Találatok: 500 hír

21 napig biciklizett az apa, hogy újra hallhassa halott lánya szívét

NLCafé
-
  Ma 12:15 Egészség 

A fiatal lány szívét egy olyan férfi kapta meg, aki átültetés nélkül 10 napon belül meghalt volna.

Ami eddig pizsama volt, az most utcai ruha

NLCafé
-
  Ma 12:09 Divat 

Szinte semmi nem különbözteti meg a pizsamáktól és köntösöktől ezeket a ruhákat, csak épp kimonónak, ingnek és nadrágnak hívjuk őket. És már a sztárok is megőrülnek értük.

Pert vesztett az állam, 765 milliót fizethet Budaörsnek

NLCafé
-
  Ma 12:08 Belföld  Budaörs

Budaörs az iskolák államosítása után fizetendő szolidaritási hozzájárulás miatt perelte be az államot. Az elsőfokú döntés szerint pénzt kap vissza a település.

A nyár leghipszterebb finomsága a dinnyefagyival töltött dinnye

NLCafé
-
  Ma 12:05 Recept 

Mi jobbat kívánhatna az ember a legtikkasztóbb nyári napokon, mint egy jó szelet jéghideg görögdinnyét? Lehet fokozni a dolgot, mutatjuk, hogyan.

Bezáratta a Nébih az egyik Nagyi palacsintázóját

Felfüggesztette egy budai palacsintázó működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hatóság emberei komoly higiéniai hiányosságokat, rozsdás berendezéseket, fedetlenül tárolt töltelékeket és 30 kiló jelöletlen, nyomon követhetetlen készételt találtak a helyszínen.

Ezek a csillagjegyek különösen ragaszkodnak egymáshoz

NLCafé
-
  Ma 11:55 Ezotéria-horoszkóp 

Öt olyan párosítást mutatnak a horoszkópok, amelyek csillagjegyei nagyon erősen ragaszkodnak egymáshoz. Mely csillagjegyek ezek, és mely párkapcsolatok lehetnek erősebbek bármely másiknál? Íme a részletek.

Gyönyörű nő lett Kárász Robi lányából

NLCafé
-
  Ma 11:50 Bulvár 

Érdekes képet osztott meg régen látott nagylányáról Kárász Róbert. Jó látni, hogy Annából milyen szép, mosolygós nő lett. Látszik, hogy az édesapja is büszke rá!

Magyar fotósé a nap képe a NASA-nál

NLCafé
-
  Ma 11:27 Tudomány 

Soponyai György csodaszép képén mindjárt két érdekes égi jelenség is megfigyelhető.

Vasárnaptól közlekedési káosz várható Óbudán

NLCafé
-
  Ma 11:27 Belföld 

Június 25-től július 3-ig forgalomkorlátozások lesznek a Szépvölgyi úton. Az autósok kerülőutakra kényszerülnek, de változik a 29-es busz menetrendje is.

Halálra gázolt egy embert az 1-es villamos

Lebénult az 1-es villamos közlekedése egy szakaszon, mert az egyik szerelvény halálra gázolt egy gyalogost. A férfi még a helyszínen életét vesztette. A villamos helyett pótlóbuszok közlekednek.

Több mint száz amatőr művészt húztak csőbe egy nem létező kiállítással

NLCafé
-
  Ma 11:00 Belföld  Kiállítás

Sok pénzt fizettek azért többségében amatőr művészek, hogy kiállíthassák munkáikat egy a budapesti Lurdy Házba tervezett tárlaton. Csakhogy a kiállítás szépen elmaradt, a pénzüket pedig még nem kapták vissza.

50 év után kiszabadították a láncon tartott elefántot

NLCafé
-
  Ma 10:55 Állatvilág 

A hatalmas állatot egy nemesi család tartotta, és szent kabalaként kiállítva engedték, hogy a helyiek tiszteljék. A Gajraj névre keresztelt elefánt most végre szabad lehet.

A 46 éves Gaál Noémi fürdőruhában feszít a címlapon

NLCafé
-
  Ma 10:50 Bulvár  Gaál Noémi

Elképesztően jó formában van Gaál Noémi, és ezt most egy magazin címlapján is láthatod. A 46 éves időjósról a BEST legfrissebb számához exkluzív bikinis képeket is készültek.

Egyedülálló magánklinika nyílt Budapesten

NLCafé
-
  Ma 10:49 Egészség  Vác

Példás összefogás keretében nyílt meg a Váci Greens Egészségközpont: modern képalkotó diagnosztika és szakrendelések egy helyen.

Idén is lesz teljes napfogyatkozás

NLCafé
-
  Ma 10:49 Külföld 

Elég messzire kell majd utaznia annak, aki látni szeretné, viszont jó nagy területen élvezhető lesz majd a különleges látvány.