Találatok: 105 hír

Szankciók Szíria ellen, vajon ez segít?

Noizz
-
  Ma 12:15 Bulvár  Szíria

A döntés értelmében 2018. június 1-jéig hatályban marad a Szíriával szembeni olajembargó, valamint bizonyos befektetésfajták tilalma. A szankciók exportkorlátozásokat is magukban foglalnak.

Legmenőbb celebhirdetések Vol.2

Noizz
-
  Ma 12:03 Színes 

Imádtam gyerekkoromban a plakátokat, és ahogy megjelentek az egyre szélesebb palettát lefedő színes magazinok, ámulva néztem a menő reklámokat bennük. Ezt csak tetézi, amikor imádott színészünk vagy énekesünk fémjelzi a terméket.

Egyszerűen zseniális: Ez az állatmenhelyek jövője

Noizz
-
  Ma 12:00 Színes 

Habár Magyarországon egyelőre nem történtek lépések az ügyben, ez az ötlet forradalmasíthatja az állatmenhelyek jövőjét.

Észak-Korea Rakétát indított - ez volt az utolsó csepp a pohárban?

Noizz
-
  Ma 11:36 Bulvár 

Ma reggel 5:39-kor újabb rakétakísérletet hajtott végre az északi rezsim, idén már kilencedik alkalommal

Te kíváncsi vagy, mit érez egy baleset áldozata az ütközés előtt? Mutatjuk

Noizz
-
  Ma 11:06 Infotech 

Gyalogosként ismerős az a mondás, hogy nincs is piros, csak veszélyes zöld? Ha igen, jó úton jársz, hogy te is egy baleset áldozatává válj, pedig hidd el, azt nem akarod kipróbálni, milyen érzés, ha elüt egy autó. Ezeknek az embereknek volt lehetőségük megtapasztalni és senkinek nem ajánlják.

Putyin nagyobb fenyegetés, mint az Iszlám Állam

Az ausztráliai látogatáson tartózkodó politikus a helyi közszolgálati ABC tévécsatornának nyilatkozva kifejtette: míg az Iszlám Állam borzasztó tetteket követ el, addig Oroszország megpróbálta megváltoztatni a 2016-os amerikai elnökválasztás eredményét.

Samsung Galaxy S8 teszt

Noizz
-
  Ma 10:33 Mobiltech 

Kipróbáltuk a világ leginnovatívabb készülékét, a Samsung Galaxy S8-at. Vajon tényleg akkora újítás vagy ismét csak kaptunk egy csomó olyan extrát, amit valójában a felhasználók jelentős része nem is használ?

Ezeket a könyveket ajánlja neked Emma Watson

Noizz
-
  Ma 10:06 Életmód 

Emma Watson híres szerepéhez (Hermione Granger) hasonlóan, maga is könyvmoly, amelyet nem is rejt véka alá. A mostanság ENSZ nagykövetként és a feminizmus fiatal hirdetőjeként tevékenykedő brit színésznő ismertségét igyekszik a lehető legjobb dolgokra használni.

2017 legjobban várt horrorfilmjei

Noizz
-
  Ma 08:21 Kultúra 

Az idei évben már volt szerencsénk egy-két remek horrorfilmet látni (Alien: Covenant), de a műfaj rajongóinak a következő hónapokban sem lesz okuk panaszra, ugyanis a legígéretesebbek még csak most fognak a mozikba kerülni.

Vajon van jövője az írásnak Magyarországon? Interjú Kemese Fanni írónővel

Noizz
-
  Tegnap 15:48 Életmód  2 hír a témában

Habár sokan hangoztatják, hogy a fiatalok egyre kevesebbet olvasnak és inkább a tévé, illetve a számítógép képernyőjére tapadva élik az életüket, azok, akik rendszeres látogatói a könyvfesztiváloknak, tudják, hogy ez nem így van. Évről évre rengetegen látogatják meg ugyanis ezeket a rendezvényeket, hogy beszerezzék legújabb könyveiket és…

Soha nem látott képek! Így készültek a kedvenc filmjeid

Noizz
-
  Tegnap 14:39 Színes 

Te láttad már Dumbledore-t és Voldemortot kedélyesen beszélgetni? Esetleg Djangót a rendezői székben, vagy a kamera mögött? Akkor ezek a képek teljesen újak lesznek neked.

Ilyen egy igazi hős: Saját életét kockáztatva mentette meg az életveszélyben lévő kutyát

Noizz
-
  Tegnap 12:09 Állatvilág 

Biztosíték nélkül mászott fel a több emelet magasban lógó kutyáért az alatta lakó férfi, hogy megmentse.

Teltház volt az év egyik legnagyobb bringás rendezvényén: Háromezren neveztek a Tour de Balatonra

Noizz
-
  Tegnap 10:54 Életmód  3 hír a témában

A létszámkeret már az előnevezések során betelt. Voltak, akik a teljes távot letekerték, de a kevésbé vállalkozó szelleműek még négy hosszból választhattak a Tour de Balatonon.

5 felejthetetlen film nyárra, amit már nagyon várunk

Noizz
-
  Tegnap 10:12 Kultúra 

Az idei évben úgy tűnik nem lesz hiány a jó filmekből, csak nyáron öt olyan produkció is kerül a mozikba, amit már tűkön ülve vártak a rajongók. A te kedvenced köztük van?

Ők rabolták el idén a kedvenc sztárjaink szívét

Noizz
-
  Tegnap 09:03 Színes 

Chris Evans, Nina Dobrev és Sylvester Stallone is igazi társra talált idén.