Találatok: 144 hír

Az 5 leggyakoribb védekező mechanizmus, ami tönkreteheti a kapcsolatunkat

Ridikül
-
  Ma 12:10 Életmód 

Védekező mechanizmusaink célja, hogy megóvjanak minket a rossz érzéseket keltő felismerésektől, a hibáinkkal való szembesüléstől. Ez sok helyzetben a segítségünkre lehet, ugyanakkor a párkapcsolatunkra mérgezően is hathat.

Országos mentőnapot rendeznek szombaton

Légi mentési gyakorlat is szerepel az első országos mentőnap programjában, amely szombaton lesz a fővárosban, a Városligetben - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-t.

A nagymamák odaadják neked a cseresznyét – a szívükkel együtt

Ridikül
-
  Ma 10:00 Életmód 

Internetes bóklászás közben találtunk egy 12 pontból álló szeretet virágcsokrot, amit a nagymamáknak szántak. Az eredeti, pontos szöveg Pam Brown költőnőtől származik, akit évekig a nagyszülei neveltek. Megnéztük, igazak-e az állítások.

Ér-e csalni a fogyókúra alatt?

Ridikül
-
  Ma 09:00 Egészség 

Ha fogyni szeretnénk, az első és legfontosabb lépés étrendünk átalakítása. De vajon a „csalónapok” beleférnek, vagy tönkreteszik az egész diétánkat?

Paplanok közül az utcára: hódít a pizsamadivat

Ridikül
-
  Ma 08:00 Divat 

Eljött az alvajárók ideje! A legújabb divattrend szerint ugyanis nem kell túl sokat készülődnünk, miután kikeltünk az ágyból – csak feldobunk egy kis sminket, belebújunk a magas sarkúnkba, és indulhatunk is... a pizsamánkban!

A kutya nem gyerek, a kutya állat – de azért családtag is

Ridikül
-
  Ma 07:00 Életmód 

Magányosodunk. Egyre többen és egyre korábban, és egyre több ember dönt úgy, hogy egy kutyával próbálja betölteni azt az űrt, amit akár egy gyermek hiánya okoz a mindennapokban. De hol a határ?

„A teremtett világ szépsége ingyen ajándékként jut minden embernek”

Ridikül
-
  Ma 06:00 Életmód 

Török Júlia varázslatos házikói tökéletes ajándékot jelentenek minden alkalomra. Szeretettel, örömmel készülnek, egy darab tündérvilág és természet van a csomagban, személyesen az ünnepeltnek.

Múzeumok Éjszakája: Túl-világi átjáró a Magyar Nemzeti Múzeumban

Ridikül
-
  Tegnap 21:00 Életmód  Múzeum Győr

„Túl-világi átjáróvá” válik a Magyar Nemzeti Múzeum szombaton a Múzeumok éjszakáján, melynek során régészeti programok, rendhagyó tárlatvezetések, koncertek és táncelőadások várják a látogatókat, akik egy török kori boszorkányt is kihallgathatnak.

6 furcsa fóbia, amiről nem is gondolnánk, hogy létezik

Ridikül
-
  Tegnap 20:30 Egészség 

Mindenki fél valamitől. Ez egy teljesen természetes, belénk kódolt ösztön, ami a túléléshez szükséges. Vannak azonban esetek, amikor a félelem már beteges méreteket ölt, és átcsap megbénító irtózásba.

Szívmelengető anya-lánya tetoválások

Ridikül
-
  Tegnap 20:00 Divat 

Édesanyánkkal, nagylányunkkal való különleges kapcsolatunk szimbólumaként választhatunk egy gyönyörű közös tetoválást, amely kifejezi, mennyire kötődünk egymáshoz. Rápillantva mindig eszünkbe jut szerettünk, még ha távol is van, és a legzordabb pillanatokban is megmelengetheti a szívünk. Ez valóban örök emlék!

A hőség mellett zivatarok is várhatók a hétvégén

A hőség mellett viharos széllel, többfelé jégesővel kísért heves zivatarokra is készülni kell a hétvégén. A különböző veszélyes időjárási jelenségek miatt péntekre az egész országra figyelmeztetéseket adtak ki.

10 apróság, ami rengeteget jelent nekünk, nőknek

Ridikül
-
  Tegnap 18:00 Életmód 

A virágnak mindig örülünk, de a szerelmünktől kapott simogató szavak és kedves gesztusok még magasabbra képesek röpíteni minket. Az alábbi 10 apróság amilyen egyszerű, olyan hatalmas erővel bír.

Tévhitek a bőr megereszkedéséről, melyeket ideje eloszlatni

Ridikül
-
  Tegnap 17:00 Egészség 

Sajnos azt tényként kell kezelnünk, hogy bármit is teszünk, bőrünk az idő múlásával veszít rugalmasságából. Persze ezt a folyamatot lelassíthatjuk, megállítani azonban nem tudjuk. A bőr feszessége körül rengeteg tévhit kering, melyek közül néhányat most eloszlatunk!

Veszélyben az ártatlanság: harc az online zaklatás ellen

Ridikül
-
  Tegnap 16:00 Színes 

Vajon tudjuk, kivel csetel gyermekünk suli után? A szexuális ragadozók bármilyen álca mögé elbújhatnak az interneten, és a közösségi oldalakat kihasználva könnyűszerrel zaklathatják a fiatalokat.

Könnyű nyári ebéd: 1 grillcsirke, 4 recept

Ridikül
-
  Tegnap 15:30 Recept  Gasztro Recept

A grillcsirkéből kiváló nyári ebédeket készíthetünk, ráadásul sokkal egészségesebb, mint rántott társa. Remekül illik salátákhoz, tortillához, párolt zöldségekhez, és akár négynapi étkezést is kihozhatunk belőle. Íme 4 könnyen elkészíthető recept, ha inspirációra lenne szükségünk!