Találatok: 402 hír

Ezek a letisztult konyhák briliánsan játszanak a fekete-fehér kontraszttal

Player  Ma 19:33 Otthon 

Sokan a megnyugtató, harmóniát sugárzó pasztellszíneket kedvelik a lakásukban, pedig a fekete és a fehér kombinációja is ugyanannyira jó energiákat sugároz, megdobva egy csipet merész modernizmussal. Nézd meg ezeken a minimalista konyhákon keresztül, mennyire igaz is az állítás!

Szenzációs reklámot készített egy fickó, hogy eladja vele a régi Suzukiját

Player  Ma 19:12 Autó-motor 

Láttunk már néhány ütős reklámfilmet, számos luxusautót hirdető videót prezentáltunk már nektek, ám ennél jobbat talán még soha. Pedig a verda nem is felső kategóriás.

Walest sem láttuk még ennyire lélegzetelállítónak, mint ezeken a fotókon

Player  Ma 18:51 Utazás 

Paul Templing fotós invitál varázslatos utazásra a csodás Walesbe, az Egyesült Királyság talán legjobban margószélen elhanyagolt vidékére. Pedig micsoda kár, hogy mindenki a zsúfolt Londonba vagy a hatkor-talajrészeg-vagyok-mert-ír-vagyok-ember Dublinba vágyik, mikor egy kőhajításnyira mindettől ott a káprázatos Wales.

Egy dögös olasz modell szerint C. Ronaldo ki szokta tömni az alsógatyáját

Player  Ma 18:15 Színes 

Elisa De Panicis Agnelli modellként és valóságshow-sztárként híresült el, ám a mi célkeresztünkbe csak most került, miután elég ciki helyzetbe hozta a Real Madrid sztárjátékosát.

Minden idők legjobb mozis sztriptízei egy videóban

Player  Ma 18:15 Szex 

Ebben a remek összeállításban minden benne van, amire egy moziba járó gerjedni tud, már amennyiben sztriptízelő színésznőket szeretne látni a vásznon.

Ha még nem hallottál a kvantum lebegtetésről, akkor most végérvényesen le fog esni az állad

Player  Ma 17:39 Színes 

Egy mágneses pálya, egy szupravezető, egy felrobbant agy - jelen esetben a tiéd.

Ha szereted a technológiát, és nem zavar, hogy kiröhögnek, akkor itt a tökéletes eszköz a számodra

Player  Ma 17:33 Infotech 

Ha képes voltál a Google Glass-t is büszkén hordani, és szemrebbenés nélkül sétálsz be egy Epson Moverióval a fejeden a Westendbe, akkor itt az újabb kihívás: a 2VR virtuálisvalóság-szemüveg.

A két legszexibb teniszezőnő viszonya korántsem alakul rózsásan

Player  Ma 17:18 Sport 

Genie Bouchard, a 23 éves kanadai játékos egy interjúban kifejtette kendőzetlen véleményét, miszerint a csaló Marija Sarapovát egy életre el kellene tiltani a tenisztől. Őszinte és kemény szavak.

Gondoltad volna, hogy néha az állatok is suttognak?

Player  Ma 17:06 Színes 

A dániai Aarhusi Egyetemen dolgozó Simone Videsen és kollégái nyolc bálnabébit, illetve két anyaállatot követtek nyomon, hogy többet megtudjanak a hosszúszárnyú bálnák életének első néhány hónapjáról.

10 kilométer van az órájában ennek a 24 éves Porsche 911-nek

Player  Ma 16:18 Autó-motor 

Lepukkant garázstalálatnak néz ki, pedig sosem használták ezt a Porsche 911 Carrera RSR-t, még a gyárban felkent rozsdagátló réteg is rajta van. Tehát gyakorlatilag új ez a közúti versenyautó, ami legyorsulja a Ferrari F40-et is.

Szuperhősök szuper női

Player  Ma 16:06 Kultúra 

A természetfeletti képességek vonzzák a tökéletes testű csajokat? A következő  tíz delikvens erősen bukik arra, ha valaki egyáltalán nem átlagos.

Az ausztrálok az új oroszok, legalábbis ami a közlekedést illeti

Player  Ma 16:03 Színes 

Ausztráliában is eszement dolgok történnek az utakon, annyira, hogy egészen felveszik a versenyt az oroszokkal. A trónfosztás még ugyan messze van, de jó úton haladnak a szigetlakók.

Megőrülünk, de talán te meg tudod mondani, hogy ez a fej melyik ló testéhez tartozik

Player  Ma 15:15 Színes 

Nem tudjuk, hogy ez valamiféle személyiségteszt akar-e lenni, vagy csak szimplán valami, ami rámutat arra, hogy az optikai illúzió még minket is képes átverni.

Biztosan kitalálod, miért büntetik meg a McLarent az Orosz Nagydíjon

Player  Ma 14:51 Forma1 

A McLarennek három futam és egy szabadedzés után elfogyott az összes, egy idényen belül büntetlenül felhasználható motorja. Ez mondjuk várható volt.