Találatok: 134 hír

Sportikonok a múltból: Bakosi Béla

Nyíregyháza
-
  Ma 11:45 Megyei 

Olimpiai 7. helyezett, kétszeres Európa-bajnok, ezüstérmes és négyszeres Európa-bajnoki harmadik helyezett hármasugró.

Fergeteges hangulatú táncház és koncertek

Nyíregyháza
-
  Ma 10:45 Megyei 

A Nyírség Táncegyüttes – együttmûködve a múzeumfaluval, a Váci Mihály Kulturális Központtal és a városi önkormányzattal – korábban már hét alkalommal szervezett nagyszabású folklórfesztivált, melyre a világ számos országából érkeztek táncegyüttesek és zenekarok. Most néhány év kihagyás után, az önkormányzat támogatásával, újra…

A régi nyárról meséltek a Szabadtérin

Nyíregyháza
-
  Ma 09:45 Megyei 

Lajtai Lajos és Békeffi István népszerű operettjével látogatott Nyíregyházára a Budapesti Operettszínház társulata. Az Oszvald Marika és Faragó András főszereplésével színpadra állított előadást vastapssal jutalmazta a publikum.

A szépség diadalmas szobra

Nyíregyháza
-
  Tegnap 18:45 Megyei 

A Benczúr tér fáinak és a festőfejedelem szobrának árnyékában búvik meg városunk Vénusza, Kisfaludi Strobl Zsigmond kiváló alkotása. A szobor eredetijét még 1918-ban gipszbe mintázta meg a művész, majd később hódító útjára indult és bronz alakot is kapott. (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2017. július 21-ei számában)

Páratlan elképzelés!

Nyíregyháza
-
  Tegnap 18:15 Megyei 

Művészi alkotásokkal segítenének a fogyatékkal élő fiataloknak. (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2017. július 21-ei számában)

Lehet, hogy rosszkor issza a kávét?

Nyíregyháza
-
  Tegnap 16:45 Életmód 

„Vannak konfliktusok, amelyeket már a kávé illatára is megoldódnak” – tartja a mondás. A kávézás nagyhatalma – sokak szerint kiérdemelte Magyarország azt, hogy így emlegessék. Ezért is tartották a World of Coffee rendezvényét Kelet-Európában először hazánkban.

Havi 5-10 ezer forintot költenek a szülők különórákra

Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 ezer forint körüli összeget költ gyerekenként - derül ki a Játéksziget bolthálózat tulajdonosa, a Formatex MTI-hez eljuttatott kutatásából.

Hűsítő csábítások a hupikék törpikéktől a pisztáciáig

Nyíregyháza
-
  Tegnap 15:45 Megyei 

A tikkasztó hőség kellős közepette mi sem eshet jobban, mint a lombos fák árnyéka alatt elnyalni három gombóc fagyit. Választék pedig van bőven, hiszen ezek kínálata mára már jócskán túlmutat a csoki, vanília, puncs és citrom négyszögön. Lehet már kapni „hétköznapi csalódás”, „hupikék törpikék”, rózsa, Panna és még „Facebook” nevű fagyikat…

Benedek Miklós a Szabadtérin és a VIDOR-on

Nyíregyháza
-
  Tegnap 15:15 Megyei 

Lázár Kati, Lukáts Andor, Szabó Éva és Benedek Miklós lesznek Szabó Kimmel Tamás nagyszülei A folyón túl Itália című komédiában, amelyet július 29-én, szombaton mutatnak be a Szabadtéri Színpadon este fél 9-től.

Hét évvel növelheti a várható élettartamot az egészséges életmód

Egy amerikai adatokon alapuló kutatás szerint az egészségesen élők ötvenéves korukban statisztikailag hét évvel hosszabb életre számíthatnak, mint a lakosság átlaga.

Baleset történt a Belső körútnál

Nyíregyháza
-
  Tegnap 13:15 Megyei 

Baleset történt a 4-es számú főútvonal László utcai szakaszán a Belső körútnál.

Kibővítik Nyíregyházán a görögkatolikus iskolát

Nyíregyháza
-
  Tegnap 12:45 Megyei 

Beépítik a tetőteret és felújítják a tornatermet a Szent Miklós Általános Iskola épületében. A munka a tanév kezdetére várhatóan befejeződik.

Könnyű nyári finomságok

Nyíregyháza
-
  Tegnap 12:15 Megyei 

Lukács Péter, a Korona Hotel séfjének ajánlásával. (Megjelent a Nyíregyházi Napló 2017. július 21-ei számában)

Fürdőzők a magasból

Nyíregyháza
-
  Tegnap 11:45 Megyei 

Hétről hétre egyre többen keresik fel a Sóstón található fürdők egyikét.

Megújul a szabadidő komplexum a Sóstói-erdőben

A NYÍRERDŐ Zrt. saját forrásból megújítja a nyíregyházi Sóstói-erdőben a népszerű szabadidő komplexumot, amely kedvelt kikapcsolódási helye a városlakóknak. A munka 2017. július 24-én, hétfőn kezdődik, és várhatóan szeptember hónapban fejeződik be.