Találatok: 8 hír

ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál lesz a Mátrában

Síelők
-
  Ma 13:00 Belföld 

Az outdoor sportok szerelmeseinek kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik az ŐsziKÉK Hegyisport Fesztivál, amit idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendeznek meg Galyatetőn 2017. szeptember 23-24-én.

Ausztria: nagy havazással érkezik a tél

Síelők
-
  Tegnap 18:36 Életmód  Ausztria

Egy közelgő hidegfrontnak köszönhetően szerda estig jelentős mennyiségű hóra van kilátás az osztrák hegyekben, helyenként a méternyi friss hó is összejöhet. Vasárnap óta szinte az összes gleccseren üzemelnek a hóágyúk.

Pitztal: szombattól síelhető a gleccser

Síelők
-
  17.09.16 19:54 Életmód 

Ezen a hétvégén Tirol három gleccser síterepe is megkezdte a szezont. Először a dél-tiroli (Olaszország) Val Senales (Schnalstal) rajtolt el pénteken. Szombaton pedig két osztrák gleccser, Stubai és Pitztal nyitott meg, igaz egyelőre csak néhány kilométernyi pályával.

Stubai gleccser: szombaton startol a síszezon

Síelők
-
  17.09.15 18:27 Életmód 

Az elmúlt két hét kedvező időjárásának köszönhetően Stubai gleccser sípályái is ébredeznek nyári álmukból és szombaton kezdetét veszi az idei síszezon, friss porhóval.

Val Senales (Schnalstal): mától síelhető a gleccser

Síelők
-
  17.09.15 00:00 Külföld 

Újabb olasz gleccserpályán lehet mától síelni. A dél-tiroli Val Senales (német nevén Schnalstal) pénteken megkezdi az idei szezonját. A tavalyról eltárolt hónak és az utóbbi napok havazásának köszönhetően kiváló minőségű pályák fogadják a síelőket, főleg a versenyzőket.

Ausztria: havazás után fehérben pompáznak a hegyek

Síelők
-
  17.09.14 00:33 Életmód 

A keddi havazást tegnap napsütés követte az osztrák hegyekben, csodásan mutattak a frissen behavazott hegycsúcsok. Nem kell sokat várnunk a következőre, csütörtök estétől jön az újabb havazás.

Osztrák síversenyek: továbbra is az ORF közvetíthet

Síelők
-
  17.09.13 14:00 Életmód 

Három évvel hosszabbította meg az Osztrák Sí Szövetség az osztrák közszolgálati média szerződését, amelynek értelmében továbbra is az ORF közvetíthet az Ausztriában rendezendő alpesi- és északi síversenyekről, valamint a snowboard és freestyle eseményekről.

Ausztria: közel félméteres hó esett

Síelők
-
  17.09.12 17:06 Életmód 

Ismét beköszöntött a tél az osztrák hegyekbe, az idei szezon újabb jelentősebb havazása varázsolja ezekben az órákban is fehérré a tájat, a hóhatár helyenként 1500 méter alá süllyedt. A legtöbb hó a salzburgi, karintiai és kelet-tiroli hegyekben esett.