Találatok: 10 hír

Izzó parázs pillanatok alatt

Spa Trend Online
-
  17.07.25 16:06 Recept 

Unod, hogy a legnagyobb melegben is izzasztó percekig kell bíbelődni a faszénnel mire tüzet fog? A grillezéshez megfelelő parázs előállítása bizony nem kis munka, amit a grillgyártók igyekszenek minél jobban megkönnyíteni. A Looft Lighter is egy ilyen segédeszköz.

Szauna után jöhet a jakuzzi?

Spa Trend Online
-
  17.07.25 14:06 Életmód 

A wellness szállodák Spa részlegei egyre nagyobb választékkal várják a vendégeket, és egyre gyakoribb, hogy a többféle szauna mellett a jakuzzik és élményfürdők közül is válogathatunk. Ennyi lehetőség mellett mikor jön el az a pont, amikor a kikapcsolódás nagykövetei már nem javítják a közérzetet, hanem ártalmassá válik az élvezetek…

Fiatalító arckezelés közvetlenül nyaralás előttre

Spa Trend Online
-
  17.07.25 12:06 Életmód 

Az erős napsugárzás, a homok meg a sós víz erősen dörzsülő hatása és a nyaralás során arcápolásra fordított csökkent idő mind rajta hagyja a nyomát az arc érzékeny bőrén. Ezért indulás előtt fontos az arc tápanyagokkal való biztonságos feltöltése és a várható viszontagságokra való felkészítése. Hogyan?

Zápor esetén vége a grillezésnek?

Spa Trend Online
-
  17.07.25 10:06 Recept 

A szabadban álló grillek ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek, amit ez a nyár bőven ki is használ. Egy gyors záporra szinte lehetetlen előre felkészülni, de vajon ez automatikusan a kerti parti és a sütögetés végét jelenti?

Királyi kényelem a kerti asztalnál

Spa Trend Online
-
  17.07.24 18:06 Otthon 

Kényelmetlenül feszengsz a székedben a hosszúra nyúló nyári vacsorákon? Zavar, hogy a kerti bútorod nem olyan marasztaló, mint a beltéri székek? Akkor válaszd az elegáns és vendégmarasztaló Dallas étekezőszékeket!

Kamado grillek hétvégéje Ürömön

Spa Trend Online
-
  17.07.24 16:36 Recept 

A Kamado Chef egy tradicionális távolkeleti eszköz, mely különleges grillezési élményt kínál annak, aki a kerámia grillek sok ezer éves hagyományát választja. A jó minőségű kerámia grill segítségével hamar a kültéri faszenes sütés mesterévé válhatunk.

Tüntesd el az olajos szennyeződéseket a medencédből

Spa Trend Online
-
  17.07.24 16:06 Otthon 

A nyári pancsolás legnagyobb ellensége a koszos víz, márpedig a nagy melegben igen hamar koszolódik a víz, ha nem teszel ellene semmit. A naptejeket, a sminket és egyéb kozmetikumokat nem mindig mossul le úszás előtt, pedig ezek okozhatják a legnagyobb károkat. Itt a megoldás!

Egyszerű grillrecept abszolút kezdőknek

Spa Trend Online
-
  17.07.24 14:06 Recept 

A kevesebb néha több, és ez az örök érvényű mondás a grillezésre is igaz. Ha órákig tartó pácolás és előkészület nélkül egyszerűen hagyod, hogy a hozzávalók ízei kibontakozzanak, akkor még a legegyszerűbb recept is okozhat meglepetést. Jöjjön az abszolút kezdő étel, amit bárki elkészíthet. Tényleg! Bárki!

Ezzel tüntesd el a ajkak körüli ráncokat

Spa Trend Online
-
  17.07.24 13:21 Életmód 

Zavarnak az ajkaid feletti mély, merőleges barázdák? A kor előrehaladtával egyre szaporodó erős ráncok eltüntetéséhez nem elég a hagyományos hidratáló, ide ütősebb segítség kell!

Ünnepelje meg az idei grillszezont

Spa Trend Online
-
  17.07.24 10:18 Recept 

A forró nyári hónapok jelentik a valódi grillszezon beköszöntét. A nyaralókban pihenő grillek is ontják magukból a finomabbnál finomabb falatokat, és a hétvégék lázas készülődéssel telnek, hiszen eljött az otthoni grill partyk ideje.