Találatok: 35 hír

Nem baj, ha vége a nyárnak – a legjobb gyerekkönyv kisiskolásoknak

marie claire
-
  Ma 11:00 Kultúra 

A Mágikus állatok iskolája éppen az a könyv, amit nemtől függetlenül minden olvasni kezdő gyerek imád. És amely abban is segít, hogy egy gyerek valóban megszeressen olvasni.

A munkám a szenvedélyem: Klementz Kata: „A Loffice az életem kalandja”

marie claire
-
  Ma 10:00 Színes 

Új rovatunkban minden héten olyan szerencsés embereket mutatunk be, akik számára a munkájuk az életük egyik értelme, a szenvedélye. Reméljük, példájuk másoknak is erőt ad az esetleges váltáshoz vagy jelenlegi élethelyzetük átalakításához. Ismerkedjetek meg Klementz Katával, a Loffice közösségi iroda vezetőjével.

Mindent a hűtlenségről - máshogy ítéljük meg a nőket, máshogy a férfiakat

marie claire
-
  Ma 09:00 Életmód 

Mint az élet sok más területén, a hűtlenség kérdésében is más-más megítélés alá esnek a nők és a férfiak.

Virágözön a Guccitól

marie claire
-
  Ma 09:00 Életmód 

Jártunk már futurisztikus lakótelepen, nosztalgiáztunk a nagymamánk kincseket rejtő lakásában de még a budapesti Széchényi fürdőben is - ami a Gucci kampányait illeti. Ezúttal képzeletbeli virágos kertbe repít minket Alessandro Michele debütáló illata.

Kóbor delfinek leltek új otthonra Kínában

marie claire
-
  Ma 07:00 Bulvár 

Barátságos jelenségnek voltak szemtanúi az elmúlt napokban Kína egyik északkeleti tartományában, ugyanis Harbin kikötővárosában játékos, kóbor palackorrú delfinek köszöntötték a helybélieket. A két delfint kedden átszállították Liaoningba, ahol mégtöbb városlakó találkozhat velük a gyerekek örömére.

Még bírjuk a nyarat energiával? - program gyerekkel

A nyári szünet elég hosszú ahhoz, hogy tervezés nélkül augusztus végére elfogyjanak az ötleteink, és a gyerekek unatkozni kezdjenek. Bár sokan mennek táborokba vagy a rokonokhoz vidékre, de ezek is csak pár hétig kötik le a figyelmüket. De hogyan maradhat munkával, háztartással töltött idő után energiánk plusz programokat szervezni?

Boldog születésnapot, Coco Chanel!

marie claire
-
  17.08.19 09:00 Bulvár 

1883. augusztus 19-én, Gabrielle Bonheur Chanel néven született meg a világ egyik legnagyobb hatású divattervezője, akit most már az egész világ Coco Chanelként ismer. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet!

Budapestre érkeznek a világ legvagányabb extrémsportolói

marie claire
-
  17.08.18 13:00 Színes  Fesztiválok

Augusztus 18-án a FISE extrém sportok világkupáján BMX-esek, görkorisok és szörfösök mutatnak be elképszetően látványos és hajmeresztő trükköket, amiket eddig még sosem láthattunk Magyarországon. Mutatunk öt versenyzőt, akit mindenképpen érdemes megnézni élőben is a Kopaszi Gáton!

Különleges divatfotózás előzte meg a Katti Zoób Divatház balatonfüredi szabadtéri bemutatóját

marie claire
-
  17.08.18 12:00 Életmód  Balatonfüred

Az immár hagyományos nyár végi Katti Zoób Divatház szabadtéri Fashion Show-ja idén augusztus 19-én, szombaton kerül megrendezésre a balatonfüredi Gyógy-téren.

Háromcsillagos győzelmet és összesen 5 díjat nyert a Great Taste Awardon a magyar csoki

marie claire
-
  17.08.18 11:06 Életmód  Csokoládé

A chocoMe folytatja világhódító útját, két héten belül immár a második nemzetközi elismeréssel, ezúttal egy rekorderedménnyel: a chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie.

Mi már láttuk: a Senkiföldje színházi közvetítést az Urániában

marie claire
-
  17.08.18 11:00 Kultúra 

A Broadway sikerek után Ian McKellen és Patrick Stewart kettősét a londoni Wyndham Színház deszkáin láthatjuk újra a Senkiföldje című darabban. A színházi előadást a National Theatre Live közvetítette az Urániában.

Selyembe zárt könnyed elegancia a Lazlo Fashion márkától

marie claire
-
  17.08.18 10:00 Életmód 

A selyem olyan nemes anyag, amelyet nem lehet elfogódottság nélkül kezelni. Uralkodók kedvelt anyaga, amelyekből a legszebb ruhák készültek egykor. Ma a kutatásoknak köszönhetően már a gyógyításban is szerepet kapott, így bizton állíthatjuk, hogy a selyem nagyszerűsége, finomsága és a bőrhöz való kedvező viszonya az egyik legkedveltebb…

Szőke Gábor Miklós Wiz Khalifának készített szobrot

marie claire
-
  17.08.18 10:00 Életmód 

A Rolling Puli a világhíres rapsztár Los Angeles-i otthonában kap hamarosan helyett.

Transzgender modellek mesélnek egy fotósorozaton keresztül

marie claire
-
  17.08.18 08:00 Színes 

Még mindig van mit tennünk a transzgender jogok védelme érdekében. Éppen ezért fontos Demetrius Fordham kampánya, aki a sokféleséget és az elfogadást hirdeti egy lenyűgöző fotósorozaton keresztül.

Vitorlabontás hűvösebb vizekre

marie claire
-
  17.08.18 03:00 Bulvár 

Szinte a giccs határát súrolja, mégis nyugalmat áraszt mai kedvenc fényképünk, amely a King Edwards öbölben készült, Tynemouthban. A "vitorlát bontó" ipari hajóknak ugyan nincs árbocuk, távolodásukat a kikötőből a rézvörös naplementében mégis egyből a múló nyár metaforájával azonosítottuk, amelynek egyetlen bíztató üzenete, hogy…