Találatok: 59 hír

A boldog házasság 7 titka

Style
-
  Ma 07:30 Életmód 

A boldogság szót kiejteni manapság istenkáromlás? Szomorú tendencia, de mostanság minden boldog élettel kapcsolatos kezdeményezést, kurzust, megmozdulást, írott vagy íratlan sajtót, netán könyvet szkeptikus fenntartással fogadunk. Mert biztos, hogy lesz benne egy kis ragacsos ömlengés a pozitív gondolkodásról, Pál apostoli szeretetről, feng…

8 ok, amiért szeretjük a kávét + recept

Style
-
  Tegnap 18:30 Életmód 

A tévhitekkel ellentétben a kávénak számos pozitív hatása van az emberi szervezetre. Ma már több kutatás is bizonyítja, hogy a mértékletes kávéfogyasztás jótékony hatással van az egészségünkre. Mi most összegyűjtöttük nektek a szokásos nyolc érvünket.

Top10: őszi virág mintás manikűr ötletek

Style
-
  Tegnap 17:13 Életmód 

A virág mintás körmök nem csak tavasszal és nyáron állják meg a helyüket, mindössze a megfelelő színeket kell választanunk hozzájuk. Össze is gyűjtöttünk tizenkét inspiráló ötletet, hogy könnyebb legyen a döntés az őszi szezon manikűrjeit illetően.

Egy minőségi nő ismérvei

Style
-
  Tegnap 15:41 Életmód 

Nem, nem az arany barnára sült kilométeres combok és nem is a megzabolázhatatlan hajzuhatag vagy a kacér mosoly szerepel ezen a listán, hanem az olyan tulajdonságok, amikkel csak egy igazi nő rendelkezik.

Egy kompromisszum nélküli kapcsolat

Style
-
  Tegnap 13:07 Életmód 

Bizakodó vagyok! Bízom benne, hogy nem kell levetődnünk semelyik hídról, és egy másik században sem kell életünk szerelmét keresni, azt a férfit, akinek igénye hozzátenni mindennapjaink minőségéhez. Igenis léteznie kell igazi 21. századi férfiaknak, akik mellett csodálatosnak érezzük magunkat és az életet, még ha az nem is mindig könnyű!

Feloldja a múltat a szerelem?

Style
-
  Tegnap 12:32 Életmód 

Nagy ütközéseket és közeledéseket élünk meg éveink során. Találkozunk, kézenfogunk, eszmét és telefonszámot cserélünk, egymás karjaiban kötünk ki. Majd összemelegedünk. Először veszekszünk majd sokadszor. Hazudunk vagy megcsalunk. Érzelmileg kimerülten elengedjük egymás kezét és ülünk egyedül a sötétben.

Stílusiskola: Bakancsos outfitek őszre

Style
-
  Tegnap 12:22 Életmód 

A bakancs egy igazi alapdarab minden divatimádónak. Manapság már szerencsére bármivel kombinálható, nem csupán a sportosabb, lezser darabokkal, de egy elegánsabb ruhával is könnyedén stílusos szettet tudunk varázsolni. Lapozzátok át képgalériánkat!

5 tipp, hogy könnyebben találj albérletet Budapesten

Style
-
  Tegnap 12:06 Életmód 

Már a csapból is az folyik, hogy mennyire eldurvultak az árak a fővárosban, lehetetlen normális áron normális albérletet találni, a belvárosban csak a külföldiek tudnak megélni a horribilis lakásárak mellett, magyar ember ne is próbálkozzon, maximum a legkülső kerületekben.

Stílusiskola: őszi outfit tippek sportcipőkkel

Style
-
  17.09.23 20:19 Életmód 

A sportcipő a ruhatárunk jolly jokere, hiszen remekül passzol szoknyákhoz, és nadrágokhoz, hordhatjuk bármely évszakban, tökéletes eleme sportos, kicsit elegánsabb vagy szimpla hétköznapi összeállításoknak. Íme tíz összeállítás, amelyek az őszi/téli szezonban remek döntésnek bizonyulhatnak.

Szívkarambol

Style
-
  17.09.23 20:11 Életmód 

Kevés dolog fáj annyira, mint csalódni a szerelemben. A legkegyetlenebb érzés, amikor attól kapunk tőrt a szívünkbe, akiben megbíztunk, akiben hittünk, akivel szinte egyek voltunk, aki számára minden tettünk és érzésünk nyitott könyv volt.

In memoriam Ray Charles

Style
-
  17.09.23 19:00 Életmód 

Ray Charles ma ünnepelné 87. születésnapját, de az afroamerikai zongorista és énekes, aki jellemzően az amerikai zenei stílusok gyakorlatilag mindegyikében (dzsessz, soul, rock and roll, gospel, blues, rhythm and blues, pop, country, funk) maradandót alkotott. Rá emlékezünk.

22 hihetetlen konténerház

Style
-
  17.09.23 14:44 Életmód 

Az otthon mindenki számára mást jelent. A hely, ahol nyugodtan lepihenhet, a hely, ahol felnőtt, mások pedig képesek akár évente háromszor is költözni, mert szinte bárhol képesek megtalálni a helyüket. Annyi biztos, hogy manapság mindenki a sajátos, innovatív környezet megteremtésére törekszik. A konténerből készült házaknak is sajátos…

Egy nőnek meg kell élnie a nőiesség minden fokozatát, a királynőtől a szajháig

Style
-
  17.09.23 14:38 Életmód 

Kapcsolatunk négy lábon álló asztala egyszer csak elkezd billegni, és egyre kényelmetlenebbül érezzük magunkat ebben a lanyhuló melegségű kötelékben, ebben a lazuló szerelemketrecben, ahol egyébként elvagyunk és remekül működünk együtt, de fájón hiányzik a meghittség és a szenvedély.

5 tematikus buli, amit mindenki imádni fog

Style
-
  17.09.23 10:38 Életmód 

Talán még azok is csak nagyon nehezen tudnak nemet mondani egy meglepetés bulira, akik egyébként nem szeretik a szülinapjukat, vagy úgy általában semmit sem megünnepelni. Az apropó lehet, hogy valaki elutazik, hazajött, megszületett, bejutott valahová, az, hogy farsang vagy halloween van, vagy egyszerűen csak szeretnénk egy…

Top5: Robert Downey Jr. legjobb filmjei

Style
-
  17.09.23 10:13 Életmód 

A sármos színész már több szuperprodukcióban is megmutatta a tehetségét. Most ezeket gyűjtöttük Nektek össze.