Találatok: 31 hír

Mi leszel, ha nagy leszel?

marie claire
-
  Ma 10:00 Színes 

A TEDxYouth, Forbes és Highlights of Hungary (2015) által is díjazott, középiskolások pályaorientációját segítő, nagysikerű Így dolgozunk mi projekthétre idén is várják a diákokat!

Dobál, csapkod, rúg, harap, kiabál gyermeked?

marie claire
-
  Ma 09:00 Életmód 

A dühöngő, agresszív viselkedés otthoni kezelése, kordában tartása az a terület, amely a legnagyobb indulatokat kavarja a családon belül, a legkétségbeesettebb szülőkkel ennek a témának a konzultációja során találkozunk - írják a gyereknevelést segítő játékokat tervező Plukkido pedagógus és pszichológus szakemberei, Horváthné Pintér…

A fiatalok fogják kivégezni a nemekre szabott termékeket

marie claire
-
  Ma 08:00 Színes 

A fiatalabb generáció tagjai egyre inkább a gendersemleges termékekhez nyúlnak és tudatosan kerülik a nemi alapú árdiszkriminációt vásárlásaik során. Az ő fogyasztói magatartásuk végre az egész gendered marketingre nagy hatással lehet!

Dzsungelláz a Hephaistosban

marie claire
-
  Ma 04:00 Bulvár 

Nem is emlékszünk olyan pillanatra, amikor a Hephaistos csalódást okozott volna a kreatív kollekcióival. Legújabb szériájuk a trópusi időjáráshoz és az egyik legnépszerűbb nemzetközi trendhez idomul. Az egzotikus dzsungeleket idéző divatirányzathoz tapétákat, textileket és kiegészítőket is kínálnak, nálunk ma a flamingós verzió az, ami mindent…

Coco König az ikonikus fotóművész, Baricz Kati új albumának borítóján

marie claire
-
  Tegnap 11:00 Kultúra 

Egyszerűen ember a címe a teljesen egyedi divatfotóiról is ismert Baricz Kati új, immár nyolcadik könyvének, amelyben a félig magyar, félig osztrák származású színésznő, Coco König is kiemelt szerepet kapott.

Jennifer Lopez lélegzetelállító latin díva legújabb videóklipjében

marie claire
-
  Tegnap 10:00 Bulvár 

Ahogy azt tőle egyébként is megszokhattuk! A gitártestű énekesnőt a napokban kapták le a lesifotósok legújabb videóklipje forgatásán, és két dolog biztos: Jennifer Lopez még mindig elképesztően dögös, és fájdalmasan jól áll neki a sárga.

5 hozzávalós reggelik - megjelent Szabó Jucus első könyve

marie claire
-
  Tegnap 09:00 Életmód 

Megjelent az 5 hozzávaló bloggerének első könyve, benne 25 mennyei reggeli recepttel. A szerző finom és könnyen elkészíthető ételeket mutat olyan mai modern nők számára, akiknek fontos a minőség, az egészséges táplálkozás, a gondoskodás, ám mégsem szeretnének hosszú órákat tölteni a konyhában.

Tökéletes lábak

marie claire
-
  Tegnap 08:00 Életmód 

Auguste Rodin vagy Emilio Fiaschi nőket ábrázoló szobrait nem csak a szenvedélyes, érzelemgazdagságuk, hanem a tökéletes simaságú lábszárak és az álomkontúrok miatt is csodáljuk. Utánajártunk, hogy a 21. századi szépségpiaci eszközök segítségével miként tehetünk a narancsbőr, a laza kötőszövetek és a striák ellen, hogy a nyarat valóban…

Karibi grillhangulat a város közepén

marie claire
-
  Tegnap 06:00 Bulvár 

A nyarat színesítő esti programkínálatok közül legutóbb az Araz kertben csütörtöként megrendezett BBQ estet teszteltük. A tejfölös burgonyapürével olyan befutók vetekedtek csak, mint a kapros-kukoricás cukkinisaláta, pirított cajun bélszíncsíkokkal.

„Lenyűgöző Shanghai” – fotókiállítás és panoráma installáció az Akváriumban

A Shanghai Önkormányzat Tájékoztatási Irodája elhozza a Global City elnevezésű kampányát Budapestre. A "The Amazing Shanghai" (Lenyűgöző Shanghai) címet viselő 2017-es City Campaign különböző rangos eseményeket vonultat fel, melyek között szerepel egy tematikus fotókiállítás valamint a The Shanghai 360° elnevezésű panoráma…

Védjük meg a bolygónk - üzenet a pólónkon

marie claire
-
  17.06.26 10:00 Életmód 

Tripo a Dorkonak tervezett pólóival hívja fel a figyelmet kihalóban lévő állatokra.

Ezt csinálják a boldog párok elalvás előtt

marie claire
-
  17.06.26 09:00 Életmód 

Az elalvás előtti, ágyban töltött percek a nap végi számvetésről és megpihenésről szólnak, olyan különleges, intim atmoszférájú idősáv ez, ami tökéletes rá, hogy kicsit közelebb kerüljünk párunkhoz, ha messzebbre sodortak a hétköznapok. Ha jól használjuk ki!

A munkám a szenvedélyem: egy ékszertervező varázslatos élete

marie claire
-
  17.06.26 08:00 Színes 

Új rovatunkban minden héten olyan szerencsés embereket mutatunk be, akik számára a munkájuk az életük egyik értelme, a szenvedélye. Reméljük, példájuk másoknak is erőt ad az esetleges váltáshoz, vagy jelenlegi élethelyzetük átalakításához. Ismerkedjetek meg Visy Dóri ékszertervezővel.

A szokásosnál is dögösebb Rihanna az új Manolo Blahnik kampányban

marie claire
-
  17.06.26 04:00 Bulvár  Rihanna Luxus

A barbadosi énekesnő nem aprózta el. A cipőcsászárral, Manolo Blahnikkal a 2017-es kollekción dolgozott együtt, a kollaborációból született darabokat pedig természetesen ő maga reklámozza. Nem is akárhogyan. A túlfűtött hangulatú kampányképekből nekünk ez a kedvencünk.

Milyen a párizsi nő? Ikonikus fotók a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben

marie claire
-
  17.06.25 09:00 Kultúra 

Július 20-ig van még időd, hogy megnézd Budapesten a La Parisienne by Sofitel két részből álló fotókiállítást.