Találatok: 39 hír

Szeptember 10-én folytatódik a Sztárban Sztár

Médiapiac
-
  Tegnap 17:27 Média  Sztárban sztár

Ötödik évadával tér vissza a képernyőre a TV2 szórakoztató műsora, amelyben újabb tizenkét énekes változik át hétről hétre.

Új főszerkesztő a Médiapiac élén

Szeptember 1-től M. László Ferenc szakújságíró veszi át a Médiapiac magazin és a hozzá tartozó szakmai hírportál, a Médiapiac.com irányítását. Az új főszerkesztő kinevezése része annak a megújulási folyamatnak, ami idén kezdődött, miután Magyarország legrégebben működő sajtófigyelője, az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. megvásárolta a…

Martin Scorsese Jokerről szóló filmen dolgozik

Korábban két sztár, Jack Nicholson és Heath Ledger is emlékezetes alakítást nyújtott Joker szerepében.

A korábbi egyenleg is visszajár

Médiapiac
-
  Tegnap 10:15 Gazdaság  Telenor

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Új marketingvezető a Samsungnál

Médiapiac
-
  Tegnap 09:30 Gazdaság 

Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nél, júniustól Samu Zsófia pedig PR és CSR menedzserként irányítja a vállalat PR kommunikációját.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

Médiapiac
-
  17.08.22 19:48 Média  Főszerkesztő Holding

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

Médiapiac
-
  17.08.22 14:42 Média  KKV Deloitte

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.

A valaha volt legerősebb a BrandFestival line-upja

Médiapiac
-
  17.08.22 14:15 Gazdaság 

A cannes-i fesztivál több neves előadója is részt vesz az idei BrandFestivalon, többek között a Time Inc., a Viber, a SuperGroup, a Jungle Creations, a TutkovBudkov és az influencer branding szakértőjeként a Kairos Media is.

Autómegosztó alkalmazás próbaüzemét kezdi meg a Toyota

Médiapiac
-
  17.08.22 13:24 Média 

A Servco-val közösen a Toyota Mobilitási Szolgáltatások Platformjára építve 2017 végéig beindít egy autómegosztó üzletágat a hawaii Honoluluban.

A Turner megnyitja a Boomerangot a hirdetők számára

Médiapiac
-
  17.08.22 12:51 Gazdaság  3 hír a témában

A Cartoon Network testvércsatornája nagyszerű rajzfilmeket kínál a Warner Bros., a Hanna-Barbera, az MGM és más kortárs filmforgalmazók gyűjteményeiből.

Sokan örülnének, ha a gyerekük vlogot indítana

Médiapiac
-
  17.08.22 12:24 Média  4 hír a témában

Az Euronics Műszaki Áruházlánc legfrissebb felméréséből kiderült, hogy minden harmadik magyar már akár hét éves kortól saját digitális eszközöket adna a gyerekek kezébe.

Hasít a 89.5 Music Fm a Facebookon

Médiapiac
-
  17.08.22 10:12 Média  Bochkor Gábor

A hazai rádiók közt egyedülálló számú követőt tud magáénak a 89.5 Music Fm Facebook oldala, a rádiót eddig majd’ 700 ezer ember like-olta. A minap egy kimagasló rekord is született: egyetlen posztra 1300 komment érkezett és 300 ezer embert ért el.

Nyaralni készül? Utasbiztosításával most segíthet is!

Médiapiac
-
  17.08.22 09:06 Média  Adomány Utazás

Az Európai Utazási Biztosító csatlakozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat programjához, amelynek keretében online vásárlóik felfelé kerekíthetik az általuk fizetett összeget, a különbözettel pedig a szervezet munkáját segítik.

Fiatal startuppereket támogató mentorprogram indul

Médiapiac
-
  17.08.22 08:39 Média  Pályázatok MTVA

A pályázat célja az innováció és társadalmi felelősségvállalás erősítése a Kárpát-medencei fiatal tehetségek körében.