Találatok: 9 hír

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

Termálfürdő
-
  Ma 07:50 Utazás 

A vakáció után visszacsöppenve a munkahelyi hajszába bizony néha nehezen viseljük a hétköznapokat. A munka mellé jön még az iskolakezdés, a korai sötétedés és a hűvös idő… már nem is tudunk másra gondolni, mint egy kis lazításra a hétvégén.

Őszi vitaminbomba: a sütőtök

Termálfürdő
-
  Tegnap 20:20 Egészség 

A sütőtök sokunk kedvence, azonban kevesen tudjuk róla, hogy az édes csemege, mennyire szuper egészséges. Tele van vitaminokkal, magja kedvező ásványianyag-összetétele pedig megfelelő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez is.

Világbajnokságon szurkolhatunk a magyar mestereknek

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:20 Életmód 

A Szaunamester Világbajnokság döntője szeptember 18-24 között zajlik Hollandiában, a Thermen Soesterberg vadonatúj 200 fős mesterszaunájában zajlik, több mint 18 ország közel 90 szaunamestere részvétével. Magyarországot három egyéni és három csapat képviseli.

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

Termálfürdő
-
  17.09.19 19:19 Utazás 

Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Termálfürdő
-
  17.09.18 20:19 Egészség 

Ahogy ruha- és cipő készletünket, úgy a szervezetünket is fel kell készítenünk a hideg évszakra. Erős immunrendszer nélkül a legmelegebb kabát sem ér sokat. Sokan ilyenkor elkezdenek turbó tempóban vitaminokat és táplálék kiegészítőket fogyasztani, pedig van ennél egyszerűbb, természetesebb és olcsóbb módszer is: az odafigyelés.

Ötmilliárdból szépül Az Év Fürdője és környezete

Termálfürdő
-
  17.09.18 07:50 Utazás 

A régió turizmusát fejlesztő program keretében ötmilliárd forint jut Hajdúszoboszlónak. A pénz egyik feléből a fürdőt, másikból a környékét fejlesztik.

Makón a lakosok dönthetik el, akarnak-e uszodát

Termálfürdő
-
  17.09.16 08:30 Utazás 

Fürdőfejlesztési konzultáció indult Makón. A dél-alföldi fürdőváros vezetése a lakók véleményére kíváncsi, szerintük milyen fejlesztések kapcsolódjanak a Hagymatikumhoz. A kérdőívet az interneten lehet kitölteni.

Pihentető őszi kalandozások az ízek birodalmában

Termálfürdő
-
  17.09.15 07:50 Utazás 

Mire elérkezik az őszi szünet, már minden gyerek kicsit elfárad és a szülőkre is ráfér a pihenés. Melyik lurkónak ne volna kedve kicsit az igazi suli helyett varázslóiskolába járni, hatalmas vízi birodalomban pancsolni vagy épp kipróbálni a "kütyü-világ" legújabb csodáit? Van egy klassz tippünk, hol is töltődhetne fel a család a legjobban az őszi s

Nemcsak pihenhet, gyógyulhat is a Miskolctapolca Barlangfürdőben

Termálfürdő
-
  17.09.14 07:14 Utazás 

Elérkezett a wellness, a fürdőzés és az egészséges kényeztetés ideje, hiszen attól, hogy ősszel gyengülnek a nap sugarai, korábban sötétedik és néha egy-két szürke felhő is megjelenik az égen, még nem kell begubóznunk a szobában.