Találatok: 38 hír

50 ezer forint miatt kellett meghalnia

A megalapozott gyanú szerint B. Lőrinc 34 éves budapesti férfi 2016. február elsején, 22 órakor egy baráti összejövetelen halálra szúrta egyik barátját, aki a helyszínen meghalt.

15 éves „csínytevők” raboltak ki egy férfit a Margit-szigeten - egy doboz kefir volt a zsákmány

Vádat emelt az ügyészség azzal a két fiatalkorúval szemben, akik egy futó férfit támadtak meg az értékeiért tavaly ősszel a Margit-szigeten.

Alvó nő kezébe tette a nemi szervét a hívatlan vendég

Ítéletet hirdettek hétfőn egy férfi ügyében, aki tavaly novemberben molesztált egy nőt, majd késsel fenyegetőzött, Nyékládházán. A férfit négy év szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Járásbíróság.

Huszonhárom betolakodót tartóztattak fel Csongrádban - mind férfi

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 23 illegális migráns, Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Kerékpárok után parfümmel próbálkozott a cigány tolvaj

Parfümöt próbált lopni Nyíregyházán egy drogériából a kerékpárlopásokkal is gyanúsítható nyírtéti férfi, amikor a rendőrök elfogták.

Rablás miatt keressük a 17 éves Orgován Csabát (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat rablás bűntett miatt K. Máté, Orgován Csaba és fiatalkorú társuk ellen. 

Általános iskolánál mutogatta a nemi szervét: szeméremsértés miatt keressük ezt a görényt (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat szeméremsértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Aranytömbök rézből: 25 milliárdos csalás és sikkasztás miatt javasolnak vádemelést a volt futballklub-tulajdonos ellen

A rendőrség vádemelési javaslattal fejezte be annak az ügynek a nyomozását, amelyben a gyanúsított több milliárd forintnyi hitelt vett fel gazdasági társaságoktól hamis aranyfedezet mellett. Bíró Péter korábban a professzionális labdarúgás területén is tevékenykedett: tulajdonosa és elnöke volt a Tatabánya, a Haladás és a Pápa…

Késsel rabolt egy debreceni élelmiszerboltban

A nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy élelmiszerboltot, Debrecenben.

Őrizetben a garázdák

Privát Kopó
-
  Tegnap 14:00 Baleset-bűnügy 

A rendőrök előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették azt a három fiatalembert, akik a keszthelyi strandon garázdálkodtak.

Idős asszonyt rabolt ki a 17 éves jómadár

A Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves tokodi lakos ellen.

A nyírmihálydi vasútállomáson raboltak a cigányok - a 16 éves bűnöző kést szegezett a sértett hasához

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves fiú és társa, S. Géza 21 éves nyírmihálydi lakosok ellen. A cigánybűnözőket őrizetbe vették.

Ezeket a cigányokat rablás miatt keresik a ferencvárosi rendőrök (fotók)

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a három cigányt, akik egy IX. kerületi aluljáróban raboltak.

Vádemelési javaslat a dohányboltot gáz-riasztó fegyverrel kirabló férfi ellen

Privát Kopó
-
  17.05.28 08:12 Baleset-bűnügy  Trafik

Két hónapon belül vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki gáz-riasztó fegyverrel rabolt ki egy budapesti dohányboltot.

Halált okozó testi sértés Mezőhegyesen: fia oltotta ki a 83 éves asszony életét

A rendőrség halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta az édesanyját, hogy az idős nő életét vesztette.