Találatok: 154 hír

1 intelligens mondat és vége a vitának

Ridikül
-
  Ma 11:00 Életmód 

Időről időre akár a munkahelyen, akár a magánéletünkben, de mindannyian belefutunk egy-egy konfliktusos helyzetbe, ami teljesen normális. Azonban, hogy hogyan kezeljük ezeket a szituációkat az már rajtunk is múlik. Következzen néhány mondat, amely a legtöbb esetben segíthet nekünk.

Sosem voltam még ennyire magányos, mint veled most

Ridikül
-
  Ma 11:00 Színes 

Lehet az ember úgy is egyedül, hogy közben vannak körülötte? Méghozzá éppen az a személy, akit a legjobban szeret ezen a világon...

A 2017-es Emmy-díj legszebb ruhái

Ridikül
-
  Ma 10:00 Divat  Emmy-díj

A 2017-es Emmy-díj a televíziózás legtehetségesebb csillagait díjazza. A díjátadó vörös szőnyegén a tévések a legszebb ruháikban jelentek meg. Az első Emmy-díjat 1949. január 25-én adták át. A televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni, rangját tekintve a harmadik legfontosabb filmes kitüntetésnek számít. Kiválasztottuk a…

Tangóval a Parkinson-kór ellen!

Ridikül
-
  Ma 09:05 Egészség 

Montpellier-ben a Parkinson-kórban szenvedők rendszeresen tangóznak, amivel rendkívül jól tudják fejleszteni a motoros képességeiket, így jelentős mértékben tudnak javítani az életminőségükön.

Életigazságok, amiket hajlamosak vagyunk elfelejteni

Ridikül
-
  Ma 09:00 Életmód 

Vannak olyan mondatok, bölcsességek, amiket fiatalkorunk óta hallunk, lépten-nyomot találkozunk velük – s talán éppen ezért hajlamosak vagyunk tudomást sem venni róluk, pedig olykor nem ártana végiggondolnunk, miről is szólnak.

Válás helyett változzunk még időben!

Ridikül
-
  Ma 08:00 Életmód 

Habár egy egészen friss adat szerint Magyarországon az utóbbi években tovább csökken a válások, s nő a házasságkötések száma, azért még mindig a szakadék szélén táncolunk: sajnos továbbra is rengeteg házaspár dönt úgy, ezentúl külön folytatják életüket.

A mindfulness tudománya – tanulható-e a tudatos jelenlét?

Ridikül
-
  Ma 07:00 Egészség 

Szinte mindig kergetünk valamit, egy jövőbeli tervet, egy vágyott célt, amit el akarunk érni, valamit, ami régen már megvolt, de most elvesztettük, és hiányzik az életünkből. De ha épp nem a jövő, akkor a múlt miatt aggodalmaskodunk. Egy dologról feledkezünk meg csupán: a jelenről.

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. szeptember 20.

Ridikül
-
  Ma 06:00 Életmód 

A Mérlegek változásra, a Szűz jegyűek egészségügyi problémákra számíthatnak ma. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Nyolc gyereke született eddig méhátültetésen átesett nőknek

Nyolc gyereke született eddig olyan nőknek, akik méhátültetésen estek át 2014-től napjainkig a svéd Göterborgi Egyetemen 1999 óta folyó kutatások keretében.

6 jel, hogy indigó felnőttek vagyunk

Ridikül
-
  Tegnap 21:00 Életmód 

Az ezotéria szerint bizonyos emberek különleges feladattal érkeztek a Földre, segíteniük kell embertársaikat a spirituális fejlődésben. Ilyenek többek között az indigószínű aurával rendelkező lelkek – ha az alábbi jelek igazak ránk, mi is ebbe a csoportba tartozunk.

Zöld tea a szépségápolásban – ennyi mindenre használhatjuk

Ridikül
-
  Tegnap 20:30 Divat 

A zöld tea jótékony hatásairól ódákat lehetne zengeni – serkenti az anyagcserét, segíti a fogyást, tele van antioxidánssal, rákmegelőző hatással is bír, és segíti a vércukorszint szabályozását. Tehát fogyasszuk rendszeresen, de mi most inkább arról ejtenénk szót, hogy mennyi mindenre használhatjuk a szépségápolásban.

Így viselkedik egy igazi férfi a párkapcsolatban

Ridikül
-
  Tegnap 20:00 Életmód 

Minden férfi másért szerethető, ám vannak olyan viselkedésbeli ismertetőjegyek, amelyek miatt valakit egyhangúlag kitüntetünk az IGAZI FÉRFI jelzővel.

Megnyílt a Magyar Írószövetség Arany János-kiállítása

Ridikül
-
  Tegnap 19:00 Színes  Kiállítás

Arany János üzenetei címmel a magyar irodalom egyik legnagyobb alakját kívánja megidézni születésének 200. évfordulója alkalmából a Magyar Írószövetség rendhagyó emlékkiállítása.

5 étel, ami segíti a fogyást

Ridikül
-
  Tegnap 18:00 Egészség 

A fogyásnak számtalan „titka” van, és rengeteg különféle tanácsot olvasni, hogy mit szabad és mit tilos csinálnunk a sikeres fogyókúra érdekében. Azt már többször bizonyították, hogy a koplalással szemben sokkal hatékonyabb a tudatos étkezés, és könnyebben megszabadulhatunk a pluszkilóktól, ha előkelő szerepet biztosítunk étrendünkben az…

Extrém magas sarkú cipők, amiktől elakad a szavunk

Ridikül
-
  Tegnap 17:00 Divat 

Néha a legegyszerűbb magas sarkút is kihívás viselni, hiszen lábainkat természetellenes helyzetbe kényszeríti, és néhány óra után alig várjuk, hogy lerúgjuk végre magunkról. Az alábbi cipőkülönlegességek nem feltétlenül azért extrémek, mert még az átlagnál is kényelmetlenebbek, hanem sokkal inkább a nem hétköznapi kinézetük teszi azzá őket.…