Találatok: 500 hír

Laser U21 Eb - Felemás napok

Porthole
-
  Ma 10:27 Vitorlás 

Első nap káoszban, a második a tavaly látott stílusú párviadalban - ez lehetne a franciaországi Douarnenez-ben zajló Laser Standard U21 Európa-bajnokság első két napjának egymondatos összefoglalója Vadnai Jonatán futamait jellemezve.

Lugio Napok Dunaszekcsőn: majdnem egy teljes hét a rómaiak jegyében

Mohácsi Újság
-
  Ma 10:27 Belföld 

Az ókori kalandtáborral már kedden megkezdődtek Dunaszekcsőn a Lugio Napok programjai, szombaton pedig a Castor és Pollux Fesztiválon bárki bepillantást nyerhet az antikvitás, az ókori kultúra hétköznapjaiba. Dunaszekcső és Dunafalva területén kétezer éve alapítottak településeket a rómaiak: a mai Dunaszekcső helyén az I. században…

Különleges falunapra készül Nagykarácsony

Duol
-
  Ma 10:27 Megyei 

Mi is történik egy igazi falunapon? Ekkor kerülhet sor a település érdekességeinek, büszkeségre okot adó létesítményeinek és a közös, a jó hírüket erősítő teljesítményének a seregszemléjére. Remélve, hogy az érdeklődők barátként távoznak, és legközelebb úgy is térnek vissza. Ez a terv Nagykarácsonyban is, ahol a jeles nap július 22-ére,…

A tobzoskavadászat 150 százalékkal nőtt mintegy 40 év alatt

Ecolounge
-
  Ma 10:27 Állatvilág 

A tobzoskák vadászata 150 százalékkal nőtt Közép-Afrika erdőségeiben az 1970-es évektől 2014-ig - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport. Az egyetemi kutatók és fajmegőrző szervezetek szakemberei közreműködésével, a Sussexi Egyetem vezetésével készült tanulmány szerint évente 2,7 millió tobzoskát fognak be Kamerun, a…

A globális vízválság mára fenyegető valósággá vált!

Ecolounge
-
  Ma 10:27 Tudomány 

A globális vízválság mára fenyegető valósággá vált - jelentette ki Áder János köztársasági elnök csütörtökön New Yorkban, a vízzel és természeti katasztrófák csökkentésével foglalkozó magas szintű ENSZ-ülésen.

2030: új partnerség az emberek és a gépek között

Híradó
-
  Ma 10:25 Infotech 

A Dell Technologies kutatása az ember-gép kapcsolat következő korszakáról szól: így alakítják át a feltörekvő technológiák a társadalmat és a munkavégzést.

Orbán: nincs szükségünk közös európai menekültpolitikára

TőzsdeFórum
-
  Ma 10:25 Gazdaság 

Amelyik ország nem tudja megvédeni a határát, az az ország nincsen.

Nem gondolnád, milyen jól áll a Huracánnak ez a retró felni

Player
-
  Ma 10:24 Autó-motor 

Ha nincs ötleted, mivel lehetne feldobni egy tuningolt Huracánt, akkor a Vossennek szerencsére erre is van megoldása. A könnyűfém kerekeket gyártó cégnél a Countach telefontárcsa-felnijével szerelték fel az új Lamborghinit, és milyen jól tették!

Eddig hatan jelentettek összesen 2 és fél milliós kárt a múlt heti vihar után Vásárhelyen

Még lehet jelentkezni a kárigényekkel - az önkormányzat biztosítója helytáll.

Nemzetbiztonsági ügy lehet az Arton-betörés

HírTV
-
  Ma 10:24 Belföld 

Pintér Sándor nem árulta el, hogy az áprilisban az Arton Capitaltól elrabolt iratok között voltak-e minősített adatok.

Három magyar fiatal halt meg Németországban

Három magyar állampolgár meghalt, három pedig súlyos sérüléseket szenvedett egy közúti balesetben a bajorországi Kaltental közelében.

Óriási pusztítást végzett a földrengés az Égei-tengeren

VG
-
  Ma 10:23 Életmód 

Erős, 6,7-es erősségű földrengés rázta meg csütörtök éjjel Törökország égei-tengeri partvidékét és a közeli görög szigeteket, egy török és egy svéd turista meghalt, sokan megsérültek, komoly károk keletkeztek.

Aki teheti, halassza el az utazást

Aki Magyarország irányából szeretne belépni Szerbiába a határátkelőhelyek valamelyikén, jobb, ha alaposan felkészül a több órás várakozásra, csomagol magának vizet, esetleg élelmet, a szükséges gyógyszereket, a gyerekeknek játékokat… A határátkelőket tömörítő Facebook-csoportok már pénteken reggel-kora délelőtt végeláthatatlan…

24 évvel korábban szabadul a nyugdíjas korú O.J. Simpson

NLCafé
-
  Ma 10:23 Bulvár  Szálloda

Októberben hagyhatja el a börtönt az egykori amerikai futball- és filmsztár. A testi sértésért és csoportos fegyveres rablásért 33 évre ítélt O. J. Simpsont csütörtökön hallgatta meg a nevadai kegyelmi bizottság.