Találatok: 146 hír

Spárga, paradicsom és feta sajt balzsamecettel

Ridikül  Ma 10:50 Recept 

A diéták és fogyókúrák szezonjában mindig jól jön egy-egy új recept, ami feldobja és változatossá teszi az étrendünket. Ezért esett a választásunk erre a könnyű és isteni salátára.

Magyar csillagászt díjaztak az UNESCO fiatal női tehetségeként Párizsban

Kóspál Ágnes csillagász, a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontjának munkatársa csütörtök este átvette Párizsban az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a L'Oréal nők számára létrehozott nemzetközi tudományos díja fiatal tehetségeknek szóló elismerését.

Tegyük rendbe a töredezett hajvégeket!

Ridikül  Ma 09:15 Divat 

Nem is gondolnánk, mennyi mindennek tesszük ki olykor a hajunkat, és csodálkozunk, hogy nem szép, nem fényes, nem egészséges. A töredezett hajvég sokunk rémálma, de egy kis odafigyeléssel és törődéssel tehetünk ellene.

Ne féljünk megtenni ezeket a munkahelyünkön!

Ridikül  Ma 08:20 Életmód 

A munkahelyi aggódás általános jelenség: szeretnénk megfelelni, jó munkát végezni, beilleszkedni, több pénzt keresni, hosszú távon egy helyen maradni. Éppen ezért a feszültség és a stressz sokak számára együtt jár a napi munkával. Viszont vannak dolgok, amiket ne féljünk megtenni, akár az előnyünkre is válhatnak!

Meglátni és megítélni, avagy amikor a külső alapján döntünk

Ridikül  Ma 08:00 Divat 

Első látásra megítélni valakit nem a legszerencsésebb: a ruházkodás, a stílus, a külső még nem minden.

A Ridikül mai adásában: Érző szívű férfiak

Ridikül  Ma 08:00 Életmód 

Sokszor a kinézetről következtetnek az emberek az illető jellemére.

Szabályok leendő milliomosoknak

Ridikül  Ma 07:00 Életmód 

Nem is olyan könnyű összeszedni az első milliót, ami meghozza a sikert, és lehetőségeket teremt a fejlődésre. Az igazán vagyonos emberek azonban betartanak néhány olyan tanácsot, amiket mi is megfogadhatunk.

Nem a jövő, hanem a jelen: nyomtatok magamnak egy házat

Ridikül  Ma 06:00 Színes 

Ki hitte volna, hogy addig fejlődhet a technika, hogy idővel képesek leszünk 3D-ben nyomtatni? Sokan még ma is kétkedve fogadják ezt a technikát, pedig ez már nem a jövő, hanem a jelen. A mi jelenünk.

Egészséges nassolnivalók éjszakai baglyoknak

Ridikül  Tegnap 21:36 Recept 

Három tökéletes recept azoknak, akik imádnak az éjszaka közepén is nassolni, ám nem szeretnének reggel nyűgösen és fájó gyomorral ébredni. Ezeket az ételeket bármely napszakban fogyaszthatjuk.

Híres emberek eddig ismeretlen arca – galéria

Ridikül  Tegnap 20:00 Divat 

Az instant fényképezésnek megvan a maga varázsa. Lehet, hogy ezért lehet, hogy az eltelt idő teszi, de ha végignézzük a következő képeket olyannak láthatjuk az hírességeket, ahogy még talán soha. Nagyon is emberközeli oldalukról tárulkoznak fel előttünk.

Használjuk ki még pénteken a jó időt…

Ridikül  Tegnap 19:00 Életmód 

A változó mennyiségű gomoly- és fátyolfelhő mellett péntek még több órára kisüt a nap, a hétvége azonban nem lesz kegyes hozzánk.

De mégis mit várnak a férfiak egy kapcsolattól?

Ridikül  Tegnap 18:30 Életmód 

Azt, hogy mi mire vágyunk egy kapcsolatban, nagyjából mindannyian pontosan tudjuk. De vajon elgondolkozunk-e néha azon, mire vágynak a férfiak, s mi tenné őket igazán boldoggá?

A kapcsolatfüggőség sem veszélytelen

Ridikül  Tegnap 18:00 Életmód 

Ha semmilyen káros szenvedélynek nem hódolunk, nem iszunk, nem dohányzunk, a szerencsejáték sem villanyoz fel minket, még akkor is lehetünk függők, méghozzá a társunktól, vagy csupán attól a helyzettől, hogy éppen kapcsolatban élünk.

„Hiányod a kötőanyag” – 10 éve hunyt el Kaszás Attila

Kaszás Attila-emléknapot tart a Nemzeti Színház, kiállítással, előadással, gyertyagyújtással és beszélgetéssel emlékeznek csütörtökön. A Bajor Gizi Színészmúzeumban vetítéssel egybekötött beszélgetést tartanak a művész pályatársaival.

A hosszú élet titka

Ridikül  Tegnap 16:00 Egészség 

Shigeaki Hinohara 106 éves kínai orvos elárulta a hosszú élet titkát. A még mindig aktív belgyógyász ugyanabban a kórházban dolgozik 1941 óta, medikákat tanít az egyetemen, és már több mint 150 kiadványt publikált. Köszöni szépen, jól van, egyelőre még nem gondol a nyugdíjazására.