Találatok: 500 hír

Bozotvágó késsel rontott utastársaira egy férfi Újpesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a budapesti férfi ellen

“Gyűlöltelek, elloptad az álmaimat” – egy nő nyílt levele a meddőségéhez

NLCafé  Ma 10:43 Életmód 

Desiree Fortin írt megindító és őszinte levelet a saját meddőségéhez, hogy mennyire haragudott rá, amiért összetörte a szívét. Meg szerette volna osztani mindenkivel, milyen úton jutott el odáig, hogy végül hármasikrei születése után megbocsássa mindazt a szenvedést, amit a meddőség okozott neki.

Mit egyél, hogy ne csússzon fel a menstruáció alatt 1-2 kiló?

NLCafé  Ma 10:07 Életmód 

Nehéz ilyenkor ellenállni annak, hogy édességet együnk, az viszont nem lehetetlen, hogy tudatosan döntsünk arról, milyen formában tesszük meg.

Újszülöttet vásárolt magának, évekre börtönbe mehet

A 35 éves nő a gyanú szerint először terhesnek hazudta magát, majd az olasz törvényeket megsértve vett magának egy babát.

Ez a rövid teszt elárulja, hogy mi bujkál a tudatalattidban

Tarts pár perc szünetet, és végezd el a tesztet, ami rávilágít, mit is rejt a tudatalattid!

Holttestet találtak Tatabánya belvárosában

A testet vasárnap reggel Tatabánya belvárosában, a főtér és a vasútállomás között találták, a nyílt utcán. A rendőrség keresi a tettest.

Gergely Róbert mérges Pumped Gabóra

NLCafé  Ma 08:37 Bulvár 

Gergely Róbert legfrissebb interjújában őszintén beszélt arról, nem tetszik neki, ahogy néhány művésztársa a nőkhöz viszonyul. Pumped Gabóra például kifejezetten mérges.

Két pogácsa, amit most azonnal ki kell próbálnod

NLCafé  Ma 08:30 Recept 

A nagymama pogácsája verhetetlen, de most hoztunk két olyan receptet, amivel mi is hasonlóan finom pogácsát készíthetünk.

25 év után először húzott bikinit, meg is örökítette

NLCafé  Ma 07:47 Életmód 

A 38 éves Sarah egész mostanáig rettegett környezete reakciójától. Most azonban vett egy nagy levegőt, és hatalmas lépést tett a komfortzónáján kívülre.

Csodaszép menyasszony volt Fresh Wiki

NLCafé  Ma 07:07 Bulvár 

A Fresh együttes egyik feléről, Gyulai Vikiről március végén derült ki, hogy első gyermekét várja. Tegnap össze is házasodott szerelmével.

Útlezárások és forgalomkorlátozás május 1-jén Budapesten

NLCafé  Ma 07:01 Belföld 

Május 1., a munka ünnepe, jellemzően tömegrendezvényekkel és nagyobb megmozdulásokkal telik, így idén május 1-én sem fogjuk megúszni útlezárások és forgalomkorlátozások nélkül Budapesten.

26 filléres tipp nagytakarításhoz, amiket bármikor bevethetsz!

NLCafé  Ma 07:00 Otthon 

Összeállításunkban olyan tisztítószereket gyűjtöttünk össze, melyek sokkal olcsóbbak, mint a boltokban kapható mérgező hatású vegyszerek, és még a környezetet is kímélik.

Ez történik ma, Lars von Trier születésnapján

NLCafé  Ma 06:50 Színes 

Budapesten vasárnap reggel 05:32-kor kel fel a Nap, és 19:50-kor nyugszik. Lars von Trier szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

Szandi kisfiából igazi sukár csávó lett

NLCafé  Ma 06:44 Bulvár  Szandi

Szandi legkisebb fia évek óta hivatásszerűen táncol. Legújabb szerepében szinte felismerhetetlen.

Majálisozz Budapesten! Programajánló 2017 május 1-jére

NLCafé  Ma 06:06 Kultúra 

Május 1. idén hétfőre esik, így lehetőség van összehozni egy szuperül eltöltött hosszú hétvégét. Ha mégis úgy döntenénk, hogy a városban maradunk, vagy éppen egy budapesti kirándulást tervezünk erre a munkamentes napra, vessük bele magunkat a főváros több pontján megrendezett majálisok egyikébe.