Találatok: 44 hír

4-es metró korrupció: Demszkyhez és az MSZP-hez vezethetnek a szálak

A 4-es metró beruházásához kapcsolódó korrupciót vizsgáló fővárosi munkacsoport vezetője szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy minden szál Demszky Gábor volt szabaddemokrata főpolgármesterhez, valamint egykori pártjához, az SZDSZ-hez és a szocialista párthoz vezet.

Prostitúcióra akartak kényszeríteni egy szolnoki nőt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Dávid, K. Tünde és R. Tibor ellen.

Vascsővel akartak rabolni

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a két fiatal férfit, akik vascsővel támadtak meg két embert egy kaposvári parkolóban.

Bíróság elé állítják a 12 és 13 éves rablókat

Vádat emelt az ügyészség két fiatal fiú ellen, akik tavaly tavasszal és nyáron több gyereket is kiraboltak Budapesten. A két vádlott a bűncselekmények elkövetésekor 12 és 13 éves, a legfiatalabb áldozat pedig alig 10 éves volt.

Megölte, felgyújtotta, majd kamrájában elásta egykori osztálytársát a többszörösen büntetett előéletű férfi

Agyonverte, felgyújtotta, majd elásta egy korábbi osztálytársát egy ladi lakóházban az a férfi, aki ellen a Somogy Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a napokban.

Összeverték az ügyeletes orvost, szabadlábon védekezhetnek

A sürgősségi osztály orvosát ütlegelték egy hatvani család tagjai a városi kórházban április 6-án, este. A doktor súlyos sérüléseket szenvedett, az eszméletét is elvesztette a bántalmazás következtében. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek…

Megkéselte alvó gyermekét az „anya”

Egy 41 éves szabadszállási anya 2016. november 30-án, a hajnali órákban egy késsel szándékosan megszúrta - a vele közös ágyban alvó - 11 éves fiát, ezt követően véget akart vetni a saját életének is. A fiú az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

8 éves unokáját molesztálta a „nagypapa”- 8 és fél év börtönbüntetésre ítélték

Saját nevelt unokáját zaklatta egy borsodi „férfi”: a nyolcéves kislányhoz néhány hónap alatt több mint egy tucatszor közeledett. A „férfit” tavaly 7 év fegyházra ítélték. A Debreceni Ítélőtábla azonban szigorúbb büntetést szabott ki, így 8 és fél évre kerülhet börtönbe.

Eltűnés miatt keressük a 16 éves Sárosi Vivient (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Sárosi Vivien eltűnése ügyében.

Iskola helyett drogozni ment a „jövő reménysége”, majd megkéselte a segítségére siető mentőápolót

Négy év, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságveszésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte - első fokon - a Fővárosi Törvényszék azt a vádlottat, aki még 2015 novemberében kábítószer hatása alatt megkéselt egy mentőápolót.

Kábítószerrel kereskedtek Maroslelén

Privát Kopó  Tegnap 18:07 Baleset-bűnügy  Drog

A makói rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit és egy 31 éves nőt, akik kábítószert értékesítettek Maroslelén, 2017 januárjában.

Vádat emeltek a fideszes Mengyi Roland ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselővel és hat társával szemben a Fővárosi Törvényszéken. Az Országgyűlés szeptember 12-én függesztette fel a kormánypárti politikus mentelmi jogát.

Hat órán belül elfogták a szombathelyi trafikrablót

Hat órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy trafikot tegnap, napközben, Szombathelyen.

Eltűnt egy 10 éves szegedi kisfiú: keressük Kakuszi Tamás Dánielt (fotó)

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a kiskorú Kakuszi Tamás Dániel eltűnése ügyében.

Már hűtlen kezelés miatt is nyomozgatnak az Országos Roma Önkormányzatnál

A BRFK hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást indított az Országos Roma Önkormányzatnál. A társadalmi szervezetnél már legalább fél tucat eljárás zajlik, egyelőre érdemi eredmény nélkül, egyik ügyben sincs gyanúsított. Nyomozgatnak…