Találatok: 136 hír

Milyen finomság alapanyaga a kék csillagfürt?

Női NetCafe
-
  Tegnap 21:00 Egészség 

Sokak számára elképzelhetetlen a nyár fagylalt nélkül, a tej- és laktózérzékenyek azonban gyakran kénytelenek lemondani erről a nyalánkságról.

Mi a jó szex titka egy párkapcsolatban?

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:00 Szex 

Dr. Harry Fisch urológus szerint az átlagos párok hetente két-három alkalommal szeretkeznek, de sok férfi nem képes kitartani addig, hogy kielégítse partnerét.

Ez a szirup segít legyőzni a bakteriális fertőzést

A túlzásba vitt antibiotikum-használat eredményeként teljes gyógyszer-rezisztencia alakulhat ki, ezért sürgősen új megoldásra van szükség az egészségügyi probléma kezelésében.

Így viselkedjen minden nő, aki karrierre vágyik!

Női NetCafe
-
  Tegnap 16:00 Életmód 

Az asszertivitás, a függetlenség és a céltudatosság többet ér, mint a melegség, a segítőkészség és a gondoskodó hajlam.

2 gyógyszer, mely szklerózis multiplexnél is hatásos lehet

Női NetCafe
-
  Tegnap 15:00 Egészség 

Depresszió és szívbetegség kezelésében használt szerek klinikai tesztelése kezdődött meg szklerózis multiplexben szenvedő betegeknél. A szklerózis multiplex autoimmun hátterű betegség, melynek során az idegrendszer progresszív pusztulása változatos tüneteket okoz, az előrehaladott fázisra járás- és egyensúlyzavarok, beszédbeli és…

Mi az összefüggés a kismama lakóhelye és a baba súlya között?

Női NetCafe
-
  Tegnap 13:00 Életmód 

Azok a nők, akik tanyán, sőt: zöldövezetben élnek, általában nagyobb súlyú újszülöttnek adnak életet, mint belvárosi társaik.

Hogyan "figyeli" egymást a jobb és a bal kezünk?

Női NetCafe
-
  Tegnap 12:00 Egészség 

Mindannyian ismerjük a mondást, miszerint „a jobb kéz nem tudja, mit csinál a bal”. Nos, ez a tudomány mai állása szerint egyáltalán nem így van: a jobb kezünk jobban képben van ilyenkor, mint hinnénk.

3 betegség, melyek kockázatát csökkentheted a vidéki kiruccanásokkal

Női NetCafe
-
  Tegnap 10:00 Életmód 

A vidéki mikrobákkal való találkozás csökkenti az allergia, az asztma és a gyulladásos bélbetegségek kockázatát. Sok városlakó, ha teheti, hétvégére elutazik egy csendes vidéki helyre.

A kamaszkori alkoholfogyasztás 2 súlyos következménye

Női NetCafe
-
  Tegnap 09:00 Egészség 

A tinédzserkori lerészegedés megváltoztatja az agysejtek DNS-ét, ennélfogva maradandó károsodást idézhet elő, mely befolyásolja a génkifejeződést és magatartásbeli problémákhoz vezethet később – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint viszont egy rákgyógyszer segíthet visszafordítani a folyamatot.

3 hobbi, amelyekből pénzt is tudsz keresni

Női NetCafe
-
  Tegnap 07:00 Életmód 

Mindenki életében adódhat olyan helyzet, amikor kicsit megszorul anyagilag, és jól jönne egy kis jövedelem kiegészítés.  Mielőtt fejest ugranál ilyenkor a hitelfelvételbe,  érdemes átgondolnod, hogyan tudnál segíteni magadon – íme 3 hobbi, amelyekből pénzt is tudsz keresni:

Milyen fertőzések fokozhatják a gyerekkori stroke kockázatát?

Női NetCafe
-
  Tegnap 06:00 Egészség 

Egy friss kutatás szerint a megfázás, az influenza vagy egyéb kisebb fertőző betegségek nagyon ritkán, de kiválthatják a gyerekekben a stroke kockázatának megnövekedését. 

A legfontosabb tippek az egészséges szoláriumozáshoz

Női NetCafe
-
  Tegnap 04:00 Életmód 

Hamarosan itt a tél, amikor már nem élvezhetjük a napsütés kedvező hatásait. Nevezetesen nem barnulhatunk le, csupán azzal, hogy kifekszünk a Balaton partjára.

Milyen stresszt enyhíthetünk alvással?

Női NetCafe
-
  Tegnap 03:00 Egészség 

A poszttraumás stressz szindróma (PTSD) egy olyan szorongásos zavar, mely egy pszichésen megterhelő, traumatikus esemény bekövetkezte után alakul ki, mint például egy hozzánk közel álló személy váratlan elvesztése, egy baleset, erőszakos cselekmény áldozatául esés. Az ebben szenvedő személyek nem tudják kellőképpen feldolgozni a…

Műmellek pamutból

Női NetCafe
-
  Tegnap 01:00 Életmód 

A jószívű édesanya minden szabadidejét arra fordítja, hogy műmelleket köt emlőeltávolításon átesett nők számára.

4-féle antibiotikum, mely diabéteszt okozhat

A gyakori antibiotikum-használat hozzájárul a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásához – állapítja meg egy friss brit kutatás, amely a European Journal of Endocrinology című szaklapban jelent meg nemrég.