Találatok: 5 hír

Toszkán életérzés az új OTTHON magazinnal

Otthon
-
  17.05.26 08:18 Otthon 

Júniusban az OTTHON magazinnal a nyárra hangolunk. Utazásra hívunk a toszkán vidékre, ott pedig egy olyan házba, ahol mesterien keverték a tradíciót a design elemekkel. Hazai otthonainkkal a stílusok között kalandozunk: a retró romantikától a laza eklektikáig mutatunk szép lakásokat.

Itt a napelemes pénztárca!

Otthon
-
  17.05.24 12:31 Otthon 

Szinte bárkit is kérdezünk meg, mi az az öt dolog, ami nélkül biztosan nem hagyja el a lakást, a telefon és a péntárca biztosan köztük lesz. Olyan jó páros ez, mint a hamburger és a sült krumpli! Így tehát igenis van értelme közelebb hozni őket egymáshoz. 

Idén Szegeden zeng a Notre Dame

Otthon
-
  17.05.24 08:08 Otthon 

A világsikerű musical, A Notre Dame-i toronyőr végre Magyarországra érkezik, az alkotócsapat pedig már teljes gőzzel próbálja a produkciót. Vágyakról, hősiességről és legfőképpen egymás elfogadásáról szól a gyönyörű történet. A csúf, ám csupaszív Quasimodot Veréb Tamás alakítja, az előadás rendezője KERO.  

Lakás üveg hálófülkével

Otthon
-
  17.05.23 13:10 Otthon  Ukrajna Kijev

Ez a 45 négyzetméteres kompakt kis lakás Kijev központjában található, belsőépítésze pedig az a MARTIN architects volt, akik általában kiadásra dizájnolnak lakásokat. 

Aranyló, modern világítás

Otthon
-
  17.05.23 12:30 Otthon 

A természetes biolumineszcencia ihlette Gabriel Scott új kollekciót, a Myriad és a Briolette lámpákat, amelyek igazán kifinomult, luxus érzetet nyújtanak az ebédlőben, nappaliban egyaránt.