Találatok: 71 hír

Újabb ország tiltja be az Ubert - igaz, csak ideiglenesen

Horvát médiaértesülések szerint az Uber fuvarmegosztó szolgáltatás mobil alkalmazásának átmeneti betiltását kérte bíróságon a horvátországi közlekedési minisztérium.

Ryanair: nem bújhat ki a kártérítés alól

MMonline
-
  Tegnap 13:31 Utazás  Fogyasztóvédelem

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége szerint a közelmúltban a Ryanair által Pozsonyban felejtett utasoknak jár a kártalanítás, hacsak a cég nem bizonyítja, hogy ténylegesen rendkívüli körülmények merültek fel.

Művészeti kezdeményezéssel állt elő a BMW

MMonline
-
  Tegnap 13:19 Gazdaság 

A BMW és a Frieze idén egy új művészeti kezdeményezés világpremierjével mélyíti el hosszú távú partnerségét a Frieze London művészeti kiállításon.

Új munkahelyek a Leier Hungáriánál

MMonline
-
  Tegnap 13:04 Gazdaság  Ausztria Állás

Az osztrák Leier építőipari cégcsoport magyarországi leányvállalata, a Leier Hungária Kft. 7 milliárd forintos beruházást hajt végre hat építőanyag-gyártó üzemében.

Felpörgött a Renault

MMonline
-
  Tegnap 11:47 Gazdaság  Renault

Rekordnagyságú árbevételt és nyereséget könyvelt el a Renault-csoport az első fél évben, jórészt külföldi érdekeltségeinek köszönhetően.

A vártnál is nagyobbat nőhet a Richter Gedeon

MMonline
-
  Tegnap 11:30 Gazdaság  Richter

Az első féléves eredményeket követően felfelé módosította az idei évre vonatkozó várakozásait a Richter Gedeon gyógyszergyár.

Sokan feladhatják az airbnb-zést az új szabályozás miatt

Hamarosan jogszabálymódosítási javaslatig juthat a rövid távú lakáskiadás újraszabályozása.

MinDig TV: újabb csatornák érhetők el ingyen

MMonline
-
  Tegnap 10:58 Film  TV2 Mozi

Jövő hétfőtől kezdve egy filmcsatorna és egy gasztronómiai csatorna válik ingyenesen elérhetővé a MinDig TV nézői számára. A kódolatlan időszak előbbinél két hétig, utóbbinál augusztus végéig tart.

Adományt gyűjtött Lewis Hamilton és Valtteri Bottas

A Mercedes két pilótájának segítségével 4 millió forint gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számára.

Egyre többen neteznek a tévénézés közben

MMonline
-
  Tegnap 10:17 Gazdaság 

A tévés háztartásban élők 42 százaléka, azaz mintegy 3,7 millió személy szokott tévénézéssel egy időben internetezni. 363 ezren élnek tévékészülék nélküli háztartásban, de közülük 167 ezren mégis rendszeresen néznek tévés tartalmakat az interneten.

OTP Egészségpénztár: többet fizetnek be a tagok, mint a munkáltatók

Az OTP Egészségpénztárhoz 2017 első hat hónapjában több mint 2 milliárd forint egyéni és 1,73 milliárd forint munkáltatói befizetés érkezett, a pénztár történetében először múlta felül az egyéni befizetés a munkáltatói hozzájárulást.

Előzetes az AXN nagy újdonságáról

MMonline
-
  Tegnap 09:36 Film  Sony

Az Elfeledve (Absentia) című Sony exkluzív saját gyártású sorozata ősszel indul az AXN műsorán. A sorozat most közzétett előzetese megmutatja, mire számíthatnak a nézők.

Milliárdos pályázat a kkv cégeknek

MMonline
-
  Tegnap 09:23 Gazdaság  Pályázatok KKV

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Intergalaktikus utazás a Szigeten

MMonline
-
  Tegnap 09:10 Gazdaság 

A fesztiválokon való megjelenéssel azt erősítjük, hogy a márkánk egy folyamatosan megújuló, menő és trendszetter márka – tudtuk meg Dévényi Patríciától, a H&M pr-menedzserétől, aki beszélt arról is, hogy idén miért lesz különleges a szigetes H&M zóna. Elmondja azt is, hogy személy szerint milyen nyári rendezvényeket kedvel.

A Spar idén nagyon odateszi magát

MMonline
-
  17.07.27 16:38 Gazdaság  SPAR

A Spar az idén 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre, az új áruházak nyitása mellett korszerűsítik a meglévőket.