Találatok: 391 hír

Az oroszoknál gyanús lett, hogy túláraztak projekteket

Különösen nagy kárt okozó csalás gyanújával házi őrizetbe helyezte egy moszkvai bíróság Mihail Novikovot, a szentpétervári Ermitázs igazgatóhelyettesét - közölte a törvényszék szóvivője.

Atm helyett pénzpont, prepaid helyett feltöltőkártya, maradhat?

Napi  Tegnap 22:30 Gazdaság 

Megszületett a döntés a győztes kifejezésekről a Pénz7 nyitónapján meghirdetett névkereső pályázaton, szerdán a zsűri eredményt hirdetett az egyes kategóriákban - közölte a Magyar Bankszövetség az MTI-vel.

CEU-ügy: a kormány nem látja indokoltnak a törvényjavaslat visszavonását

A magyar hatóságoknak nincs joghatóságuk a külföldi képzésekre, a külföldi hatóságok pedig nem figyelnek oda ezekre - írta az Emmi oktatásért felelős államtitkársága.

Vége a kilométeróra-visszatekeréseknek?

Napi  Tegnap 20:32 Gazdaság 

Kétfordulós tárgyalásos eljárásban keres vállalkozót a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. egy olyan platform létrehozására, amely végigkíséri az autókat az újként történt eladástól a bontásig. Az adatokat bárki lekérdezheti majd.

Vasúti és közúti fejlesztés indul az osztrák-magyar határon

Napi  Tegnap 20:26 Gazdaság  Ausztria

Határon átnyúló osztrák-magyar vasúthálózati és közúti infrastruktúrafejlesztésről szóló koncepciót mutatottak be a burgenlandi Pándorfaluban (Parndorf).

Váratlan adat - a meleg húzta a lakásvásárlásokat

Napi  Tegnap 20:11 Időjárás  USA

A vártnál nagyobb mértékben emelkedett a folyamatban lévő használtlakás-értékesítések száma az Egyesült Államokban márciusban, ahogy a jó időjárás és a bizalom erősödése egyre több fogyasztót bátorított vásárlásra.

Az EP feltételeket szabott a briteknek a kilépéshez

Napi  Tegnap 19:47 Gazdaság  Európai Unió Brexit

Csak bizonyos feltételek teljesülése esetén hagyhatja majd jóvá az Európai Parlament (EP) az Egyesült Királyság uniós tagságának megszűnéséről létrejövő esetleges egyezséget, és ezek egyike, hogy London addig nem kezd kereskedelmi tárgyalásokba harmadik országokkal, amíg le nem zárult a kiválási folyamat - figyelmeztetett szerdán…

Rezidenciát kap a Kossuth téren Kövér László

Nem csak Orbán Viktor és stábja költözik ki a Parlamentből, de fél lábbal a házelnök is. Kövér László rezidenciát kap a Kossuth tér közelében - írja a HVG.

Így reagált a forint a brexitre

Napi  Tegnap 19:18 Gazdaság  Japán Árfolyam

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon szerdán: az euróval szemben erősödött, míg a dollárhoz, a svájci frankhoz és a japán jenhez képest gyengült.

Drágul az olaj, erősödik a dollár

Napi  Tegnap 19:10 Gazdaság  Brexit Portugália

Egyheti csúcsra nőtt a kőolaj világpiaci ára szerdán az amerikai kereskedelmi olajtartalék vártnál kisebb emelkedésének köszönhetően, a dollárt pedig a Nagy-Britannia európai uniós tagságának megszűnéséhez vezető folyamat hivatalos elindítása erősítette - írja az MTI.

Elmarad a tüntetés pénteken, béremelés jön

Napi  Tegnap 19:02 Gazdaság  Tüntetés MVM Csoport

Létrejött az MVM Csoportnál a 2017-2019-es bérmegállapodás, amelyben erre az évre 10, 2018-ra 9, 2019-re pedig 8 százalékos emelés szerepel - tájékoztatta az MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetsége (TSZSZ) az MTI-t.

Nagy változás jön a Mol-kutakon - ennek mindenki örülni fog

Napi  Tegnap 18:27 Gazdaság 

A következő években az ország vezető energiaipari vállalata egyre jelentősebb szerepet vállal a kiskereskedelemben, s arra is nagy az elszántság a cég részéről, hogy szolgáltatásait egy magasabb színvonalra emelje. A távlatokról és a lehetőségekről Orosz Andrással, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetőjével beszélgettünk.

Nem lesz hiány pulykából húsvétkor

Napi  Tegnap 18:14 Gazdaság 

A magyar pulykaágazatot közvetve érintette a madárinfluenza-járvány, amelyhez hasonló mértékű az elmúlt 12 évben nem alakult ki.

Csak a Richter tudott emelkedni

Napi  Tegnap 18:05 Gazdaság 

Nem váltott ki reakciót a tőzsdén a brexit bejelentése, hisz az egy várt esemény volt. A nemzetközi hangulatnak megfelelően mozgott szerdán a magyar részvénypiac.

Végleges helyre költözik a Sportkórház

Napi  Tegnap 17:58 Gazdaság  Ingatlan

Megkezdődött a pakolás a Sportkórházban - tudta meg az InfoRádió. Az intézmény a XI. kerületben a Semmelweis Egyetem volt Ortopédiai Klinikájára költözik a Karolina út 27. szám alá szeptemberig. Az InfoRádió úgy tudja: a korábbi tervekkel ellentétben ez nem az átmeneti, hanem a végleges helyszín lesz.