Találatok: 154 hír

Nem volt olyan kihívás, ami megállíthatta volna, egyet leszámítva – Amelia Earhart rejtélye

Ridikül
-
  Ma 13:00 Életmód 

1937. július másodikán hallottunk utoljára Amelia Earhartról. Elromlott a rádió, mielőtt elmondhatta volna, éppen mi történik vele, azóta csend van. Csak a találgatások maradtak, egy rejtély, aminek talán nemrég megtalálták a megoldását.

Etikus, olcsó, egyedi – a turkálózás művészete

Ridikül
-
  Ma 12:00 Divat 

Aki még sosem járt használt ruha üzletben, valószínűleg elsőre alaposan megdöbben az élménytől. A levegőben por és fertőtlenítő mosószer kellemetlen illata terjed, a ruhák sokszor hihetetlen fazonúak és méretűek, némelyik vállfa helyett egy kupacban hever az asztalon. Mit lehet ebben élvezni? Hogyan vágjunk bele? Profi tippek, kezdő turizóknak!

Íme az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál legszebb fényképei

Ridikül
-
  Ma 11:00 Életmód  Olimpia Győr

Győr ad otthont az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF), ahol már rengeteg érmet szereztünk. Az Olimpiai Fesztivál 1990 óta kerül megrendezésre ugyanúgy négyévente, akárcsak maga az Olimpia, amelyhez hasonlóan nyári és téli játékokat is rendeznek. A versenyen 14-18 éves fiatalok mérik össze a tudásukat, így garantálva a…

Gyógyszerhamisító labort számoltak fel a rendőrök Budapesten

Ridikül
-
  Ma 10:30 Színes  Rendőrség

Gyógyszerhamisító labort számoltak fel a rendőrök Budapest XVIII. kerületében, a lefoglalt hamis tabletták és ampullák feketepiaci értéke 600 millió forint.

Ezt kell tudnunk, mielőtt szirtuindiétába kezdünk

Ridikül
-
  Ma 10:00 Egészség 

Több híresség, többek között Pippa Middleton és Adele is őrületes lendülettel vágtak bele a szirtuindiétába. De... mi is ez tulajdonképpen?

Hogyan reagál testünk a szakításra?

Ridikül
-
  Ma 09:05 Életmód 

A búcsú mindenkinek nehéz. Érzelmeink tombolnak, ez az érzelmi stressz pedig közvetlen hatással van a testünkre is. Nem véletlenül, hiszen alapvetően társas életre vagyunk „tervezve”. Mi történik velünk, ha el kell engednünk a párunk kezét?

Ne sajnáljuk a nyári napközis gyerekeket

Ridikül
-
  Ma 09:00 Színes 

Szegény, te még most is iskolába jársz? – kérdezik sokan, ahogy látják, hogy hiába tombol a nyár, a gyerek bölcsibe, oviba, iskolába megy reggel nyolcra. Pedig nem szorul rá a sajnálatra, sőt!

„Ha nem futok, az nem én vagyok” – interjú Lubics Szilviával

Ridikül
-
  Ma 08:00 Életmód 

Nehéz elhinni, hogy az amatőr hosszútávfutó és ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese, Lubics Szilvia két fia megszületéséig egyáltalán nem is sportolt semmit.

Ne picsogj már, csak vicceltem! – Így ismerhetjük fel a mérgező szülőket

Ridikül
-
  Ma 07:00 Színes 

Alapesetben igaz, hogy minden szülő boldogságra neveli gyermekét. Azok is így gondolják ezt magukról, akik elkövetnek kisebb-nagyobb hibákat. Vannak, akik túl nagyot.

Soha nem érkezik ok nélkül: ezek is állhatnak a fejfájás hátterében

Ridikül
-
  Ma 06:00 Egészség 

Mindenkinek másért fáj a feje. Legtöbben már csak legyintünk rá, s bekapjuk a megszokott, jól bevált gyógyszert, ami nagyon ügyesen elfedi a fájdalmat, de meg nem oldja a valódi problémát.

Először fedezhettek fel Naprendszeren kívüli holdat a csillagászok

Ridikül
-
  Tegnap 21:30 Életmód  Világűr

Az amerikai csillagászok szerint az "exohold" méretét és tömegét tekintve is akkora lehet, mint a Neptunusz, és valószínűleg egy Jupiterrel azonos méretű, de tízszer nagyobb tömegű bolygó körül kering.

Kávéspoharakon a világ – csodás festmények egy utazó művésztől

Ridikül
-
  Tegnap 21:00 Színes 

A 22 éves Berk Armagan igazi utazó művész, aki festményeit egyszerű papírból készült kávéspoharakon örökíti meg. A török származású fiatalember általában már az utazás előtt eldönti, hogy melyik nevezetességet fogja megfesteni, de néha az utca és az épületek adják az inspirációt alkotásaihoz. Járjuk be vele a világot!

4 élethelyzet, amikor a szingliség előny

Ridikül
-
  Tegnap 20:00 Életmód 

Sokan alábecsülik a szingliség örömeit, pedig sok élethelyzetet így tud igazán megtapasztalni az ember, és valljuk be: önismeret szempontjából is rendkívül hasznos lehet egy kis egyedül töltött idő.

Esőre már nem, napsütésre annál inkább számíthatunk holnap

Ridikül
-
  Tegnap 19:00 Időjárás 

A tikkasztó hőség szerencsére még várat magára kicsit, holnap inkább kellemesen meleg várható.

A túl sok cukor fogyasztása depressziót okozhat a férfiaknál egy új kutatás szerint

Ridikül
-
  Tegnap 18:00 Egészség  Gasztro

A túl sok cukrozott üdítőital, sütemény és más édesség fogyasztása növeli a depresszió kockázatát férfiaknál – derítették ki brit kutatók, akik ugyanezt az összefüggést nők esetében nem tudták kimutatni.