Találatok: 97 hír

A magyarok fele tervez nyaralást idén

Turizmus Online
-
  Ma 11:07 Utazás 

A GfK legfrissebb, az idei nyaralási terveket vizsgáló 1000 fős, országos reprezentatív felmérésének adatai azt mutatják, hogy hazánk lakosságának a fele tervez nyaralást idén. Az úti célok között első helyen szerepelnek a „vizes” helyek: tavak, tengerek vagy fürdőhelyek.

Új 2400 négyzetméteres vízi-játszótérrel indul a nyár a Tisza-tónál

Az ország második legnagyobb taván június 2-án nyitják meg a több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi-kalandparkot.

Új vízi-játszótérrel indul a nyár

Az ország második legnagyobb taván június 2-án nyitják meg a több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi-kalandparkot.

Erre kell odafigyelni, ha diákmunkást alkalmaz

A diákok 16 éves kortól létesíthetnek munkaviszonyt, a megkötött munkaszerződés azonban csak a törvényes képviselő hozzájárulásával lesz érvényes - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) honlapján a nyári diákmunka vállalásáról közzétett tájékoztatásában.

A sztárséf szerint a legízletesebb "fűszer" a faszén füstje

Turizmus Online
-
  Ma 09:42 Recept 

Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. Belvárosi barbecue éttermében egy gyorstalpalót is tartott a tavaszi grillszezonra készülve, ahol izgalmas technikákkal ismertette meg a gasztronómia szerelmeseit.

Veronai buszbaleset: a biztosítók szövetsége kiáll a Groupama mellett

Nemcsak az érintett biztosítók, hanem a teljes szakma és a szövetségük is kiemelten kezeli a veronai buszbalesetet, átérezve a helyzet különösen tragikus voltát, és átérezve a hozzátartozók fájdalmát – tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége állásfoglalását kedden. 

Folytatódnak az élelmiszerek esetleges kettős minőségét ellenőrző vizsgálatok

Most a nyaranta nagyobb mennyiségben elfogyasztott termékek kerülnek a célkeresztbe.

Platinaérmet kapott Londonban a Somlói Kreinbacher pezsgő

A DWWA-ra, a legnagyobb  nemzetközi borversenyre 17 200 nevezés érkezett.

Pénteken indul a csíksomlyói búcsúra a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz

Turizmus Online
-
  Tegnap 17:00 Utazás 

Három évfordulóról emlékeznek meg  2017. pünkösdjén június 2. és 5. között az Össznemzeti Zarándokvonatok utasai. 

3,2 milliárd forintot költenek a kerékpárút-hálózat bővítésére Hajdú-Bihar megyében

A következő években jelentősen bővülhet Hajdú-Bihar megye kerékpárút-hálózata - közölte a megyei közgyűlés elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Debrecenben.

Újra vigadhatunk a barackbirodalomban

Turizmus Online
-
  Tegnap 16:06 Recept 

A Gönci Barack Vigasság az a két nap a nyárban, amikor a legjobbat kaphatja, tapasztalhatja, érezheti az, aki erre a vidékre látogat.

Országos szakmai rendezvénysorozatot indít az MTÜ

Turizmus Online
-
  Tegnap 16:00 Utazás 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Paradigmaváltás a turizmusban címmel elindítja országos szakmai rendezvénysorozatát. 

Megszavazták Erdély hét csodáját

Erdély hét csodáját kereste a Transindex.ro erdélyi portál és a goTransylvania telefonos turisztikai alkalmazás fejlesztője.

Ez várható 2017-re az európai turizmusban

Turizmus Online
-
  Tegnap 15:09 Utazás 

Az európai desztinációk közel fele kétszámjegyű növekedésről számolt be a turistaérkezések terén 2017 első hónapjaiban. A legnagyobb növekedést Izland produkálta. 

Jelentősen nőtt a vendégforgalom a Tisza-tónál

Turizmus Online
-
  Tegnap 14:00 Utazás 

A Tisza-tónál végrehajtott környezetvédelmi és turisztikai fejlesztések hatására jelentősen nőtt a környékbeli települések vendégforgalma 2010. óta - jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi minuszter egy hétvégi rendezvényen.