Találatok: 12 hír

Földön, VÍZBEN, levegőben

Élménydús, fürdőzésekkel teli napon vannak túl a világbajnokság versenyzői. Megérkeztek, megkezdődött… mától vasárnapig tart a Devoti One hajóosztály világbajnoksága Balatonfüreden, a Magyar D-One Vitorlás Sportegyesület és a Balatonfüredi Yacht Club közös rendezésében.

Legendák és karbon hajók egy vitorlás versenyen

Az évtized talán legizgalmasabb versenye várható idén, a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjon, azon a hagyományos vitorlás regattán, amelyen együtt rajtolnak és küzdenek a legszebb, felújított klasszikus hajók és a 21. századi technológia igazi csodái: a víz felett szárnyaló, karbonból készült, a szél sebességénél is gyorsabb többtestű vitorlások.

Kezdődik a Dragon osztály bajnoksága – főpróba a jövő évi balatonfüredi EB-re

Porthole
-
  Tegnap 08:51 Vitorlás  Balatonfüred

Csütörtökön, vagyis ma kezdődik az egyik legaktívabb hazai vitorlás hajóosztály, a Dragon országos bajnoksága Balatonfüreden. Az eseménynek az idén 150 éves patinás vitorlás egyesület, a Balatonfüredi Yacht Club ad otthont.

Volvo Körkapcsolás május 18-25.

Porthole
-
  17.05.24 18:42 Vitorlás 

Az elmúlt hétvégén viharos erejű szél tombolt a Balatonon, így sok vitorlázó nem merészkedett a vízre, elmaradt a Mihálkovics kupa is. Balatonföldváron a skiffesek, a Fertő tavon az Optimistesek és Finnesek küzdöttek a széllel. Eközben az ország keleti felében, Lillafüreden, a Hámori tavon a kezdő OP-sok élvezték a napsütést és a gyenge szelet.

Óriási lehetőségek előtt a magyar vitorlássport

Porthole
-
  17.05.23 17:12 Vitorlás  14 hír a témában

A Lánchíd Rádió Magyar Tenger című műsorában beszélt magyar vitorlázásban rejlő lehetőségekről az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára, Szabó Tünde és a Magyar Vitorlás Szövetség újraválasztott elnöke, Dr. Kollár Lajos.

Bettelheim Vilmos Emlékverseny

Porthole
-
  17.05.23 16:54 Vitorlás 

Május 20. -21.-én került megrendezésre a Bettelheim Vilmos Emlékverseny a Soproni Építők Sk. szervezésében. Finn dingiben 5, Optimist hajóosztályban 13 versenyző állt rajthoz.

Szezonkezdés a Bahart-nál

Porthole
-
  17.05.22 15:39 Vitorlás  Somogy Siófok

A BAHART saját forrásból közel 1,5 milliárd forint beruházást valósít meg két év alatt a Balaton régióban. A május 18-ai közgyűléssel lezárt eredményes és kiemelkedő 2016-os év után a Társaság további fejlesztésekkel, beruházásokkal, a regionális kapcsolatok bővítésével és a szolgáltatáskínálat további szélesítésével kezdte meg a 171. hajózási…

BRONZÉREM A GARDA-TAVI EURÓPA KUPA VERSENYEN!

Porthole
-
  17.05.22 15:21 Vitorlás  Portugália

Bakóczy Róbert, Rozsnyay Domonkos, Takácsy Levente, Buza Bence és Takácsy Kristóf, vagyis az FGF Sailing Team csapat a portorozi idei első Melges 24 Európa Kupa fordulóhoz hasonlóan Rivából is újabb bronzéremmel térhet haza.

CHECK-list

Porthole
-
  17.05.21 10:42 Vitorlás 

Jócskán kitavaszodott, immáron másodszor. Hála az égnek, hurrá, vidáman elénekelhetjük, hogy „tavaszi szél vízeet áraszt, virágom viirágom” . Vagy azt, hogy „csavaros a - csavaros a disznó … stb.” Ez rendben is van, viszont hiába vagyunk túl az első szezonnyitó kirándulásainkon, ha eddig igazán nem tettük meg, „hát jobb későn, mint soha”…

Indul a Fröccsszezon, jön a SUP Bajnokság – Itt az első Magyar Tenger a porthole-on!

Porthole
-
  17.05.19 19:30 Vitorlás 

SUP Bajnokság, Vitorlás Sulik, Fröccsszezon nyitás – ezekről is szó esett ma a Magyar Tenger műsorban a Lánchíd rádión. Mint arról hírt adtunk a Lánchíd Rádió Magyar Tenger műsorának témáit ezentúl a Porthole hasábjain is megtalálod. Íme az mai adás:

LÁRIFÁRI - IDEI KEZDÉS MÁJUS 27-ÉN!

Porthole
-
  17.05.19 09:22 Vitorlás 

Május 27-én kezdetét veszi az idei LáriFári jótékonysági regatta sorozat. A Magyar Vitorlás Szövetség karitatív stratégiai partnere, a LáriFári Alapítvány immáron ötödik éve szervezi súlyosan beteg, sérült, hátrányos helyzetű gyermekek balatoni vitorlázással egybekötött élményprogramját.

Magyar Tenger a Porthole-on is – a Balatonra Hangolva!

Porthole
-
  17.05.19 09:15 Vitorlás 

Rádióműsor a Balatonról és a vitorlázásról? Naná, hogy nálunk a helye! A Lánchíd Rádió Magyar Tenger műsorának témáit ezentúl a Porthole hasábjain is megtalálod. Lesz itt vitorlázás bőven, de a bor és gasztro, meg az érdekes balatoni programok sem maradnak ki a sorból! Magyar Tenger a Porthole-on – a Balatonra Hangolva!