Találatok: 6 hír

Családi pihenés konfliktus nélkül

Termálfürdő
-
  Ma 07:49 Utazás 

Alig jön el a nyár, de már mindenki a családi programot szervezni. Együtt indul el egy vagy több napra a család, sőt sokszor a nagyszülők is csatlakoznak a vakációhoz.

Aloe vera, áldásos gyógynövény nyáron is

Termálfürdő
-
  17.07.20 20:37 Egészség 

A csodás növénynek számtalan pozitív hatása bizonyított, ráadásul ott zöldell sokunk szobájában vagy teraszán. A tömör zöld levelek nedve rendkívül hatékonyan használható mind a szépségiparban, mind a gyógyítás területén.

Maradjunk talpon a víz tetején! Próbáljuk ki az extrém sportokat könnyedén

Termálfürdő
-
  17.07.19 19:44 Utazás 

Windsurf, kite, SUP vagy wakeboard. Sportok, amelyekhez a vízen is talpon kell maradni, és amelyek ma már számos vízparti nyaralóhelyen elérhetők. Az extrémnek nevezett vízi sportok hatalmas élményt és adrenalin löketet jelentenek, így érdemes felvennünk őket a bakancslistánkra.

Egy héten át ünnepli születésnapját a hajdúszoboszlói fürdő

Termálfürdő
-
  17.07.17 07:50 Utazás 

A több emberöltőnyi sikert, mely során a fürdő szülők, nagyszülők és unokák kikapcsolódását, gyógyulását és pihenését szolgálta és szolgálja, fergeteges születésnapi programsorozattal ünnepli az idén 90 éves Hungarospa. Érdemes csatlakozni hozzájuk!

Csúszdák, játékok, szórakozás - hét fürdő, ahonnan a gyerekek garantáltan nem akarnak hazamenni

Termálfürdő
-
  17.07.16 08:37 Utazás 

Ha a következő hét fürdő közül választanak, a legkisebbek is csodás napnak néznek elébe!

Kis csúszdahatározó - hogy tudjuk, mire vállalkozunk

Termálfürdő
-
  17.07.15 08:37 Utazás 

Twister, kamikaze, fekete lyuk és őrült folyó… Vízi csúszdák elképesztő nevei ezek, amelyek már a kapun belépve személyiségtől függően adrenalinnal vagy félelemmel töltik el a vízi vidámparkokba érkező vendégeket. Jöjjön egy rövid csúszdalexikon a legnépszerűbb típusokkal!