Találatok: 28 hír

Dr. Kóspál Ágnes vehette át a L’Oréal UNESCO Nőkért és a tudományért Rising Talent díját

marie claire  Tegnap 16:50 Életmód  ENSZ Világűr

A L’Oréal Alapítvány idén március 23-án, 19. alkalommal rendezte meg a L’Oréal-UNESCO A Nőkért és a tudományért Díjátadót, hogy megünnepeljék az 5 kiemelkedő kutatónőt és áttörő munkásságukat, valamint a 15 fiatal tehetséget- köztük Dr Kóspál Ágnes csillagászt, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontjának…

20 év után tér vissza Budapestre a Foo Fighters

Az utolsó nagy, amerikai stadionrock banda 20 év után visszatér Budapestre: a Foo Fighters június 26-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

The Four 2017. tavaszi-nyári kollekció

marie claire  Tegnap 10:00 Életmód 

VESTIGE: egy valaha létezett tárgy, kultúra, épület vizuális nyoma, bizonyítéka. Ez a mottója a The Four új kollekciójának.

Mit tud egy kert 2017-ben?

marie claire  Tegnap 09:00 Életmód 

Hiába tágas és zöld a ház körüli terület, csak akkor lesz valódi kert, ha otthonossá teszed. Az udvarba életet kell lehelni, hogy igazán kellemes legyen a fák alatti időtöltés. Hogy az adottságokból kihozd a legjobbat kreativitásra és magas fokú szakértelemre van szükség. Szerencsére mindkettőt megtalálod március 24-26. között a Gardenexpón!…

Trendi kontyötletek tavaszra

marie claire  Tegnap 08:00 Életmód 

A frizura, ami sosem megy ki a divatból, csupán átalakul. Akár elegáns, akár laza hatást szeretnél elérni, a kontyok skálája idén tavasszal is széles választékot kínál.

Idén először rendezik meg a Felelős Állattartás Napját

marie claire  Tegnap 03:00 Bulvár 

A microchip, beoltatás, ivartalanítás és a szemléletváltás fontosságára hívja fel a Rex Kutyaotthon Alapítvány legújabb kampányában a figyelmet. 2017 május 6.-án Magyarországon először tartják meg a Felelős Állattartás Napját a közel 160 rászoruló kutya és macska átmeneti otthonául szolgáló menhely területén.

Érzelmek környezettudatos olajfestményeken

marie claire  17.03.23 11:00 Kultúra 

Talált anyagokra, vasra, fára festett olajképein Klimo Péter kevés eszközzel mutat meg mély érzelmeket.

Zigi Brand 2017. tavaszi-nyári kollekció

marie claire  17.03.23 10:00 Életmód 

Unod már az azonos séma szerint építkező divatfotókat? Elkészült a Zigi Brand 2017. tavaszi-nyári kollekciójának kampánya!

Vaníliás ízbomba villámgyorsan: sablé

marie claire  17.03.23 10:00 Életmód 

Készíts villámgyors vaníliás ízbombát, azaz a francia sablé nevű teasüteményt bloggerünk, Füge Kata receptje alapján.

Axente Vanessa egyből a csúcsra tört

Három évvel ezelőtt, már akkor sem először, szerepelt a Marie Claire oldalain. Persze Vanessa azóta sem ült a babérjain, sőt még magasabb csúcsokra tört. Még mindig a világ top 50 modellje között találjuk, és olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Prada, a Calvin Klein, a Chanel, a Dior vagy az Alexander McQueen. Úgy tűnik a 21 éves modell…

Elton John egyedi Nike Air Force 1 PE cipője

marie claire  17.03.23 06:00 Bulvár 

A Nike Superstar Sir Elton Johnnak egyedi készítésű edzőcipőt adott. A Nike Air Force 1 PE modell felturbózott verziójából nincs még egy. A Nike tervezői minden csodálatukat igyekeztek belevinni az egy párból álló széria megalkotásába, ezzel adózva a „diverzitásért” olyan sokat tevő sztárnak.

Cukovy 2017. tavaszi-nyári kollekció

marie claire  17.03.22 11:00 Életmód 

Cukovy 2017-es tavaszi és nyári kollekciója az op-art jegyében fogant. Amilyen fennkölten hangzik, olyan egyszerű az egész. Ahogy Carlos Cruz-Diez játszik a színekkel és a nézőpontokkal, úgy játszott a CUKOVY is. Saját határaikat feszegetik színekben, mintákban, anyagokban.

A mindfulness bedönt mindent, amit a stresszkezelésről tanultál

marie claire  17.03.22 10:00 Életmód 

Van 3 dolog, amit nem mondanak el a stresszről. Aki kicsit is ismeri a mindfulness szemléletmódját, az tudja, hogy a stressz sokszor csak a fejünkben van, sehol másutt. Sok a dolgod? Nagy a nyomás a munkahelyen? Jó lenne kevesebbet aggódni, többet élni? Mi lenne, ha most az egyszer másként tudnánk szemlélni a dolgokat?

Best of street chic #109

marie claire  17.03.22 09:00 Életmód 

Itt a tavasz, és íme a hét legjobb street style posztjait. Legalábbis szerintünk.

Szépítő italok

marie claire  17.03.22 08:00 Életmód 

A melegebb hónapok közeledtével érdemes nagyobb hangsúlyt kell fektetni a rendszeres és megfelelő folyadékpótlásra, pláne, ha minél hamarabb el szeretnénk érni az áhított bikini alakot.