Találatok: 162 hír

Áprilisban kaphatnak megemelt fizetést az állami cégeknél

MFor  Ma 11:10 Gazdaság 

Várhatóan áprilisban kapják meg a megemelt fizetést az állami cégeknél dolgozók, januárig visszamenőleg - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.

Hiába gyűr meg minket, sokat lehet spórolni az óraállításon

MFor  Ma 10:38 Pénzügy 

Ugyan az emberek többsége kifejezetten utálja a nyári és a téli időszámításra való átállással járó óraállítást, a lépés számottevő energia megtakarítással jár.

106 forintos osztalék lesz a Richternél

A Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a 2016. évi eredmény terhére a törzsrészvényekre 106 forint osztalék megállapítását és kifizetését javasolja a társaság éves rendes közgyűlésének - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken közzétett közgyűlési meghívóból.

2 milliárdért épít kosárlabda akadémiát a kormánykedvenc stadionos cég

MFor  Ma 10:04 Gazdaság 

A ZÁÉV-nek nem csak a focistadion-biznisz megy.

Megvették a "cafeteriás" Sodexot

MFor  Ma 05:55 Gazdaság  Holding

Megvette a Sodexo Magyarország Szolgáltatót és a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátót a Hungast Holding - közölte pénteken a Világgazdaság.

Rekord év: ömlött a pénz a Fradihoz tavaly

MFor  Ma 05:34 Gazdaság 

Az elmúlt 5 év vonatkozásában rekord árbevételre tett szert 2016-ban a Ferencvárosi Torna Club - derül ki az egyesület honlapján közzétett dokumentumból.

Nincs itt semmi látnivaló, 3 milliárdból lesz ugrótorony 17 napra és kész

MFor  Tegnap 20:16 Gazdaság 

A vagyonkezelő szerint eleve 2 ütemű megvalósítást terveztek az óriás ugrótoronnyal kapcsolatban, és a költségek sem emelkedtek. A két közbeszerzési eljárás pedig nem ugyanazokat a munkákat takarja - derül ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő mfor.hu-nak küldött tájékoztatásából.

Ilyen lehet a gödöllői sportuszoda

MFor  Tegnap 18:46 Gazdaság 

Pont a választásra készülhet el a gödöllői szuperuszoda, igaz ez korántsem biztos. A városban ugyanis semmit nem tudnak a 3,5 milliárdos beruházásról.

Egyre több óriásvállalat fordul a YouTube ellen

MFor  Tegnap 17:56 Gazdaság  Google Reklám

Több más amerikai óriáscég után a Johnson & Johnson egészségügyi és kozmetikai vállalat is felfüggeszti reklámjai megjelentetését a Google tulajdonában lévő YouTube videomegosztón, mert ez utóbbin gyűlöletkeltő és sértő videókat is közzétesznek - jelentették be csütörtökön.

A sörháború folytatódik: Lázár nem tágít, de beszálltak a sörgyártók is

A magyar kormány és a magyar parlamenti képviselők kötelessége, hogy megvédjenek minden magyar vállalkozást egy nagy multinacionális vállalkozástól, amely a hatalmát fitogtatja - jelentette ki Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón az Igazi Csíki Sör ügyében. Eközben a a Magyar Sörgyártók Szövetsége…

Ma ismét elindult az M3-as felújított metrója

MFor  Tegnap 16:59 Gazdaság  Metró

Ma délután újra menetrend szerint közlekedik a felújított metrószerelvény - írja a BKV közleményében. Kíváncsian várjuk, mit hoz a holnap.

Szijjártó megmentené az EU-t, és beszólt a Bizottság alelnökének

MFor  Tegnap 16:25 Gazdaság  Lengyelország Belgium

Az Európai Uniót az olyan képmutató és hazug brüsszeli bürokratáktól kell megvédeni, mint az Európai Bizottság (EB) alelnöke - reagált a külgazdasági és külügyminiszter Frans Timmermans kijelentésére csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.