Találatok: 86 hír

Új terepen az ismert márka

MMonline  Ma 10:59 Gazdaság 

Európa egyik legismertebb sportcélú étrend-kiegészítő márkájának nevét veszik fel felsőkategóriás edzőtermek. A SCITEC magas minőségi követelményeinek megfelelő és prémium termékeihez illeszkedő fitness clubok sorában a Lurdy Házban található 2000 m2-es sportközpont veszi fel elsőként a SCITEC nevét.  

Többmilliárdos beruházás Kaposváron

Megduplázza dolgozói létszámát két éven belül és 10 millió eurót költ fejlesztésekre öt éven belül a Metyx Hungary Kft. Kaposváron. A bővülés azt jelenti, hogy a megújulóenergia-ipari berendezésekhez alkatrészeket gyártó, török érdekeltségű társaság újabb 110 embernek ad munkát.  

Ezt tudja az új Swift

Magyarországra érkezett az új Swift. A Genfi Autószalonon nagy sikert arató új generációs modell, formatervezett megjelenésével, fürgeségével, valamint a vezetési élményt fokozó funkcionalitásával, belső kialakításával és fejlett biztonság technológiai megoldásaival nemsokára itthon is kapható lesz.  

Különleges akció a Föld Napján

MMonline  Ma 09:48 Gazdaság 

Újrahasznosított mozireklám: Árnyékszobor-performanszt álmodott a Föld Napjára a DeepInsight az FCC Magyarország megbízásából.  

Hévízre utazna? - Van egy jó hírünk

MMonline  Ma 09:26 Utazás  Hévíz

Tovább bővült a kínálat Hévízen, egy több mint kétszáz vendég elhelyezésére alkalmas új négycsillagos hotel nyílt a településen, egy évek óta üresen álló szállodaépület átalakításával.  

Több mint kétmilliárd forint jogdíjat fizetett az EJI

Mintegy 95 ezer magyar és külföldi előadónak összesen 2,2 milliárd forint jogdíjat fizetett ki a legutóbbi felosztáskor az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI). A legmagasabb jogdíjat az életkori megoszlás szerint a zenészek között a harmincas éveikben járó, a színészek között a hatvanas éveikben járó előadók vették fel.  

Szeretjük a retrót

A lakosság felénél még van otthon kazettás magnó, de walkmanünket is féltve őrizzük – derül ki a Jófogás és a GKI közös, médiafogyasztási szokásainkat vizsgáló kutatásából. Az audiovizuális kedvencek mellett még mindig hangsúlyos szerepet tölt be a fizikai könyvgyűjtemény.  

Változás a Nosalty-nál

2017. május 1-jétől a Nosalty Média és Kereskedelmi Zrt. kizárólagosan értékesíti a Nosalty médiafelületeit. Az értékesítési tevékenységet - továbbra is Török Noémi, immár mint vezérigazgató irányításával - 5 fős csapat viszi az újonnan alakult cégben. A professzionális sales csapat munkájának köszönhetően a Nosalty 2015 óta nyereséges, a…

Bírságolt az NMHH

MMonline  Tegnap 15:01 Kultúra 

Az NMHH hivatala 300 ezer Ft-os bírsággal sújtotta a Kapulan Távközlési Kft.-t, mert az internetes áfa-csökkentés kapcsán a számlák végösszegét nem változtatta meg, valamint figyelmen kívül hagyta az elektronikus hírközlésre vonatkozó szerződésmódosítási szabályokat.  

Elégedett az ingatlanosokkal?

MMonline  Tegnap 14:36 Gazdaság 

A Duna House ingatlanközvetítő hálózatában – az ingatlanpiacon egyedüliként – a legmodernebb értékelési rendszert vezették be.  

Milliomos lehetsz a Vodafone-nal

MMonline  Tegnap 14:12 Mobiltech  Telefon Vodafone

A Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket.  

Új vezető az UniCredit Leasingnél

MMonline  Tegnap 13:48 Karrier  UniCredit

2017. március 27-étől Kovács Zsolt tölti be az UniCredit Leasing Hungary Zrt. értékesítési igazgatói pozícióját. A vezető új feladatkörét megelőzően már 2015-től a lízingtársaság Vendor üzletágát irányította eredményesen.  

Ügynökséget választott a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Nonprofit Kft. döntése értelmében a Művészetek Völgye Fesztivál, illetve a nyári és őszi Kerekdomb Fesztivál kommunikációját 2017. február 1-étől a FLOW PR segíti sajtókapcsolati feladatok ellátásával, valamint a média-együttműködések teljes körű koordinálásával.  

Online utazási iroda indul

MMonline  Tegnap 13:00 Gazdaság  Utazás

Az egyedülálló vállalkozás indul a hazai utazási szolgáltatók piacán, a startup a vásárlók által egyszerűen összeállítható és testre szabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé. A beontrips.com utazási portál magyar és angol nyelven kínál globális utazási opciókat.  

Négymilliárdos forgalmat tervez az RSH

MMonline  Tegnap 12:16 Film  Class FM

Az idén négymilliárd forintos forgalommal számolnak a rádiós reklámértékesítéssel foglalkozó Radio Sales House Kft.-nél (RSH) – mondta el a társaság mai sajtótájékoztatóján Hanák Tamás, a cég ügyvezető igazgatója. Az eseményen bemutatták az Inspira Media Research rádiós kutatási adatait is, amelyek alapján vidéken a…