Találatok: 80 hír

Az érintett Ryanair-utasok 75 százaléka kért intézkedést szerdáig a járattörlések miatt

A Ryanair öthetes járattörlési időszakában érintett mintegy 315 ezer utasból szerdáig 238 ezren kérték a jegyük átfoglalását vagy az ár visszatérítését.

Új völgyhíd épül Veszprémben

A Modern városok program részeként összekötik a 8-as és 82-es utat, és új völgyhíd épül Veszprémben.

Drasztikusan csökkent az USA-ba látogatók száma

Turizmus Online
-
  Tegnap 16:48 Utazás 

Az Amerikai Turisztikai Hivatal legújabb statisztikájából kiderül, hogy majdnem egymillióval kevesebb turista érkezett az Egyesült Államokba 2017 első negyedévében mint tavaly. 

Az amerikaiak több mint negyede megy őszi vakációra

Turizmus Online
-
  Tegnap 16:11 Utazás 

Az AAA foglalási oldal felmérést készített az amerikaiak őszi utazási szokásairól, melyből kiderül többek között, hogy hová mennek idén ősszel a legtöbben. 

Ki lesz idén a Turisztikai Szakma Példaképe?

Turizmus Online
-
  Tegnap 15:50 Utazás 

Ismét megrendezi az Év Szállása és az Év turisztikai Települése versenyt a Szallas.hu. Tavaly óta keresik a Turisztikai Szakma Példaképét is. 

Újdonságok Ázsiától Dél-Amerikáig

Turizmus Online
-
  Tegnap 14:59 Utazás 

Szakmai tájékoztatón mutatta be a Hahn Air, a China Airlines és a brazil Havas Creative Tours újdonságait a társaságok hazai képviseletét ellátó Aviation GSA.

Ha október, akkor olaszrizling!

Turizmus Online
-
  Tegnap 13:59 Recept 

2017. októberében a Winelovers csapata ismét megszervezi az Olaszrizling Október programsorozatot, ahol a vendégbor a Rajnai Rizling, így egész hónapban a rizlingeké a főszerep.

Ahol a Duna és a Morva összeér

Turizmus Online
-
  Tegnap 12:48 Utazás 

Azok a turisták, akik Pozsony nevezetességeivel igyekeznek megismerkedni, szívesen kirándulnak a szlovák főváros kertvárosi részébe is. Ez Dévény, ahol a Duna és a Morva folyó egymással összeérve pazar látványt nyújt az érdeklődőknek.

Ezek közül a programok közül választhat a Turizmus Világnapján

Turizmus Online
-
  Tegnap 12:28 Utazás 

A Turizmus Világnapját ünnepelve a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – a tavalyi közönségsikert látva (közel 2000 érdeklődő) – idén is turisztikai nyílt napot szervez partnereivel 2017. szeptember 27-én.

A Külügyminisztérium nem utazási iroda!

Turizmus Online
-
  Tegnap 11:57 Utazás 

Minden lehetséges módon segítik a hurrikán miatt a Szent Márton-szigetről kimentett magyarok hazajutását, nem igaz, hogy magukra hagyták őket, valamint az sem, hogy nem ajánlottak fel segítséget költségeik finanszírozásához - tudatta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke

A Ryanair nem fog ráhordani a Norwegian járataira

Turizmus Online
-
  Tegnap 10:29 Utazás  Norvégia

Bejelentette a Norwegian és a Ryanair, hogy véget értek a tárgyalásaik, és nem fog ráhordani az ír fapados a norvég cég hosszú távú járataira. Utóbbiakra egy közelmúltbeli megállapodás révén az Easyjet szállítja majd az utasokat.

Több mint egymillió turista kereste fel idén Kárpátalját

Több mint egymillió, főleg belföldi turista fordult meg idén Kárpátalján, míg a külföldiek közül elsősorban a cseheket, lengyeleket és románokat vonzotta az ukrajnai régió.

A Kempinski Corvinus gyűjteménye Tihanyba költözött

Turizmus Online
-
  17.09.19 19:57 Utazás  Tihany Szálloda

Szálloda és műgyűjtés együtt? Miért is ne? A tihanyi KOGART-ban a pesti Kempinski Hotel exkluzív  kép- és szoborgyűjteménye látható november 12-ig.

Összevonta két fapados leányát a Singapore Airlines

Turizmus Online
-
  17.09.19 16:57 Utazás 

Történelemmé lett a Singapore Airlines egyik fapados leányvállalata, a Tigerair. 

Felszámolást kezdeményezett versenytársa a Malév GH ellen

Turizmus Online
-
  17.09.19 16:43 Utazás  Malév

A repülőgépek földi kiszolgálását végző, állami Malév Ground Handling Zrt. ellen felszámolást kezdeményezett versenytársa, a BudPort Kft.