Találatok: 11 hír

Medencében is csatlakozhatunk a kihívás napjához

Termálfürdő
-
  Tegnap 19:29 Egészség 

Idén május utolsó napján várnak minket a kihívás napja, a Challenge Day eseményei. Az akció szabályi szerint legalább 15 perc mozgást kell bevállalnunk erre a napra. Csatlakozzanak bátran, megtehetik a vízben is!

Remek pünkösdi mulatságok lesznek a hazai fürdőkben

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:50 Utazás 

A pünkösdi hosszú hétvégén is nagyszerű programokkal várják vendégeiket a hazai fürdők és fürdővárosok. Összegyűjtöttük, hol érdemes a családnak eltöltenie június első hétvégéjét.

Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett

Termálfürdő
-
  17.05.27 08:27 Utazás 

Mit szólnának egy jó kis táborhoz valamelyik fürdőváros környékén? Akár csatlakozhatunk is a kicsikhez egy vagy több napra a fürdőben.

Levendula-illóolaj: mindig legyen otthon

Termálfürdő
-
  17.05.26 18:30 Egészség 

A jellegzetes illatú levendula sokak kedvenc gyógynövénye, ami nem csoda, hiszen számtalan dologra lehet felhasználni az otthonunkban, és testi-lelki egészségünk javítására egyaránt.

Hazai fürdők, ahol csodás, zöld parkokban pihenhetünk

Termálfürdő
-
  17.05.26 07:50 Utazás 

Összegyűjtöttünk néhány hazai fürdőt, ahol óriási parkos terület és zöldellő fák várnak bennünket, érdemes közülük választani!

Számos egészségügyi előnye van a masszázsnak

Termálfürdő
-
  17.05.25 19:30 Utazás 

A masszázs kellemes, pihentető érzés, de nem csak ezért érdemes rendszeresen beiktatni az életünkbe, ha tehetjük. Egészségünkre is számos módon igen jótékonyan hat.

Strandolás, rossz emlékek nélkül - így védekezzünk a strandfertőzés ellen

Termálfürdő
-
  17.05.25 07:40 Egészség 

Itt a nyár, a napsütés, nyitnak a strandok – mindenki a víz felé igyekszik. Üröm az örömben, hogy az arra hajlamosaknál bizony néha nagyon komoly fertőzések is nem kívánt velejárói a lubickolásnak. Ezek nagy részét azonban gondos felkészüléssel és odafigyeléssel megelőzhetjük, ehhez adunk néhány ötletet.

Nyáron is hasznos szaunázni

Termálfürdő
-
  17.05.24 19:30 Egészség 

A nyári szaunázásról elterjedt tévhit, hogy egészségtelen, mert a túlzott meleg már nem használ, hanem árt a szervezetnek. A túlmelegedés valóban ártalmas, de a szaunázás még a legnagyobb melegben is előnyére és nem hátrányára válik a szervezetnek.

Európában egyedülálló barlangfürdő a Bükk lábainál

Termálfürdő
-
  17.05.24 07:50 Utazás 

Ha létezne egy lista azokról hazai a fürdőkről, amelyeket legalább egyszer az életben mindenkinek muszáj felkeresnie, biztosan ott lenne a dobogós helyezettek között a Miskolctapolca Barlangfürdő. Ha szeretnénk több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödni és élvezni a vadvíz áramlatának kellemes masszírozását,…

Szlovénia legfiatalabb fürdője az ország legöregebb városában

Termálfürdő
-
  17.05.23 19:30 Utazás 

Gondoltak már rá, hogy nyáron is csodás úti cél lehet Szlovénia? Déli szomszédunkat nagyon sokan csak síelés és kirándulás okán keresik fel, nyáron pedig legtöbbször csak tranzit országként szerepel az Adria felé tartók útitervében. Pedig Szlovénia csodás természeti környezete és történelmi emlékei mellett gyönyörű fürdőket is kínál: az egyik…

Hullámmedencével bővül a családok strandja

Termálfürdő
-
  17.05.23 07:50 Utazás 

Pénteken indítja a szezont a Tiszavasvári Strandfürdő, amely többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja vendégeit. A strand nagy szenzációja idén júliusban pedig egy új hullámmedence lesz.