Találatok: 397 hír

A kánikula miatt nagy változás jön a hétvégén az utakon

A tartós kánikula miatt, egészségvédelmi és közlekedésbiztonsági okokból szombaton és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a nehéz tehergépkocsik a magyarországi utakon - tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken.

Nem halad a Sportkórház költözése - megválnak a főigazgatótól?

Nem halad elég gyorsan a sportegészségügyi rendszer megújítása, és a Sportkórház sem költözött ki még az Alkotás úti épületből, vélhetően ezért küldik el az intézmény főigazgatóját - értesült a Magyar Idők.

Halálos áldozatokat követelt az éjszakai görög földrengés

Turisták haltak meg a görögországi Kósz szigetét sújtó, éjszakai földrengésben - írja az MTI-re hivatkozva a 444.hu.

Betépve autót lopott - így járt

Napi
-
  Ma 09:14 Gazdaság 

Alkoholt és kristályt is fogyasztott egy 17éves fiatalember, mielőtt elkötötte ismerőse autóját. Ráadásul jogosítványa sem volt - derül ki a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleményéből

Működésbe hozzák Orbán választási csodafegyverét

Napi
-
  Ma 09:09 Belföld 

Sorsdöntő lehet a Fidesz szempontjából, hogyan szavaznak a határon túl élő magyar állampolgárok, ezért felpörgetik a megdolgozásukat célzó propagandát. Nagy energiát fordítanak arra, hogy elvigyék őket jövőre a szavazófülkékbe.

Felmondási hullám a mentőknél?

Az utóbbi félév sorozatos felmondásai miatt állítólag már 30-50 ember hiányzik az Országos Mentőszolgálat Közép-magyarországi mentésirányításából - értesült a hvg.hu. Kuspér Zsolt, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke a hírt nem erősítette meg a lap kérdésére, az OMSZ-tól pedig egyelőre nem kaptak választ.

Orbán a vizes-vb után mást is rendezne

Amelyik ország nem tudja megvédeni a határát, az az ország nincsen - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy nincs olyan rendezvénye a világnak, amit Budapest városa ne tudna megszervezni - írta az MTI.

Ilyen reggele volt a forintnak

Napi
-
  Ma 08:25 Gazdaság 

Gyengült kissé a forint péntekre virradóra a főbb devizákkal szemben az előző nap elért idei árfolyamcsúcsokhoz képest.

Ez vár ma az európai piacokra

Vegyes indexekre lehet számítani pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon. A határidős indexjegyzések alapján a londoni FTSE-100 0,05 százalék nyereséggel, a frankfurti DAX index 0,03 százalék veszteséggel, a párizsi CAC-40 index 0,08 százalék veszteséggel kezdhet - írta az MTI

Két éve nem történt ilyen az euróval

Pénteken hajnalban 1 euróért 1,1659 dollárt adtak, utoljára 2015 augusztusában volt ilyen erős az euró a dollárhoz képest - írta a Reutersre hivatkozva a 444.hu.

Pusztított a fagy - mi lesz a gyümölcsárakkal?

A fagykárok ellenére sem szabadultak el a gyümölcsárak - idézi a Világgazdaság cikkét az MTI.

Megsegítik Európa "beteg emberét"

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa elviekben 1,6 milliárd eurós (1,8 milliárd dolláros) készenléti hitelt hagyott jóvá csütörtökön a pénzügyi világválság által súlyosan érintett Görögországnak, csatlakozva az európai intézmények által nyújtott támogatásokhoz.

Időben szabaduljon meg ezektől a bankjegyektől

Több tízmillió darab, milliárdokat érő kivonásra váró papírpénz van a lakosság kezében - idézi az MTI a Magyar Idők cikkét.

Letaszítható a trónjáról a Facebook és a Google?

Napi
-
  Ma 07:08 Infotech 

Elképzelhető-e, hogy egy friss technológiai cég elérje ugyanazokat a sikereket, mint a Facebook, a Google, vagy épp az Apple? Ami biztos: sokkal nehezebb dolguk van.

Áll a bál a magyarok régi ismerősénél

Napi
-
  Ma 06:41 Belföld 

Hetek óta sztrájkolnak a Fiat szerbiai vállalatának dolgozói a szerintük megszégyenítően alacsony fizetések miatt. A munkaügyi csatába a kormány is belekeveredett. A szakszervezetek kifogásolják, hogy az olasz cég lengyelországi leányánál kétszer többet kapnak az emberek.