalin rendőr alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztály család-, gyermek, ifjúságvédelmi kiemelt főelőadója.

Az NB II-es pontvadászatot hazai vereséggel zárta a BFC

Veol
-
  Ma 19:30 Sport 

MEGYEI KÖRKÉP A csetényiek nagy szívességet tettek az éllovasnak a megyei női labdarúgó-bajnokságban. Az NB II-es pontvadászatot hazai vereséggel zárta a BFC.

Jubileumi nap a sport jegyében

Veol
-
  Ma 19:25 Megyei 

VESZPRÉM Az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, a napsütéses, nem túl meleg időben egy vidám napot tölthettek el együtt a fiatalok.

Útját állta az iskolásnak - Órákon belül elfogták - videóval

Veol
-
  Ma 19:10 Megyei  Veszprém

A veszprémi rendőrök néhány órán belül elfogták a zsarolót.

Házhoz mentek a rendőrök Vázsonyban

Veol
-
  Ma 18:37 Megyei 

A településre érkezett a JÁRásŐr szolgálat soron következő állomása, amely a rendőrség „Házhoz Megyünk!” elnevezésű bűnmegelőzési programja keretében valósul meg.

Új altatógépek a pápai kórházban – további fejlesztések jöhetnek

Veol
-
  Ma 18:24 Megyei  Egészségügy

Pápa – Három új altatógéppel gazdagodott a pápai Gróf Esterházy Kórház. Az egészségügyi intézményben az elmúlt időszakban több fejlesztés is történt, amiket újabbak követhetnek.

Ágyúval és rakétával tanultak lőni Várpalotán

Veol
-
  Ma 18:08 Megyei 

Várpalota - Tüzér szakirányon tanuló honvéd altiszt- és tisztjelöltek gyakorolták ágyúval és páncéltörő rakétával az éleslövészetet az MH Bakony Harckiképző Központ csörlőházi lőterén.