Találatok: 158 hír

Nők, romantika, ízek, élmények: négy kihagyhatatlan film

Ridikül
-
  Ma 21:00 Film 

Egy-egy fárasztó nap után jólesik bekucorodni a fotelünkbe és megnézni egy jó filmet. Olyan gyöngyszemeket ajánlunk, amiben szebbnél szebb tájak, ételek és finom borok szerepelnek.

Sok napsütés várható az utolsó májusi hétvégén

A nappali maximumok 20-25 Celsius-fok körül alakulnak, de többször lesz erős a szél, s néhol hajnalra akár 6 fokig is hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Madártej újragondolva

Ridikül
-
  Ma 19:30 Recept 

Nemrég egy madártejalapú recepttel találkoztunk, s mivel a madártej sokunk kedvence, ez is biztosan nagy sikert arat majd. Nagymamáinktól azt tanulhattuk, hogy a jó sütemény alapja, hogy szeretettel készül, minőségi alapanyagokból. Nézzük!

Hogyan nevelj boldog, magabiztos gyermeket? Tanítsd meg mosolyogni!

Ridikül
-
  Ma 18:30 Egészség 

Ma már egyre több szakkönyv, újságcikk és még több online tartalom segíti a szülőket a gyereknevelésben. A sok információ között elveszve sokan keresik a választ a legfontosabb kérdésre: hogyan neveljünk boldog gyermeket? S bár ez valóban nem egyszerű feladat, ha megfogadunk egy egyszerű tanácsot, máris rengeteget tettünk azért,…

Izomfájdalom, amit a stressz okoz

Ridikül
-
  Ma 18:00 Életmód 

Egy stresszes helyzetben az első dolog, amivel találkozhatunk, az az izomfeszülés. Érezzük a vállainkban, hátunkban, lábunkban, de az egész testünkben is. A stressz bizonyos szintje felett, illetve állandósult stressz esetén a meditáció, a jóga vagy a futás már kevésbé vagy egyáltalán nem hatékony.

Top 6 eljegyzési fotó 2017-ből

Ridikül
-
  Ma 17:00 Életmód 

Az eljegyzés, a házasságra való ígéret a házasság előszobájának is tekinthető. Rendkívül szép időszak ez a két szerelmes életében, mert akik ezt az időszakot felkészülésre, egymás még komolyabb megismerésére szánják, még inkább elmélyülhetnek egymásban. Ezt gyakran fotósorozattal szokta megörökíteni az ifjú pár. Nézzünk néhány…

Tárt karokkal várja a családokat a jubileumi Nagy Sportágválasztó

Ridikül
-
  Ma 16:00 Életmód 

Május 26–27-én huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó a Merkapt Sportközpontban. Az eseményen olimpiai bajnokok, edzők, szakemberek instruálása mellett lehet kipróbálni díjmentesen 108 sportágat.

Apa-baba videók, melyektől elolvadunk

Ridikül
-
  Ma 15:00 Színes 

A cukiságok tárházát a mai napon édesebbnél édesebb babákkal és papákkal bővítjük. Mindig szívet melengető, ahogyan együtt játszanak, mókáznak, és jó látni, ahogyan meglágyulnak az apák arcvonásai. Érdekesség, hogy kutatások alapján nagy valószínűséggel az apák agya átalakul a gyerekük születése után. Új idegi kapcsolatok,…

2017 legszebb esküvői ruhái

Ridikül
-
  Ma 14:30 Divat 

Akinek idén nyáron lesz az esküvője, az már biztosan kiválasztotta magának a menyasszonyi ruháját, és tényleg nem szeretnénk senkit elbizonytalanítani, de ezt az összeállítást mindenkinek látni kell!

A használt gumiabroncs többé már nem szemét – galéria

Ridikül
-
  Ma 14:00 Életmód 

Rengeteg mindent kezdhetünk a használt, leselejtezett abroncsokkal, eszünkbe ne jusson kidobni őket! Nemcsak kültéren, de bent a lakásban is hasznosíthatjuk őket. Inspirálódjunk az alábbi képekből!

Jó hír a jelzáloggal és a diákhitel-tartozással rendelkező családoknak

A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek „középpontjába a kétgyermekes családokat állítják” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, a gyermekvállalást ösztönző…

Érik a ropogós cseresznye

Ridikül
-
  Ma 13:00 Recept 

Végre itt az eper után a második hírnöke a nyárnak: érik a cseresznye. Narancssárgától a bordó színűig kicsit és nagyot megtalálunk a piacon, ráadásul büntetlenül ehetjük, hiszen még egészséges is.

Házi eperszörp egy hosszú nap végén

Ridikül
-
  Ma 12:00 Recept 

„Anya, de mi is tudnánk csinálni szörpöt! Az nem nehéz” – szólt a négyéves, s hát mit mond ilyenkor egy jó anya? Persze. Nem nehéz.

Merjünk kilépni rossz beidegződéseink bűvköréből, és legyünk divatosak!

Ridikül
-
  Ma 11:00 Divat 

Sokakat gátolnak meg a divatos öltözködésben a régi rossz beidegződések, melyek azonban már nem feltétlenül állják meg a helyüket. Bátran felvehetünk világos színű, csíkos vagy akár fodros darabokat is, feltéve, ha tudjuk, miképp viseljük őket.

Jelöletlen, fogyaszthatatlan hústerméket foglalt le a NÉBIH

9 tétel, összesen 8870 kg hústerméket foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei egy Komárom-Esztergom megyei húsnagykereskedésben az elmúlt hetekben.