Találatok: 11 hír

Megbukott a családi vállalkozás

A Marcali Rendőrkapitányság 2017. szeptember 20-án indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves niklai, egy 43 éves hegykői, egy 22 éves agyagosszergényi és egy 20 éves hegykői lakos ellen.

Kábítószerrel kereskedett, előzetes letartóztatásban van

A rendőrség vádemelést javasol egy kétegyházi férfi ellen, akinek a békéscsabai bérelt lakásában kábítószert és az anyag adagolásához, fogyasztásához használt eszközöket találtak a nyomozók.

Három újabb gyanúsított a kézilabda-bunda ügyében

Újabb három személyt gyanúsítottak meg a fővárosi nyomozó ügyészek kézilabda-mérkőzések eredményeinek „megbundázása” kapcsán, így vesztegetés bűntette miatt folyó nyomozás gyanúsítottjainak száma már kilencre nőtt. A gyanúsítottak között játékvezetők, edzők, klubelnökök és egy kézilabda-szövetségi tisztségviselő is szerepel.

Az iskola előtt vert viperával és bokszerrel kiskorúakat egy „népes társaság”

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség négy férfival szemben, akik kiskorú lányt és fiút bántalmaztak tavaly novemberben, egy szegedi iskola előtt.

Drog hatása alatt garázdálkodott

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság garázdaság és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 35 éves helyi férfival szemben.

Letartóztatták a körmendi rendőrkapitány asszony fiát - évek óta kábítószer-terjesztéssel foglalkozott

Látványos akcióban - lezárták a szombathelyi Szűrcsapó utca érintett szakaszát és lefoglaltak egy Mercedest is - három fiatalt vittek el bilincsben a rendőrök, pénteken. A rajtaütést nem Vas megyei rendőrök hajtották végre. Az elfogott egyik fiatal, B. Bence, a körmendi rendőrkapitány fia, és vele együtt letartóztatták a barátnőjét is.

Eltűnt a 13 éves Ramadan Nóra Jázmin (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 13 éves Ramadan Nóra Jázmin megtalálásában.

Nyakon szúrta az élettársát - vádemelést javasol a rendőrség

A budapesti nyomozók vádemelést javasolnak annak az 51 éves férfinak az ügyében, aki tavaly októberben nyakon szúrta élettársát.

Tízmilliókat sikkasztott egy szombathelyi közös képviselő

Tíz év alatt 26,5 millió forintot sikkasztott el egy szombathelyi társasház képviselője - tájékoztatott a Vas Megyei Főügyészség.

Kést szorított a 83 éves asszony torkához

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 41 éves petőfiszállási lakos ellen.

Egy 66 éves nyugdíjas ágyában találták meg a 7 éves kislányt: 12 év fegyházra ítélték a pedofilt

Szexuális erőszak bűntettében és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértéseben is bűnösnek találta a bíróság kedden azt a 66 éves ceglédi férfit, akinek az ágyában találtak meg tavaly decemberben egy Cegléden eltűnt 7 éves kislányt. A Budapest Környéki Törvényszék - első fokon - 12 év fegyházbüntetésre ítélte a nyugdíjas…