Találatok: 103 hír

Gyakori vizelés tünetei a nőknél

Női NetCafe
-
  Ma 08:00 Egészség 

A gyakori vizeletürítés tünete azt jelenti, hogy valaki éjszaka akár többször is felkel, hogy vizeljen, illetve közvetlenül ürítés után is úgy érzi, hogy vécére kell mennie. Persze, számos egyéb probléma is árnyalhatja a képet.

Szeretne bombázóvá válni bikiniben?

Női NetCafe
-
  Ma 06:00 Életmód 

Aki még nem volt nyaralni, de szeretne igazi bombázóvá válni bikiniben, akár egy hónap alatt is elérheti a kívánt eredményt!

Húsleves készítése marhahúsból

Női NetCafe
-
  Ma 05:21 Recept 

Jó és ízletes levest nyerünk, ha kellő mennyiségű marhahúst, egynéhány jó csontot, egy darabka borjúmájat veszünk a leveshez.

Az elnyújtott antibiotikumkúra vastagbélrákot okozhat?

Női NetCafe
-
  Ma 05:00 Egészség 

Növelheti a vastagbélrák kockázatát, ha fiatal felnőttként és középkorúként hosszabb ideig szedünk antibiotikumot – derül ki a Harvard Egyetem szakembereinek friss kutatásából.

A modern nők vágy nélkül is ágyba bújnak partnerükkel

Női NetCafe
-
  Ma 03:00 Életmód 

Háromból egy nő ritkábban kívánja a szexet, mint partnere, viszont elfogadja azt, hogy egy egészséges párkapcsolatban akkor is le kell feküdnie a másikkal, ha nem épp ez minden vágya – derül ki egy friss szociológiai kutatásból.

Hüvelyesekkel a kettes típusú cukorbetegség kialakulása ellen

Női NetCafe
-
  Ma 02:00 Egészség 

Akár 33%-kal csökkenthetjük a kettes típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát, amennyiben heti egyszer hüvelyest eszünk – legalábbis egy új tanulmány eredményei szerint.

A dinoszauruszoknak is voltak tumoraik

Női NetCafe
-
  Tegnap 22:06 Egészség 

A legújabb kutatás szerint már a dinoszauruszoknak is voltak daganataik, és némelyik hajlamosabb volt a tumorokra, mint mások.

Ez a különbség a gyors és a lassú fogyás között

Női NetCafe
-
  Tegnap 20:00 Életmód 

A Stockholmban megrendezett elhízással foglalkozó nemzetközi konferencián publikált kutatások azt mutatják, hogy a maradandó karcsúság eléréséhez az a legjobb, ha egyszerre sokat fogyunk, ami ellentmond az orvosok körében is elfogadott általános nézetnek.

A vízre is lehetünk allergiásak

Női NetCafe
-
  Tegnap 20:00 Egészség 

Dr. Alan Baptist, a Michigani Egyetem allergia- és immunkutatási programjának vezetője, néhány évvel ezelőtt találkozott pályafutásának legnehezebb allergiás esetével.

Exek az édenben: Ma este kiderül, ki nyeri a milliós összeget

A VIASAT3 Exek az édenben című párkereső reality-je ma este a végjátékhoz érkezik. Az indonéziai Bali szigetén a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kellett nézniük.

Milánói makaróni darált húsból

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:00 Recept 

Nincs ötlete mit készítsen vacsorára, ami laktató, mégis gyorsan elkészíthető? íme egy remek milánói makaróni, amely gyorsan összedobható vacsorára.

A nyár egyik legszebb virága a csodatölcsér

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:00 Életmód 

A csodatölcsér az egyik legszebb egynyári dísznövény, amely ősszel a fagyokig folyamatosan virágzik.

Ezt okozhatja a terhesség alatti dohányzás

Női NetCafe
-
  Tegnap 18:00 Egészség  X-Faktor

A passzív dohányzás rendkívül megnöveli a vetélés, a halva születés és a méhen kívüli terhesség valószínűségét. Ráadásul a British Medical Journal szaklapban megjelent kutatás szerint minél több másodlagos füstnek van kitéve az anya, annál nagyobb a kockázat.

Ettől hamarabb öregszünk

Női NetCafe
-
  Tegnap 17:21 Életmód 

Azok a kamaszlányok, akik hajlamosak a túlzott stresszre, s a családjukban előfordult depresszió, gyorsabban öregedhetnek a társaiknál – derül ki egy friss kutatásból, amely a Molecular Psychiatry című szakfolyóiratban jelent meg.

A hason is megjelenhet a visszér

Női NetCafe
-
  Tegnap 17:00 Életmód 

Az utóbbi időben ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hasat szabadon hagyó öltözet, egyre több celeb mutatkozik így díjátadó ünnepségeken, videoklipekben vagy csak egyszerűen a Twitterre vagy az Instagramra feltöltött selfie-ken.