Találatok: 43 hír

Sorozat készül Stephen King fiának zseniális képregényéből

Port  Tegnap 17:40 Film 

Locke&Key a valaha készült egyik legjobb horrorképregény, ha nem szúrják el, para sorozat lesz belőle.

Hurrá, az öreg Luke Skywalkernek is Stohl András lett a magyar hangja

Port  Tegnap 15:50 Film 

Végre befutott Az utolsó Jedik szinkronos előzetese is. Stohl 1995-ben volt először Luke.

Harrison Ford egy szívtelen seggfej volt

Port  Tegnap 15:45 Kultúra 

Carrie Fisher életrajzi könyve, A hercegnő naplója egyszerre vicces és szomorú, megrázó vallomás a reménytelen szerelemről és az öregségről.

DiCaprio, De Niro és Scorsese az indiángyilkosságokról készítene filmet

Port  Tegnap 15:10 Film 

Az FBI első ügyeként is ismert Osage indiánok ellen elkövetett gyilkosságsorozatról forgatna a három mozilegenda: ez lenne az első film, amelyen közösen dolgoznak.

Ezek az írek tök olyanok, mint a vikingek!

Port  Tegnap 13:15 Film 

Kijött egy új középkori kalandfilm, a Pilgrimage előzetese, olyan sztárokkal, mint Jon Bernthal, Tom Holland és Richard Armitage, és van benne minden, amit csak karddal, íjjal és fejszével csinálni lehet.

Margot Robbie irgalmatlanul pofon vágta Leonardo DiCapriót

Port  Tegnap 11:55 Film  Leonardo Dicaprio

Mindez A Wall Street farkasa című film meghallgatásán történt: a színésznő valami emlékezeteset akart produkálni, hogy mindenki felkapja a fejét.

Mit csinál mostanában a 80 éves Jack Nicholson?

Port  Tegnap 07:00 Film 

Semmit. Ellentétben Anthony Hopkinsszal és Morgan Fremannel, akik ugyanennyi idősek, mégis minden évben leforgatnak 2-3 filmet. Mit láthatunk tőlük a héten?

Hurrá, újra menő rajzfilm megy a Cartoon Networkön!

Port  17.04.23 10:40 Film 

5-35 év közöttiekkel teszteltük a Bűvös varázskardokat, mindenki odavolt a vicces és őrült (száj)hősökért.

„Világsztárok flangálnak a pesti utcákon, itt forgat fél Hollywood”

Port  17.04.23 10:40 Film 

Török Ferenc filmrendező szerint a Filmalap felismerte, hogy tízszer-százszor annyi nézőt elérnek külföldön, mint Magyarországon, így most szárnyalhat a magyar film, amihez kellett a Saul fia sikere is. Beszélgettünk vele továbbá 1945 című friss filmjéről, a bűnösökről és arról, hogy '45 ismerete nélkül nem lehet megérteni a második világháború…

Tényleg csapnivaló minden francia vígjáték? - Alibi.com

Port  17.04.23 10:40 Film 

Adott egy olcsó David Guetta hasonmás, aki abból él, hogy hazudik, meg a csaja, aki az előző pasiját azért rúgta ki, mert csalt a Monopoly-n, ennyire nem bírja a hazugságot. Ebből lesz a nagy kavar és a sok gyenge poén.

Ezeket a sorozatokat tuti, hogy nézted 20 éve is

Port  17.04.22 14:20 Film 

Szívtipró gimi, Vészhelyzet és a többiek. Felüdülés volt, amikor nagyjából húsz éve beszivárogtak Magyarországra, és ha valakinek nosztalgiázni támad kedve, még mindig elcsípheti a tévében őket.

A legkisebb mexikói – Gael Garcia Bernal

Port  17.04.22 11:25 Film 

Emlékszem, amikor Karlovy Vary Filmfesztivál díszvendége volt az apró mexikói színész, nagy tiszteletben álló magyar filmesztéta hölgyek is sikítozva rohantak az elsötétített autó után, amiben ült. Bezony!

Truman show - amikor agyunkra megy a valóság

Port  17.04.22 11:25 Film 

A 90-es évek egyik legemlékezetesebb filmjéről még egy mentális zavart is elneveztek, miután egyre több ember képzelte azt, hogy egy valóságshow főszereplőjeként éli életét.

Rendezz filmet, színész!

Port  17.04.21 15:05 Film 

Ewan McGregor nagy fába vágta a fejszéjét, amikor az Amerikai pasztorál megrendezésére adta a fejét, de nem csak őt kapta el a direktori láz. Régi szokás Hollywoodban színésznek filmet rendezi, és akkor még nem is említettük Kern Andrást vagy Rudolf Pétert...

A Netflix orosz partnert keres, hogy továbbra is létezhessen Oroszországban

Port  17.04.21 13:05 Film 

Oroszországban június 1-jén lép életbe egy törvény, mely kimondja, hogy a videószolgáltatásokat nyújtó cégekben legfeljebb 20 százalék külföldi tulajdon lehet. Ezért kerül bajba hamarosan a Netflix az országban.