Találatok: 384 hír

A legrosszabb dolgok egyike, amivel szembetalálkozhatsz az úton

Player  Ma 20:38 Színes 

Traffipaxozó rendőr? Bamba vezető? Dugó? Mindnél van sokkal rosszabb.

Lesz mit nézned a hétvégén az Automobil és Tuning Show-n

Megnyitott az Automobil és Tuning Show a Hungexpo területén, ahol a főszerepet az egyedi épített verdák kapják, de olyan sokszínű a kiállítás, hogy a ritka veteránoktól a legújabb sportkocsikig mindent megtalálsz, ami kerekeken gurul.

A hátulról behatolást még nem magyarázták el jobban

Player  Ma 20:00 Szex 

Ne legyünk prűdek, mindannyiunkban megfordult már a gondolat, hogy milyen lehet a szex azzal a bizonyos másik nyílással. Viszont elég kényes téma, kínos megkérdezni a legalapvetőbb kérdéseket is ezzel kapcsolatban. De erre innentől semmi szükség, mivel ez a videó minden aggodalmadra választ ad – méghozzá nem unalmas orvosi…

Forradalmi megoldás születhet a repülőbalesetek túlélésére

Player  Ma 19:20 Színes 

Az internetünkön jött szembe ez az oroszul feliratozott videó, ami zseniális javaslatot tesz a repülők belsejének redefiniálására, hogy egy vészhelyzeti eseménykor mindenki túlélhesse a zuhanást. Habár kérdéses, hogy megvalósítható-e – de amennyiben igen, valami nagy forradalom követezhet repülőügyben.

Új előzetessel támad A galaxis őrzői 2.

Player  Ma 19:12 Film 

Nem hosszú, de ütős kis trailert kapott a Guardians of the Galaxy Vol. 2, ami csak az akcióra fókuszál, és közben dübörög David Bowie. Ez a film egyszerűen nem lehet rossz.

Mire gondolhatott az edző, aki eljátszotta, hogy a játékvezető lefejelte?

Player  Ma 19:03 Sport 

Nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a terve nem jött össze.

Egész nap el tudnánk nézni ezt a varázslatosan kiforgatható kerekasztalt

Player  Ma 19:00 Színes 

Van valami totálisan hipnotikus abban, ahogy ez az asztal kicsiből átalakul naggyá. Habár drágább, mint egy normál gépkocsi, de ha megnézed, mit tud, te is sóvárogni fogsz utána.

Épp most szexeltem-frizurája van ennek a forró szőkének

Player  Ma 19:00 Szex 

A Valentin napot mi mással koronáznánk meg, mint egy alaposan levetkőzött szépséggel.

Drasztikus változáson mentek keresztül a 2000-es évek emósai

Player  Ma 18:45 Színes 

My Chemical Romance-es emósok megvannak még? Akiknek az egyik szeme sír, a másik meg haj? Na velük történt valami hatalmas változás az elmúlt tizenöt évben: felnőttek. Így.

Elég rendesen meghúzták a tévében az Élet színésznőjét

Player  Ma 18:36 Szex 

A Life főhősnője, Rebecca Ferguson már megtett ezt-azt azért, hogy ne gondoljunk rá jókislányként. Nemrég A fehér királyné című minisorozatban dobott le magáról mindent. És ez így jól is volt, mutatjuk, miért.

Hivatalos videón az olcsó Tesla

Player  Ma 18:34 Tudomány 

A Model 3-asra már több százezer megrendelés érkezett – lassan ideje, hogy minél többet lássunk belőle.

Ez a hét legsúlyosabb hiba, amiért a HR-es a szemétbe dobja az önéletrajzodat

Player  Ma 18:30 Életmód 

Egy felmérés szerint az átlagos munkaadó pontosan 8.8 másodpercet fog eltölteni a cévéddel. Mivel gyorsan szeretne szelektálni, ezért azonnal a kukába dobja azokat az önéletrajzokat, amik több kritériumnak nem felelnek meg. Ezért ha nem szeretnéd, hogy a tiéd is a szemetest gazdagítsa, akkor kerüld el ezt a hét fő bűnt az önéletrajzíráskor!

Végre kiderült, hogy milyen külső tulajdonságokra buknak valójában a nők

Player  Ma 17:58 Életmód 

Mindannyiunknak megvan az elképzelése arról, hogy milyen testről álmodozhatnak a gyengébbik nem tagjai, és - a magunknak való megfelelési igény mellett - ennek tükrében öltözködünk, vágatjuk a hajunkat és járunk a konditerembe. De simán lehet, hogy az elképzeléseink teljesen helytelenek.

Az amerikai légierő tökéletes paródiát készített a gyerekeivel beégő BBC-s szakértőről

Player  Ma 17:29 Színes 

A C-17 Globemaster szállítógép legénysége tökéletes ütemben pattant fel a flowra, amit Robert Kelly BBC-s szereplése váltott ki, és gyorsan összedobtak egy paródiát a Dél-Korea-szakértő csúfos bakijából.

Ezeket a Trónok harca által inspirált borokat szívesen elkortyolgatnánk az új évad érkezéséig

Player  Ma 17:02 Recept 

Ha jobban belegondolunk, elég ritkán látni olyan Trónok harca jelenetet, amelyben ne szürcsölgetne legalább az egyik szereplő valami jóféle nedűt. Éppen ezért hülyeség lett volna nem legyártani néhány palack sorozat által inspirált borikát.