Találatok: 83 hír

Már készül az új Lexus

MMonline
-
  Ma 10:34 Gazdaság  Japán Luxus

Megkezdődött minden idők legizgalmasabb Lexusa, az LC szupersport kupé európai piacra szánt modelljeinek gyártása. A Lexus Japánban található Motomachi üzemében – ahol korábban az LFA szupersportkocsi is készült – külön gyártósort építettek az új LC összeszerelésére, amelyet úgy terveztek meg, hogy a különleges szakértelemmel bíró…

Gyermekeket oktat a Toyota

A Toyota mini autósiskolát nyit a 2017-es Nemzetközi Tokiói Játékkiállításon. A vállalat célja, hogy már kiskorukban megismertesse a gyermekeket a biztonságos közlekedés szabályaival, hozzájárulva ahhoz, hogy felnőve felelős és tudatos vezetők válhassanak belőlük.  

Vidékre költözik az IKEA

Júniusban vidéki városokba látogat az IKEA. A rendezvényeken a svéd finomságok mellett lakberendezőktől is tanulhatnak a résztvevők.  

Vadiúj BMW érkezik

MMonline
-
  Ma 09:02 Gazdaság  BMW

A vadonatúj BMW 8-as sorozat fejlesztési munkálataival párhuzamosan a BMW M divízió új csúcsmodellje is születőben van.  

Milliókat gyűjtött a RTL Klub műsora

MMonline
-
  Ma 08:29 Gazdaság 

Május 27-én gyereknapi különkiadással jelentkezett az RTL Klubon a Fókusz Plusz, amiben a Bátor Tábornak gyűjtött adományokat. Mindössze fél óra leforgása alatt több mint ötmillió forint adományt gyűlt össze, amely idén nyáron 250 gyerek élményterápiás táborozásához járul hozzá.  

Egymillió alatt A Nagy Duett

MMonline
-
  Tegnap 19:03 Film 

Nem érte el a lélektani egymilliós nézőszámot A Nagy Duett, de így is magasan a legnézettebb műsornak bizonyult a teljes lakosságnál. A 18-49 éveseknél viszont nem volt messze tőlük az Éjjel-nappal Budapest, ami a kereskedelmi célcsoportnál már több nézőt vonz, mint a Barátok közt.

Jobban fizetnek a cégek

Javult a cégek fizetési hajlandósága, gyorsabban egyenlítik ki a számlákat és a tavalyinál kevesebb a behajthatatlan követelés a vállalatok közötti értékesítésben – derül ki az Atradius felméréséből. Magyarországon a belföldi kereskedelem háromnegyedében, a külföldi értékesítés közel 60 százalékában fordult elő késedelmes fizetés.  

Díjat nyert a magyar pezsgő

MMonline
-
  Tegnap 15:45 Gazdaság  Tokaj

A DWWA a legnagyobb nemzetközi borverseny, amelyre idén rekord számú, 17200 nevezés érkezett és zsűrizésükben 219 nemzetközi szakértő vett részt Londonban. A somlói Kreinbacher Birtok Brut Classic pezsgőjével tűnt ki a mezőnyből, 95 ponttal Platinum – Best Hungarian Sparkling díjat kapott. Tokaj borai mellett így idén először pezsgővel is…

Termékmegjelenés: ez az új trend

MMonline
-
  Tegnap 15:23 Gazdaság 

Új kitörési lehetőség a nemzetközi hírnévre törekvő márkák számára a stockfotókon elhelyezett termékmegjelenés. Ez az innovatív product placement lehetőség Olaszországban már nagy népszerűségnek örvend. Andrea Piacquadio, világelső microstock fotós szerint a microstock fotósok lehetnek a jövő influencerei.  

Újabb cég fog össze a Gorillazzal

A napenergia hamarosan igazán nagy hangerőre kapcsol: az E.ON a Gorillaz brit popegyüttessel társult. A banda és az E.ON együttműködése egy film bemutatásával, valamint egy kizárólag napelemes és akkumulátoros rendszerekből származó energiával működő zenestúdió megalapításával indul. Az E.ON az elmúlt néhány hónap során tervezte…

Így segített az E.ON

Az európai Give&Gain Day mintájára Magyarországon is évről évre megrendezik az AdásNapot, a vállalati önkéntesség napját. Az E.ON Hungária csoport munkatársai a kezdetektől fogva részt vesznek a kezdeményezésben, melynek keretében az önkéntesek az ország több pontján ajánlják fel segítségüket különböző szervezetek, intézmények…

Hódít az alternatív befektetés

MMonline
-
  Tegnap 14:16 Gazdaság 

A hozzáértő befektetők manapság nem részvényeket vagy értékpapírokat keresnek., ha gyorsabb megtérülésre vágynak, egyre inkább az úgynevezett “passzió-befektetéseket” választják – vagyis minőségi borokat, öreg órákat, és más hasonló tárgyakat vásárolnak.  

Startupoknak segít a Nestlé

MMonline
-
  Tegnap 13:54 Gazdaság  Innováció Nestlé

A Nestlé és a The Connect East Inkubátor együttműködésében az elmúlt héten lezajlott a HackYourCompany elnevezésű innovációs rendezvény sorozat, ahol a legjobb hazai ötletek és startupok mérték össze tehetségüket. A győztesek mostantól egy olyan komplex mentorprogramban vesznek részt, amely segíti a nemzetközi nagyvállalat és az…

Különleges hét indult

MMonline
-
  Tegnap 13:32 Gazdaság  Állás

Idén először rendezik meg Magyarországon az egyedülálló Sokszínűség Hete program-sorozatot, mely során a csatlakozó vállalatok az egyenlő bánásmód és a sokszínű munkahely fontosságára kívánják felhívni a figyelmet, széleskörű belső rendezvényeken keresztül.  

Ronaldo keres a legjobban

MMonline
-
  Tegnap 11:48 Sport  Real Madrid Portugália

A labdarúgók közül Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja keres a legjobban a Forbes magazin listája szerint. A portugál klasszis egy év alatt 93 millió dollárral lett gazdagabb, míg a második Messi 80 millió dollárral gyarapodott.